Preparacion psicologica

Preparació psicològica abans d’afrontar una mudança

Preparacio psicologica

Tots sabem que les mudances estan considerades com un dels fets que generen més estrès a les nostres vides. Si aquestes són inesperades, l’estrès pot arribar a superar-nos. És per això, que per a minimitzar-hem de seguir alguns consells per a la preparació psicològica abans d’afrontar una mudança.

Pautes per a la mudança: Preparació psicològica

Preparacio psicologica

El que més s’aconsella per a la preparació psicològica és sol·licitar pressupost / us personalitzat / es. A qui? A una empresa amb experiència en la realització del servei de mudances, com Flippers. Una empresa amb més de 35 anys en el sector realitzant mudances i trasllats, d’empreses i particulars, tant a nivell local, nacional com internacional. Això ens permetrà gestionar temes personals i minimitzar els nervis generats per les mudances. I a més, ens ajudarà a la preparació psicològica abans d’abandonar la nostra residència.

L’estrès no ens ha de vèncer. Per això, la importància de la preparació psicològica abans de començar a fer les caixes. És recomanable fer-ho tranquils i tenint en compte tant el contingut, com l’habitació de la qual procedeixen. Això serà de gran ajuda, sobretot per la seva ubicació en la nova residència. D’aquesta manera, podrem trobar tots els articles amb la màxima facilitat.

Un altre consell per a la preparació psicològica abans del trasllat, és realitzar un inventari del mobiliari, decoració i diferents ítems que voldrem incloure en el trasllat, per habitació. D’aquesta manera, evitarem pèrdues innecessàries i facilitar la localització de cada un.

Les presses no són bones companyes de viatge i encara menys quan es tracta d’una mudança. Per això és important una bona preparació psicològica i no pensar en quan arribarem, sinó en com ho estem preparant. Una bona preparació és tant o més important que l’arribada a destinació. A l’arribar a destí, l’important és facilitar la ubicació. És per aquest motiu, que fer una caixa amb el més imprescindible, amb el que desitjarem tenir a mà quan vam arribar a la nostra nova vivenda. Com per exemple: comandaments a distància, documentació i estris importants. I una bona preparació psicològica per a adaptar-nos amb la major celeritat.

Es desmuntarà el mobiliari que sigui necessari per a la seva càrrega i transport, i l’embalatge d’estris personals, perquè les seves pertinences no pateixin desperfectes durant la realització del trasllat.

Si encara volem estar més tranquils, una bona opció per a la preparació psicològica és sol·licitar una assegurança a tot risc a l’empresa de mudances que es contracti. D’aquesta manera, els estris i mobiliari que s’incloguin a la pòlissa, estaran totalment coberts, si en algun cas, sofriren algun desperfecte durant la mudança.

Les mudances poden sorgir per treball, per canvi de pis o casa, per problemes personals o simplement per la necessitat de més o menys espai … no es pot negar que són moments de tensió, és per això, que vam indicar que és important una preparació psicològica abans d’emprendre el canvi. Està de la nostra mà seguir aquests consells per evitar més tensions i confiar la feina a professionals del sector que ajudin a gestionar les mudances amb més fluïdesa i així poder centrar-nos a emprendre una nova vida.

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.