Preparacion psicologica

Preparació psicològica abans d’afrontar una mudança

preparació psicològica
preparació psicològica

Tots sabem que les mudances estan considerades com un dels fets que generen més estrès a les nostres vides. Si aquestes són inesperades, l’estrès pot arribar a superar-nos. És per això, que per a minimitzar-hem de seguir alguns consells per a la preparació psicològica abans d’afrontar una mudança.

Pautes per a la mudança: Preparació psicològica

preparació psicològica
preparació psicològica

El que més s’aconsella per a la preparació psicològica és sol·licitar pressupost / us personalitzat / es. A qui? A una empresa amb experiència en la realització del servei de mudances, com Flippers. Una empresa amb més de 35 anys en el sector realitzant mudances i trasllats, d’empreses i particulars, tant a nivell local, nacional com internacional. Això ens permetrà gestionar temes personals i minimitzar els nervis generats per les mudances. I a més, ens ajudarà a la preparació psicològica abans d’abandonar la nostra residència.

L’estrès no ens ha de vèncer. Per això, la importància de la preparació psicològica abans de començar a fer les caixes. És recomanable fer-ho tranquils i tenint en compte tant el contingut, com l’habitació de la qual procedeixen. Això serà de gran ajuda, sobretot per la seva ubicació en la nova residència. D’aquesta manera, podrem trobar tots els articles amb la màxima facilitat.

Un altre consell per a la preparació psicològica abans del trasllat, és realitzar un inventari del mobiliari, decoració i diferents ítems que voldrem incloure en el trasllat, per habitació. D’aquesta manera, evitarem pèrdues innecessàries i facilitar la localització de cada un.

Les presses no són bones companyes de viatge i encara menys quan es tracta d’una mudança. Per això és important una bona preparació psicològica i no pensar en quan arribarem, sinó en com ho estem preparant. Una bona preparació és tant o més important que l’arribada a destinació. A l’arribar a destí, l’important és facilitar la ubicació. És per aquest motiu, que fer una caixa amb el més imprescindible, amb el que desitjarem tenir a mà quan vam arribar a la nostra nova vivenda. Com per exemple: comandaments a distància, documentació i estris importants. I una bona preparació psicològica per a adaptar-nos amb la major celeritat.

Es desmuntarà el mobiliari que sigui necessari per a la seva càrrega i transport, i l’embalatge d’estris personals, perquè les seves pertinences no pateixin desperfectes durant la realització del trasllat.

Si encara volem estar més tranquils, una bona opció per a la preparació psicològica és sol·licitar una assegurança a tot risc a l’empresa de mudances que es contracti. D’aquesta manera, els estris i mobiliari que s’incloguin a la pòlissa, estaran totalment coberts, si en algun cas, sofriren algun desperfecte durant la mudança.

Les mudances poden sorgir per treball, per canvi de pis o casa, per problemes personals o simplement per la necessitat de més o menys espai … no es pot negar que són moments de tensió, és per això, que vam indicar que és important una preparació psicològica abans d’emprendre el canvi. Està de la nostra mà seguir aquests consells per evitar més tensions i confiar la feina a professionals del sector que ajudin a gestionar les mudances amb més fluïdesa i així poder centrar-nos a emprendre una nova vida.

Artículos relacionados

18/05/2019

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

14/12/2017

El perquè de...

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Si està pensant en mudar-se a Alcobendas, no dubti en contactar amb Flippers. Una...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar