Serveis de mudances

Quan sol·licitem serveis de mudances, hem de conèixer que hi ha diferents opcions que poden completar un servei adaptat a les nostres necessitats, com poden ser:

Embalatge

Cada moble o pertinença a traslladar durant la mudança, requereix d’un embalatge personalitzat. En mudances Flippers oferim l’embalatge més apropiat segons els objectes transportats i el tipus de serveis de mudances de cada client. Hi ha una àmplia gamma de caixes de cartró de diferents mides, paper bombolla, caixes de fusta, entre d’altres.

Serveis de mudances

Transport als serveis de mudances

Segons la destinació final del trasllat, es pot oferir un servei de transport local, nacional i / o internacional. Hi ha diferents tipus de camions i furgonetes de diferent capacitat, remolcs que s’utilitzen segons el tipus de treball i pertinences a transportar. Fins i tot es pot oferir transport marítim, depenent de la destinació de la mudança.

Serveis de mudances

Guardamobles un plus per als serveis de mudances

El mobiliari o material divers, es pot guardar temporalment en magatzem o contenidors, de manera exclusiva i independent, sota sistemes de control i seguretat on les pertinences estaran guardades sota les més absolutes garanties. Es pot utilitzar aquest servei quan la destinació estigui en obres, o per falta de capacitat en la nova residència. O per qualsevol altra necessitat que pugui sorgir. Per a molts clients, contractar una empresa de trasllats que ofereixi aquest servei, és un plus per als serveis de mudances.

Lloguer grua

Hi ha la possibilitat de necessitar escales munta mobles de diferents altures. D’aquesta forma la mudança resultarà més còmoda i segura. En moltes ocasions, el mobiliari no cap a l’ascensor. Fins i tot la comunitat de propietaris prohibeix el trasllat per l’interior de les instal·lacions, entre d’altres.

Aquests elevadors permeten la baixada i la pujada de mobles, caixes i estris entre l’habitatge i el vehicle de transport, facilitant en gran mesura la mudança. Per tant és un punt important a tenir en compte en els serveis de mudances que s’ofereixen.

Serveis de mudances

Artículos relacionados

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

23/05/2019

Permisos d’aparcament

Actualment, és obligatori sol·licitar a l’Ajuntament de cada població els...

0

17/05/2019

Assegurança de mudances

La realització d’una mudança en les nostres vides genera estrès. Amb la...

0

11/04/2019

Ports i mudances

A continuació detallarem els dos termes, ja que en moltes ocasions es indueix a error...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar