Preparar la mudança internacional

Preparar una mudança de qualsevol tipus, encara que comptis amb l’ajut com el que t’oferim aquí a Flippers, sempre comporta un petit factor d’estrès. Són moltes les coses que has de tenir en compte per instal·lar-te a la teva nova llar, i deixar tot ben lligat en el lloc que deixes per poder preparar la mudança internacional.

Si, això és així en el cas de qualsevol mudança, quan es tracta de preparar la mudança internacional la cosa es complica. A més de la mudança en si, és a dir, el trasllat de les teves pertinences (i quines em porto, quines deixo?), has de tenir en compte i preveure assumptes tan importants com l’allotjament al país de destinació, el col·legi dels nens, si és que tens, el viatge fins a allí, paperassa, etc. Etc. Etc.

Tranquil·litat! No hi ha millor aliat que una bona organització, alguna cosa que conreem a Flippers i que apliquem a tots els nostres processos per preparar la mudança internacional, nacional o local. T’ajudarem perquè la teva nova vida comenci amb molt bon peu.

El primer en preparar la mudança internacional: has pensat en tot? Checklist.

És un truc molt vell i molt efectiu: fes llistes. Organitza les teves tasques per optimitzar el temps i evitar començar a donar voltes pensant per on començar a preparar la mudança internacional. Elabora una checklist amb els aspectes més rellevants i les coses que en cap concepte pots oblidar, i ves ratllant les tasques que vagis realitzant. Això, a més, tindrà un efecte motivador que et farà més lleugera la tasca de preparar la mudança internacional.

Preparar la mudança Internacional
Preparar la mudança Internacional

Et suggerim que divideixis la teva llista per temàtiques. Per exemple, en preparar la mudança internacional pot ser útil:

  • Paperassa
  • Viatge Mudança – Pressupost
  • Treball
  • Habitatge
  • Vacunes
  • Escola

Poden ser aquests temes o uns altres que consideris necessaris. En cadascun dels grups pots incloure els aspectes que has de tenir present el preparar la mudança internacional. Asseu-te tranquil·lament i fes-te les preguntes adequades: què necessitaré allí? Quin tipus de vida vull portar? Això t’ajudarà a prendre decisions importants per preparar la mudança internacional, com la zona en la qual viuràs al teu país de destinació, quin treball et permetrà fer-ho (si és que no el tens ja), a quin tipus de col·legi aniran els teus fills, si estarà a prop o lluny del teu domicili, etc. Visualitza la teva vida allí i decideix quins elements necessites perquè es compleixin les teves expectatives.

Següent pas per preparar la mudança internacional: triar qui la farà.

Com és natural, ens encantaria que a l’hora de preparar la mudança internacional, et decidissis per Flippers. Però el que volem transmetre’t, i el que et recomanem, és estudiar-ho tot molt detingudament. Per triar a l’empresa que realitzarà la teva mudança internacional, has de tenir en compte diversos aspectes:

  • Fiabilitat: escull una empresa de mudances internacionals de la qual tinguis referències. És coneguda al mercat? Saps com treballen? Una bona forma d’avaluar la fiabilitat d’una empresa de mudances, és comprovar les seves acreditacions. Les acreditacions són certificats atorgats per organismes internacionals de prestigi, i aquests només els concedeixen a les empreses de mudances internacionals que han demostrat amb el seu treball que mereixen aquesta garantia de qualitat.
Preparar la mudança internacional
Preparar la mudança internacional
  • Experiència: no és imprescindible, però ofereix més garanties una empresa que porta molts anys dedicant-se a preparar la mudança internacional, que una altra que acaba de començar la seva activitat. Sabran solucionar els inconvenients que puguin sorgir, perquè probablement ja s’han enfrontat a ells amb anterioritat.
  • Serveis: A l’hora de triar empresa de mudances, comprova quina gamma de serveis ofereix. Està aquesta empresa preparada per realitzar amb èxit, rapidesa i eficàcia una mudança internacional? T’ofereix serveis addicionals com a guardamobles, programes de relocation? Etc.
  • Pressupost: El pressupost no ha de ser mai l’únic factor que et faci decidir, però sí és important que sol·licitis una estimació del cost de la teva mudança, prèvia a la seva realització (Ha de ser un dels elements del teu checklist!). Com a consumidor, tens dret a sol·licitar un pressupost gratuït i sense compromís per la teva banda. Recorda que quanta més informació sobre la mudança internacional ofereixis a les empreses, més personalitzat podran oferir-te el pressupost i així evitaràs esglais a l’hora de preparar la mudança internacional.

Seguint aquesta sèrie de passos, preparar la mudança internacional no hauria de tenir cap inconvenient. L’important és poder comptar amb ajuda professional i ja saps que a Mudances Flippers estem a la teva disposició per realitzar i preparar la mudança internacional que puguis necessitar, a qualsevol punt del globus. Demani un pressupost (gratuït i sense compromís, per descomptat) emplenant aquest formulari o, si ho prefereixes, truca’ns gratuïtament al 900 330 000. T’esperem!

Artículos relacionados

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

23/02/2018

Mudances a Chile

Chile té infinitat d’aventures que oferir tant al turista com al expatriat que...

0

14/12/2017

El perquè de...

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com...

0

17/11/2017

Mudança a Australia

Si finalment es decideix realitzar mudança a Australia, ja sigui com a destinació de...

0

Leave a Comments

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar