Presupuestos mudanzas

Pressupostos mudances

Arribat el moment d’executar una mudança, cal pensar inicialment en l’esforç i el temps que caldrà per traslladar els electrodomèstics, mobles i caixes de la nostra llar o oficina. Serà imprescindible la disposició d’un vehicle adequat per poder executar la mudança, i llavors és quan sorgeix la necessitat de sol·licitar pressupostos mudances a empreses com mudances Flippers. Una empresa especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid i mudances a Barcelona. En Flippers, poden executar qualsevol tipus de mudança, ja sigui des trasllat particular, empresa o fins i tot, de laboratori.

Cada mudança és diferent i cadascuna té les seves particularitats. És per això que les empreses de mudances, per poder preparar pressupostos mudances, realitzen visita tècnica d’inspecció prèvia. I així, poden oferir un document totalment personalitzat per a cada client. Per a la confecció del pressupost mudances es valora diversos factors: des del volum, els accessos, quilometratge, entre d’altres.

Per aconseguir els millors resultats, les empreses de mudances disposen de:

  • Personal professional qualificat
  • Materials especialitzats (com diferents tipus de caixes i embalatges per als diferents elements a traslladar)
  • I mitjans tècnics per realitzar el treball de la millor manera (elevadors per pujar mobles per l’exterior, disposen de vehicles apropiats per al trasllat, etc.).
Pressupost mudances
Pressupost mudances

És recomanable sol·licitar pressupostos mudances entre 15-30 dies abans del servei. D’aquesta manera, es té temps de reacció suficient per evitar imprevistos.

Si s’intenta fer la mudança amb mitjans propis, és possible que es causin danys en l’habitatge d’origen o destinació, i fins i tot a nosaltres mateixos executant la feina, així com danys en mobles o estris que també podrien fer-se malbé per una manipulació inadequada, o per una incorrecta a ubicació en el camió, per la falta d’experiència o per no comptar amb els mitjans adequats. Per aquests motius es recomana sol·licitar a una empresa especialitzada un pressupost mudances perquè tot surti perfectament.

També és possible en sol·licitar pressupostos mudances, contractar una pòlissa d’assegurança a tot risc per a una major tranquil·litat.

Cal tenir present, que ni totes les empreses de mudances presten els mateixos serveis, ni tampoc treballen en les mateixes zones. Per això, caldrà informar-se prèviament en sol·licitar pressupostos mudances.

Pressupost mudances
Pressupost mudances

Artículos relacionados

02/07/2019

De mudança

Quan s’acosta la data d’estar de mudança, cal començar a fer els...

0

18/05/2019

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

14/12/2017

El perquè de...

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar