Un element important en una mudança internacional: el pressupost mudances

Avui parlarem d’un terme molt important quan et decideixes a realitzar qualsevol de les mudances internacionals: El pressupost mudances.

Ja hem parlat en aquest blog sobre les despeses i imprevists que poden presentar-se al moment d’enfrontar-se a un trasllat, però avui parlarem de la rellevància d’un bon pressupost mudances.

En termes molt senzills, un pressupost és un resum dels elements que poden representar un ingrés i els que representen una despesa en un període o situació determinats. T’ajuda a determinar si pots, o no, triar realitzar determinades despeses d’una manera específica.

Pressupost mudances
Pressupost mudances

Tenir un pressupost mudances pot reduir significativament el teu estrès, perquè al final no hi haurà sorpreses. Tenir un sentit de claredat financera és important en totes les etapes de la vida.

En Mudances Flippers et proposem l’elaboració d’un pressupost mudances, totalment adaptat al teu trasllat, ben dissenyat i que fixi tots els elements, per impedir l’impacte d’un imprevist, que integra la cartera de serveis requerits en una mudança, ja sigui local, nacional o internacional.

La sol·licitud de pressupost mudances pots realitzar-la des de la nostra pàgina web i després d’ omplir les dades que et demanem, t’adonaràs que va enfocat a dissenyar un pressupost personalitzat que detalla amb claredat i professionalitat els aspectes específics que faran única la teva mudança.

Així mateix, si tens dubtes o preguntes, pots recórrer a el nostre xat en línia o directament trucar-nos telefònicament.

Al nostre pressupost trobaràs fàcilment:

  • Nom, dades de contacte, adreces de recollida i lliurament i totes les dades que ens hagis facilitat per a la realització de la cotització de la teva mudança.
  • El volum pel qual estem cotitzant, així com l’equivalència en pes, segons es tracti d’un transport aeri, marítim o terrestre.
  • El preu, amb els possibles costos extra que calgui afegir: Impostos, Taxes o increments per la contractació de serveis addicionals: asseguraça, guardamobles, etc.
  • Un apartat amb els serveis inclosos, perfectament detallats.
  • Un apartat amb els serveis exclosos, perfectament detallats. I el cost aproximat de cadascun, sempre que sigui possible conèixer-ho per endavant.
  • Signatura i segell de l’empresa, per a la seva verificació i garantia de satisfacció del client.
  • Full de condicions del contracte, ja que definitivament, el pressupost mudances, no és una altra cosa que un contracte de serveis.

Recorda: En un procés de mudança, és indispensable sentir-se recolzat per una empresa de prestigi, que t’ofereixi un pressupost mudances personalitzat i professional, per evitar imprevists innecessaris i que en molts casos, suposen un sobrecost molt elevat.

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.