Petites mudances

Quan és necessari realitzar petites mudances, l’ideal és comptar amb empreses que puguin assessorar-nos i prestar el millor servei possible.

Alguna cosa que sembla tan senzill com la realització d’aquestes petites mudances pot convertir-se en una gran preocupació, si no acudim als professionals.

En les petites mudances, ja siguin a nivell local, nacional o internacional, la part més important serà sempre la planificació, ja que probablement, els béns que s’envien solen ser els més valuosos i necessaris de cada persona, que es redueixen amb la finalitat d’estalviar costos en els trasllats, sobretot quan es realitzen a nivell internacional. A menor volum, menor preu. Però a causa d’aquesta reducció del volum, fins als límits de l’estrictament necessari, la qual cosa aconseguim és que aquestes petites mudances continguin els béns més preuats i més necessaris per a cada client. Aquí és on es torna essencial la planificació, l’estratègia  i la logística d’aquest tipus de trasllats.

Serà necessari conèixer si cal fer  la recollida i el lliurament en el mateix dia, quan es tracti de mudances terrestres, o bé es poden “combinar” els transports per estalviar en el preu i ajustar l’oferta, ajuntant diverses en un mateix camió.

En les mudances marítimes cap a qualsevol part del món, les petites mudances solen compartir espai en un mateix contenidor, per la qual cosa solament hauríem de pagar per l’espai que ocupin els nostres béns. Això sol sortir rendible, sempre que no superem els 8 / 10m3 de mudança i sempre que la normativa dels països d’origen i destinació, acceptin aquest tipus d’enviaments.

Petites mudances

Finalment per a petites mudances internacionals, potser l’opció més ràpida, encara que també la menys econòmica, sempre serà l’aèria.

En les petites mudances, es tendeix a embalar per un mateix els estris, amb la finalitat d’estalviar en el cost final. La nostra recomanació és tractar d’evitar aquesta pràctica el màxim possible, ja que el que puguem estalviar en material d’embalatge, ho gastarem en temps invertit + possibilitat que alguna cosa es trenqui i no pugui estar assegurat + possibles contratemps quant a les regulacions duaneres al país de destinació. En embalar, totes les caixes han d’anar identificades i fer un llistat amb el contingut de cadascuna. Dependrà de la normativa duanera del país de destinació si aquest llistat ha de ser més o menys exhaustiu.

També és possible que es necessiti el servei de guardamobles per a les petites mudances. En aquest cas, l’ideal és comptar amb una empresa que tingui guardamobles en propietat, amb totes les característiques tècniques necessàries per al manteniment dels béns amb una correcta estanqueïtat, temperatura i seguretat.

Petites mudances

Les petites mudances solen ser cotitzades per empreses que operen fora de la normativa del sector i que no ofereixen garanties de servei, però si rapidesa i eficàcia en els seus anuncis o catàlegs d’informació. Per descomptat, en aquests casos, els preus solen ser molt més competitius quan contactem amb una d’aquestes empreses, però en el sector de les mudances, el més econòmic sol sortir molt car en massa ocasions. Per això, et recomanem confiar Mudances Flippers, especialistes en tot tipus de mudances incloses les mudances petites. Portem més de 35 anys canviant la teva vida.

Valora este post

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop apareix la necessitat d’emprendre una mudança, el més important és...

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa ens provoca emocions que van des del nerviosisme i la inquietud...

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...