Per on començar una mudança

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una mudança és fer-ho amb temps. Aquest serà el millor aliat per a no oblidar res i tenir marge de maniobra. Aquest, haurà de ser proporcional si la mudança és local, nacional o internacional, a més llunyania més previsió per a organitzar-ho tot degudament.

Per on començar una mudança

El segon consell que podem donar és disposar d’una caixa del que resultarà més imprescindible en arribar a destinació. Si pot ser, que destaqui de la resta. Aquest petit gest, facilita enormement  per on començar una mudança en arribar a l’habitatge, o oficina de destinació, ja que es tindran a mà estris imprescindibles com: tovalloletes i/o paper higiènic, muda de roba, alguns productes de neteja,  ganivet, un parell de tornavisos, tisores,  cinta aïllant, llapis  i paper,  sabó de mans, tovallola i no estaria de més  alguna llauna de menjar i  beguda, entre algun altre que creguem important per a nosaltres a l’arribar a la nova adreça. Aquesta caixa farà més fàcil suportar la descàrrega de la  mudança, reduint l’estrès que aquests moments poden produir.

És recomanable avisar als operaris que posicionin les caixes de manera que la “la caixa imprescindible” quedi sempre a mà.

Cal tenir present que les mudances poden realitzar-se amb mitjans propis o amb l’ajuda d’una empresa especialitzada com a Mudances Flippers. La segona opció sempre és més recomanable ja que assegura en gran mesura la correcta execució i una major celeritat del procés. Podent considerar-se, com el tercer consell de per on començar una mudança. Si decidim escollir col·laboració, es recomana realitzar una cerca d’empreses especialitzades, sol·licitar pressupostos per escrit i triar la que majors garanties ens puguin oferir. Aquesta opció també assegurarà disposar dels correctes embalatges de cada estri i / o estada, i el millor, de per on començar una mudança, és començar amb un correcte embalatge, d’aquesta manera assegurarem que tot arribi a destinació en bones condicions.

Per on començar una mudança

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

A data d’avui Espanya està en estat d’alarma per tal d’evitar...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0

02/07/2019

De mudança

Quan s’acosta la data d’estar de mudança, cal començar a fer els...

0
COMUNICADO COVID-19Servicio de videollamadas y visita virtual

Debido a la situación actual por el COVID-19, nuestro equipo se encuentra teletrabajando. Hemos de informarle que las mudanzas no son servicios esenciales, salvo las de urgente necesidad o las que estén relacionadas con los sectores esenciales, por ello:

  • Nuestros departamentos comerciales, siguen prestando servicio mediante email, WhatsApp, Skype, FaceTime, etc… y lógicamente por teléfono. Actualmente realizamos una visita virtual de su domicilio, oficina o laboratorio, con la finalidad de facilitarle un presupuesto de la forma más inmediata y segura.
  • Si tiene alguna mudanza en tránsito, nuestro departamento logístico y de coordinación, le sigue atendiendo con normalidad por correo electrónico y telefónicamente según corresponda.
Más información