cuanto cuesta una mudanza

Quant costa una mudança?

quant costa una mudança? o quin és el preu d’una mudança?

Aquesta sol ser la primera pregunta que sorgeix a l’hora de plantejar-se qualsevol servei de mudances. A continuació et detallem els factors que més afecten al preu d’una mudança i influeixen en quant costa una mudança.

Quant costa una mudança
Quant costa una mudança
  • La destinació: Quant costa una mudança local, nacional o internacional? Resulta obvi que a major distància i diferent tipus de transport (aeri, marítim i/o terrestre) major cost associat. Un servei de mudances local a Madrid o Barcelona, no costarà el mateix que un servei de mudança internacional.
  • El volum: Quant costa una mudança petita, gran, completa… etc? A l’hora de realitzar una mudança, sempre cal tenir en compte el volum (en metres cúbics) que cal traslladar. En funció del volum s’estima la millor manera de transportar-ho, ja sigui via aèria, marítima compartint o no contenidor o via terrestre.
  • La qualitat: Quant costa una mudança de qualitat? Est és un dels factors més importants a tenir en compte a l’hora de contractar un servei de mudances. Per seleccionar una empresa de qualitat, se solen identificar què segells de qualitat posseeix (ISO 9001, 14001, 18001, FAIM…) i al fet que associacions pertany (principalment FIDI, IAM, LACMA).

Els segells asseguren que els procediments que empren són de qualitat, i les segones, que pertanyen associacions que mantenen alts nivells de qualitat al llarg de tot procés i en qualsevol part del món.

Quant costa una mudança? L’experiència ens ha ensenyat que al món de les mudances, el més econòmic pot sortir molt car i que mai s’ha de descurar la qualitat quan es tracta de traslladar els nostres estris personals.

Els serveis que una empresa de qualitat li oferirà per a la seva mudança i que influeixen en quant costa una mudança seran: classificar els objectes de manera adequada, desmuntar i tornar a muntar els mobles de manera segura, emprar embalatges de qualitat, personalitzar caixes per a certs objectes; ja siguin fràgils o especialment voluminosos, utilitzar instruments que minimitzin els riscos del trasllat i comptar amb una xarxa d’agents que mantinguin aquesta qualitat en origen o destinació.

  • L’assegurança: Quant costa una mudança amb els meus estris personals? El contracte d’una assegurança és alguna cosa imprescindible si no volem portar-nos sorpreses desagradables amb la nostra mudança, en general, el cost es calcula a partir del valor declarat dels béns i depèn al seu torn, del lloc de destinació i mitjans de transport que empraran. Hauràs d’emplenar un inventari valorat de tots els estris a traslladar, si ho necessites, pots utilitzar la nostra plantilla d’inventari per ajudar-te a elaborar-ho.
Quant costa una mudança
Quant costa una mudança

En definitiva, la resposta més encertada a la pregunta “Quant costa una mudança“? La tindràs sol·licitant un pressupost, a la nostra secció de sol·licitud de pressupost corresponent de Mudances Flippers. Un cop allà, pots omplir el formulari gratis i sense compromís.

Artículos relacionados

14/12/2017

El perquè de...

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

30/05/2017

Tipus de Transport per a la...

Hem de saber que no és el mateix, una mudança que un transport, encara que a priori...

0

Leave a Comments

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar