Trasladarse desde Inglaterra

Traslladar-se des d’Anglaterra

Últimament estem rebent moltes sol.licituts de pressupostos de mudança per traslladar-se des d’Anglaterra a Espanya, ja sigui d’espanyols que desitgen tornar al seu país com de persones d’altres nacionalitats que a causa de la situació especial que es viu a Anglaterra actualment, desitgen traslladar-se a Espanya.

Traslladar-se des d'Anglaterra
Traslladar-se des d’Anglaterra

Els dubtes que els sorgeixen a aquests expatriats són sempre semblants i volem intentar ajudar-los a solucionar qualsevol possible preocupació perquè traslladar-se des d’Anglaterra, no es converteixi en un problema, sinó en una gran oportunitat.

 • Amb quant de temps començar la planificació per traslladar-se des d’Anglaterra?

Normalment recomanem començar a planificar una mudança amb un mínim de 2 o 3 mesos, per poder tenir temps de comparar preus, serveis, planificar dates i tancar contractes. A més de donar de baixa subministraments, escoles, gimnasos i qualsevol altre servei que tinguem contractat a la ciutat d’origen.

 • Triar una empresa espanyola o anglesa per traslladar-se des d’Anglaterra. Totes les empreses de mudances internacionals que pertanyen a les associacions de mudances més prestigioses (FIDI, FAIM, FEDEM, IAM…), poden oferir un servei de qualitat a l’hora de traslladar-se des d’Anglaterra a qualsevol part del món.

En quant a la comunicació, preparació i coordinació per traslladar-se des d’Anglaterra, sempre és convenient que sigui una empresa amb seu local al país de destinació qui sigui l’encarregada de la planificació general de la mudança i qui es faci responsable dels possibles retards, pèrdues o danys, en el cas que poguessin sorgir.

 • Sol·licitar pressupostos per traslladar-se des d’Anglaterra. 

La nostra recomanació és sol·licitar almenys 3 o 4 pressupostos a empreses mudances de prestigi reconegut. Un cop tenim tots els pressupostos, hem de comparar els serveis oferts. En el pressupost s’ha d’incloure el preu pel volum total de la mudança. Aquest ha d’aparèixer reflectit en el pressupost (l’ideal serà realitzar una visita d’inspecció al domicili per verificar). I en el pressupost també s’ha de reflectir el cost per la contractació de l’assegurança de transport. Tant si es tracta d’un viatge combinat com si és transport directe.

Traslladar-se des d'Anglaterra
Traslladar-se des d’Anglaterra
 • Assegurança de transport per traslladar-se des d’Anglaterra. En la nostra opinió, sempre és convenient contractar una assegurança de transport ja que en una mudança poden donar-se situacions que deteriorin algun dels estris que es traslladen. Sol tractar-se d’un servei addicional i per traslladar-se des Anglaterra, el seu cost serà aproximadament d’entre un 1,5% i un 2% del valor que el propietari atorgui als estris a traslladar. Serà necessari realitzar un inventari detallo valorat de tots els estris que es volen assegurar. Així, es podrà calcular el cost i que en cas de deteriorament, pèrdua o trencament, la companyia asseguradora es farà càrrec de la reparació o substitució del bé en qüestió.
 • D’altra banda i per traslladar-se des d’Anglaterra, o des de qualsevol part del món, l’ideal és deixar treballar als experts. Igual que no deixaríem que qualsevol ens arreglés el cotxe o ens pintés el pis, el millor és deixar treballar als professionals.
Traslladar-se des d'Anglaterra
Traslladar-se des d’Anglaterra

Potser podríem estalviar si féssim nosaltres l’embalatge per traslladar-se des d’Anglaterra, però probablement:

 1. Ens portarà moltíssim més temps que als professionals
 2. No quedarà tot tan preparat, ni seran caixes tan manejables
 3. Haurem de proveir-nos de tots els embalatges, caixes, cintes, paper, etc
 4. Arribin més coses trencades o espatllades
 • Finalment abordarem el tema del preu per traslladar-se des d’Anglaterra. Es pot negociar, amb l’empresa que vagi a pressupostar la mudança, que facin un transport en combinat. És a dir que la mudança viatge amb altres que tinguin un origen i una destinació similars. D’aquesta manera, es podrà estalviar costos pel que fa al quilometratge i el transport en general. Sol ser una bona mesura d’estalvi, sempre que es contracti amb una empresa amb tràfic regular amb les ciutats d’origen i destinació. Per què? Perquè segurament es confirmaran les dates de recollida, però les dates de lliurament quedaran per definir fins que hi hagi mudances suficients per omplir el camió que farà el transport.
 • Quin seria el preu per traslladar-se des d’Anglaterra (Londres) fins a Espanya (Madrid)? Per a un volum de mudança d’aproximadament 30m3, estaríem parlant d’un preu d’entre: 4.800 € i 2.500 €. Preu que dependrà de si triem el servei directe o combinat.

Artículos relacionados

17/11/2017

Mudança a Australia

Si finalment es decideix realitzar mudança a Australia, ja sigui com a destinació de...

0

26/10/2017

Què es mobilitza en el...

El primer a tenir en compte en el procés mudança internacional és que es poden...

0

04/08/2017

Mudança Internacional

Per començar a preparar una mudança internacional, encara que es decideixi contractar...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

08/03/2017

Mudança a la Unió dels...

En vista de la gran demanda de mudança a la Unió dels Emirats Àrabs, a Flippers ens...

0

07/01/2017

Expatriats Espanyols

El terme Expatriat fa referència a tota persona que resideix de forma temporal o...

0

Leave a Comments

*