Preus de mudances

Factors que influeixen en els preus de mudances

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el primer que et passa pel cap és saber quin serà el preus mudances i si hauràs de deixar enrere les teves pertinences. Serà en aquest just moment quan decidiràs de dur i que no, a la nova llar.

Per poder calcular el cost de la mudança, s’hauran de tenir present alguns factors.

Factors que influeixen en els preus de mudances

Cada mudança és única i per tant, el preu de la mudança és diferent en cada cas. Inicialment, s’ha de determinar si són mudances internacionals o mudances locals o nacionals. Aquest, és un dels factors que més influirà en el cost. Respecte les mudances nacionals, no solen variar si no es superen dels 40 – 50 km, encara que trobem excepcions, ja que cada mudança s’ha de tractar com un cas individual, segons les necessitats de cada client.

Preus de mudances - cistella

Per al seu transport, s’ha de confirmar que l’empresa especialista en preu mudances, disposi dels vehicles adequats per garantir que tot arriba en perfecte estat, com Flippers que es poden adaptar a qualsevol tipus de mudança, ja sigui local, nacional o internacional.

Un altre factor destacable que més pot influir en la variació dels preus de mudances és el volum total a traslladar. Per poder cubicar, les empreses de mudances, ofereixen una visita prèvia d’inspecció per poder establir quins mitjans tècnics i humans seran necessaris per poder traslladar el volum cubicat i ajustar el pressupost a aquest càlcul.

I tampoc cal oblidar-se de un altre factor també molt important com és la data de contractació de l’trasllat. Aquest també afectarà el cost de la mudança.

Altres factors destacables en el preu mudances

Preus de mudances - camio

  • L’embalatge. Es recomana que els estris personals siguin embalats per personal professional, ja que s’utilitzarà material d’embalatge de primera qualitat que seguirà els estàndards internacionals, i ho faran de la manera més adequada en cada cas.
  • El muntatge i desmuntatge de mobiliari. És unes de les parts més delicades de la mudança. Alguns creuen que poden fer-ho amb mitjans propis, però és possible que els mobles pateixin desperfectes. El millor és que ho facin operaris especialitzats, i enviar així danys.
  • Segur. No és obligatori en cap cas, però sí molt recomanable sobretot a les mudances internacionals. Per a això, es recomana confeccionar un llistat (tipus inventari) i així saber què pertinences es van a traslladar i estaran assegurades. Es tracta d’un servei addicional, de manera que el preu de la mudança es veurà encarit.
  • Tipus de transport (directe o grupatge). Segons el cas, per optimitzar la càrrega, si són volums petits, poden compartir camió i així optimitzar costos i reduir preu mudances.

Preus de mudances - Moving day

En definitiva, s’ha de tenir en compte que l’empresa especialitzada en mudances, disposi dels vehicles corresponents per garantir que tot arriba en perfectes condicions, com Flippers. Disposem d’una moderna flota de vehicles que s’adapten a qualsevol tipus de mudança i embalatges especialitzats de primera qualitat, seguint els estàndards internacionals, per a cada cosa. D’aquesta manera, es poden oferir als client, diferents opcions facilitant el preu de mudança que més s’ajusti a cada necessitat.

Artículos relacionados

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

0

22/05/2020

Guardamobles oficines

Què és un guardamobles? Un guardamobles és una nau o un local, destinat a custodiar...

0

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

0

20/04/2020

Mudances durant l’estat...

Anem a posar-vos en situació sobre que és un estat d’alarma abans...

0

06/04/2020

Mudances de qualitat

A l’actualitat existeix gran quantitat d’empreses que es dediquen a executar...

0

27/03/2020

Mudances urgents Barcelona

Diàriament a la ciutat comtal es dóna la necessitat d’executar mudances urgents...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.