Serveis de mudances

Quan sol·licitem serveis de mudances, hem de conèixer que hi ha diferents opcions que poden completar un servei adaptat a les nostres necessitats, com poden ser:

Embalatge

Cada moble o pertinença a traslladar durant la mudança, requereix d’un embalatge personalitzat. En mudances Flippers oferim l’embalatge més apropiat segons els objectes transportats i el tipus de serveis de mudances de cada client. Hi ha una àmplia gamma de caixes de cartró de diferents mides, paper bombolla, caixes de fusta, entre d’altres.

Serveis de mudances

Transport als serveis de mudances

Segons la destinació final del trasllat, es pot oferir un servei de transport local, nacional i / o internacional. Hi ha diferents tipus de camions i furgonetes de diferent capacitat, remolcs que s’utilitzen segons el tipus de treball i pertinences a transportar. Fins i tot es pot oferir transport marítim, depenent de la destinació de la mudança.

Serveis de mudances

Guardamobles un plus per als serveis de mudances

El mobiliari o material divers, es pot guardar temporalment en magatzem o contenidors, de manera exclusiva i independent, sota sistemes de control i seguretat on les pertinences estaran guardades sota les més absolutes garanties. Es pot utilitzar aquest servei quan la destinació estigui en obres, o per falta de capacitat en la nova residència. O per qualsevol altra necessitat que pugui sorgir. Per a molts clients, contractar una empresa de trasllats que ofereixi aquest servei, és un plus per als serveis de mudances.

Lloguer grua

Hi ha la possibilitat de necessitar escales munta mobles de diferents altures. D’aquesta forma la mudança resultarà més còmoda i segura. En moltes ocasions, el mobiliari no cap a l’ascensor. Fins i tot la comunitat de propietaris prohibeix el trasllat per l’interior de les instal·lacions, entre d’altres.

Aquests elevadors permeten la baixada i la pujada de mobles, caixes i estris entre l’habitatge i el vehicle de transport, facilitant en gran mesura la mudança. Per tant és un punt important a tenir en compte en els serveis de mudances que s’ofereixen.

Serveis de mudances

Artículos relacionados

13/12/2018

Mantes per a mudances

Quan es necessari moure mobles, o canviar el mobiliari antic por un de nou en un...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Empresa mudances a...

Durant els mesos juny, juliol, la major part del mes d’agost (excepte la segona...

0

05/01/2017

Empresa de mudances...

Si tenim pensat fer una mudança a la ciutat comtal es recomana tenir present quan és la...

0

29/11/2016

Mudances i guardamobles

Si la intenció és fer un trasllat, segurament et hauran passat dues paraules pel cap:...

0

Leave a Comments

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar