Petites mudances

Quan és necessari realitzar petites mudances, l’ideal és comptar amb empreses que puguin assessorar-nos i prestar el millor servei possible.

Alguna cosa que sembla tan senzill com la realització d’aquestes petites mudances pot convertir-se en una gran preocupació, si no acudim als professionals.

En les petites mudances, ja siguin a nivell local, nacional o internacional, la part més important serà sempre la planificació, ja que probablement, els béns que s’envien solen ser els més valuosos i necessaris de cada persona, que es redueixen amb la finalitat d’estalviar costos en els trasllats, sobretot quan es realitzen a nivell internacional. A menor volum, menor preu. Però a causa d’aquesta reducció del volum, fins als límits de l’estrictament necessari, la qual cosa aconseguim és que aquestes petites mudances continguin els béns més preuats i més necessaris per a cada client. Aquí és on es torna essencial la planificació, l’estratègia  i la logística d’aquest tipus de trasllats.

Serà necessari conèixer si cal fer  la recollida i el lliurament en el mateix dia, quan es tracti de mudances terrestres, o bé es poden “combinar” els transports per estalviar en el preu i ajustar l’oferta, ajuntant diverses en un mateix camió.

En les mudances marítimes cap a qualsevol part del món, les petites mudances solen compartir espai en un mateix contenidor, per la qual cosa solament hauríem de pagar per l’espai que ocupin els nostres béns. Això sol sortir rendible, sempre que no superem els 8 / 10m3 de mudança i sempre que la normativa dels països d’origen i destinació, acceptin aquest tipus d’enviaments.

Petites mudances

Finalment per a petites mudances internacionals, potser l’opció més ràpida, encara que també la menys econòmica, sempre serà l’aèria.

En les petites mudances, es tendeix a embalar per un mateix els estris, amb la finalitat d’estalviar en el cost final. La nostra recomanació és tractar d’evitar aquesta pràctica el màxim possible, ja que el que puguem estalviar en material d’embalatge, ho gastarem en temps invertit + possibilitat que alguna cosa es trenqui i no pugui estar assegurat + possibles contratemps quant a les regulacions duaneres al país de destinació. En embalar, totes les caixes han d’anar identificades i fer un llistat amb el contingut de cadascuna. Dependrà de la normativa duanera del país de destinació si aquest llistat ha de ser més o menys exhaustiu.

També és possible que es necessiti el servei de guardamobles per a les petites mudances. En aquest cas, l’ideal és comptar amb una empresa que tingui guardamobles en propietat, amb totes les característiques tècniques necessàries per al manteniment dels béns amb una correcta estanqueïtat, temperatura i seguretat.

Petites mudances

Les petites mudances solen ser cotitzades per empreses que operen fora de la normativa del sector i que no ofereixen garanties de servei, però si rapidesa i eficàcia en els seus anuncis o catàlegs d’informació. Per descomptat, en aquests casos, els preus solen ser molt més competitius quan contactem amb una d’aquestes empreses, però en el sector de les mudances, el més econòmic sol sortir molt car en massa ocasions. Per això, et recomanem confiar Mudances Flippers, especialistes en tot tipus de mudances incloses les mudances petites. Portem més de 35 anys canviant la teva vida.

Artículos relacionados

02/07/2019

De mudança

Quan s’acosta la data d’estar de mudança, cal començar a fer els...

0

18/05/2019

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

14/12/2017

El perquè de...

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar