Quant costa una mudança?

quant costa una mudança? o quin és el preu d’una mudança?

Aquesta sol ser la primera pregunta que sorgeix a l’hora de plantejar-se qualsevol servei de mudances. A continuació et detallem els factors que més afecten al preu d’una mudança i influeixen en quant costa una mudança.

Quant costa una mudança
Quant costa una mudança
  • La destinació: Quant costa una mudança local, nacional o internacional? Resulta obvi que a major distància i diferent tipus de transport (aeri, marítim i/o terrestre) major cost associat. Un servei de mudances local a Madrid o Barcelona, no costarà el mateix que un servei de mudança internacional.
  • El volum: Quant costa una mudança petita, gran, completa… etc? A l’hora de realitzar una mudança, sempre cal tenir en compte el volum (en metres cúbics) que cal traslladar. En funció del volum s’estima la millor manera de transportar-ho, ja sigui via aèria, marítima compartint o no contenidor o via terrestre.
  • La qualitat: Quant costa una mudança de qualitat? Est és un dels factors més importants a tenir en compte a l’hora de contractar un servei de mudances. Per seleccionar una empresa de qualitat, se solen identificar què segells de qualitat posseeix (ISO 9001, 14001, 18001, FAIM…) i al fet que associacions pertany (principalment FIDI, IAM, LACMA).

Els segells asseguren que els procediments que empren són de qualitat, i les segones, que pertanyen associacions que mantenen alts nivells de qualitat al llarg de tot procés i en qualsevol part del món.

Quant costa una mudança? L’experiència ens ha ensenyat que al món de les mudances, el més econòmic pot sortir molt car i que mai s’ha de descurar la qualitat quan es tracta de traslladar els nostres estris personals.

Els serveis que una empresa de qualitat li oferirà per a la seva mudança i que influeixen en quant costa una mudança seran: classificar els objectes de manera adequada, desmuntar i tornar a muntar els mobles de manera segura, emprar embalatges de qualitat, personalitzar caixes per a certs objectes; ja siguin fràgils o especialment voluminosos, utilitzar instruments que minimitzin els riscos del trasllat i comptar amb una xarxa d’agents que mantinguin aquesta qualitat en origen o destinació.

  • L’assegurança: Quant costa una mudança amb els meus estris personals? El contracte d’una assegurança és alguna cosa imprescindible si no volem portar-nos sorpreses desagradables amb la nostra mudança, en general, el cost es calcula a partir del valor declarat dels béns i depèn al seu torn, del lloc de destinació i mitjans de transport que empraran. Hauràs d’emplenar un inventari valorat de tots els estris a traslladar, si ho necessites, pots utilitzar la nostra plantilla d’inventari per ajudar-te a elaborar-ho.
Quant costa una mudança
Quant costa una mudança

En definitiva, la resposta més encertada a la pregunta “Quant costa una mudança“? La tindràs sol·licitant un pressupost, a la nostra secció de sol·licitud de pressupost corresponent de Mudances Flippers. Un cop allà, pots omplir el formulari gratis i sense compromís.

Artículos relacionados

14/12/2017

El perquè de...

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

30/05/2017

Tipus de Transport per a la...

Hem de saber que no és el mateix, una mudança que un transport, encara que a priori...

0

Leave a Comments

*

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar