Trasladarse desde Inglaterra

Traslladar-se des d’Anglaterra

Traslladar-se des d’Anglaterra no té per què ser una preocupació o problema per als expatriats. Encara que és cert, que sempre surten dubtes. Per això, a continuació intentaremos solucionar abans que es produeixi la mudança des d’Anglaterra.

traslladar-se des d'Anglaterra
traslladar-se des d’Anglaterra

Temps previs per a la planificació abans de traslladar-se des d’Anglaterra. Es recomana començar a planificar una mudança amb una previsió de 2 a 3 mesos, com a mínim. I així, poder tenir temps abans d’executar la mudança des d’Anglaterra de comptar pressupostos i gestionar documentació personal (donar de baixa subministraments, col·legis, i serveis que es tenen contractats en origen).

Es disposa de dues opcions per traslladar-se des d’Anglaterra: contractar una empresa en origen, o en destinació, podent-se tractar-se en empresa anglesa o espanyola, respectivament. Només és important tenir en compte que l’empresa que executa la mudança internacional està associada a FEDEM, FIDI, FAIM, IAM …

traslladar-se des d'Anglaterra
traslladar-se des d’Anglaterra

Per traslladar-se des d’Anglaterra es podria aconseguir un preu més competitiu si el packaging de la mudança es realitzés amb mitjans propis. Però cal tenir en compte que el particular no té els paquets adequats per a cada ens. Per què cada caixa pot tenir un pes no adequat. Així mateix, poden produir-se rotures o deterioraments per no estar el packaging, realitzat de la forma més adequada. I per últim, i el més evident, la pràctica fa al mestre. La rapidesa en què un embalatge particular no sembla semblar el que un professional de la mudança pot oferir.

Podem aconseguir una tarifa més competitiva, per traslladar-se des d’Anglaterra si es demana un transport en modalitat de grup. Aquesta modalitat consisteix en un servei de transport en combinat. És a dir, que la mudança es transporta amb altres que tenen un origen i una destinació semblants. D’aquesta manera, es podrà estalviar en costos ja sigui per quilometratge i el transport en general, quedant la data de lliurament pendent de confirmació i subjecte a la disponibilitat terrestre de l’empresa de mudances.

traslladar-se des d'Anglaterra
traslladar-se des d’Anglaterra

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

07/02/2020

Mudances nacionals i...

Una cop presa la decisió de contractar mudances nacionals i internacionals, el més...

0

05/12/2019

Mudances internacionals

Actualment podem afirmar que les mudances internacionals a Madrid, són molt habituals i...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.