Característiques i tipus de transport

El primer que exposarem és, que no és el mateix un transport que una mudança, encara que a simple vista, sembli el mateix. Una mudança és un conjunt de serveis, que pot incloure, o no, transport. Un transport, significa portar d’un punt A a un punt B, una mercaderia, utilitzant un mètode de trasllat concret, ja es mitjançant transport terrestre, per exemple, en camió; aeri, per avió o marítim, en vaixell.

Podria donar-se el cas també, d’una mudança sense transport. Per exemple, un moviment interior en una oficina per canvi de mobiliari entre departaments. En aquest cas, no caldria cap dels tipus de transports detallats, però sí podríem afirmar que es tracta d’una mudança.

Explicats aquests detalls, ara podem comentar els diferents tipus de transports que existeixen. Tant Mudances Flippers Int., Com moltes altres empreses de prestigi poden oferir ja que estan vinculats a les mudances que els clients contracten. Ja sigui a nivell local, nacional o internacional.

Tipus de Transport

A continuació, detallarem els tipus de transport i les diferències amb les mudances:

MUDANCES:

  • Molt habitualment, porta implícita una visita d’inspecció d’un tècnic comercial a el domicili o oficina que s’ha de traslladar. En detriment, també es pot fer un cubicatge mitjançant un llistat, tipus inventari, suportat per unes fotografies. Aquesta última opció ha estat bastant habitual en els temps actuals, ja que, a causa de el teletreball i a el risc de contagis, s’ha optat per aquesta modalitat amb la finalitat d’evitar contactes innecessaris. Sigui quina sigui la modalitat, l’important és rebre un cubicatge del que cal traslladar per poder oferir un pressupost a cada client.
  • Posteriorment, a l’cubicatge, es procedeix a emetre un pressupost per escrit, que inclou els mitjans tècnics i humans necessaris, material i “transport”, assumint cada particularitat especial en cada cas, com els accessos a la direcció d’origen i destinació.
  • El dia D, hora H, els operaris de mudança es desplaçaran a l’adreça d’origen per desmuntar el mobiliari que sigui necessari, embalar, identificar caixes i estris personals, i, finalment;
  • Carregar el mobiliari i caixes, des de la direcció d’origen, transportant-fins a destinació, amb els tipus de transport que siguin necessaris en cada cas.

TIPUS DE TRANSPORT:

Depenent de l’origen i destinació de cada mudança, el transport vindrà condicionat per les direccions en cada cas. Si és una mudança internacional, en molts casos s’haurà d’utilitzar diversos tipus de transport, sent necessari camió des de la direcció d’origen fins al port o aeroport (depenent de l’volum i la distància) i utilitzar novament un altre camió per lliurar en la direcció de destinació.

Per tant, els transports i mudances, no són serveis complementaris, sinó que una mudança, normalment inclou transport, exceptuant els moviments interns dins d’una mateixa planta o edifici; però un transport, no ha d’incloure mudança.

  • Carretera

Aquest és de transport és el més utilitzat, sobretot a nivell local i nacional. Comprèn diferents tipus de camions, des de furgonetes fins camió de gran tonatge, amb, o sense remolc.

  • Marítim

Aquest tipus de transport és el més emprat a nivell internacional entre diferents continents. Pot realitzar-se mitjançant un contenidor complet o amb una càrrega parcial de la mateixa.

Tipus de Transport

  • Avió

En mudances, aquest és dels tipus de transport menys utilitzats, a causa de el volum que es pot transportar en ells. S’utilitza per a càrregues petites i amb lliurament de caràcter urgent.

Sigui quin sigui el tipus de mudança, Mudances Flippers Int., Amb més de 40 anys d’experiència, està en disposició d’oferir als seus clients una mudança a mida, utilitzant els tipus de transport necessaris en cada cas, per aconseguir que el servei complet surti segons el previst.

 

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.