Mudarse

Mudar-se

Mudar-se: Canviar d’habitatge o traslladar-se del lloc en què s’estava a un altre diferent.

Es tracta d’un concepte realment intens, ja que per a alguns és una il·lusió màxima i un començament d’alguna cosa nova i excitant, mentre que per a uns altres serà un mal de cap i deixar enrere la vida coneguda fins al moment.

Tothom qui s’ha mudat de domicili en alguna ocasió pot afirmar que no és una tasca senzilla.

Mudar-se
Mudar-se

Una vegada presa la decisió del trasllat, el primer pas seria posar-se en contacte amb empreses de mudances per sol·licitar pressupostos.

Segons el nombre d’habitacions, l’altura de l’habitatge, la grandària, pes, qualitat i fragilitat dels mobles i objectes a traslladar, les distàncies entre l’origen i la destinació, si es sol·licita o no el servei d’embalatge i desembalaje, així com el dia triat, obtindrem un preu i la decisió per una o una altra empresa, farà que mudar-se sigui tota una aventura.

Una vegada hàgim seleccionat l’empresa de mudances, el següent pas serà planificar dates i triar els mobles, roba, i elements que ens acompanyaran a la nova destinació.

Realitzar la mudança al febrer, significarà una reducció de costos, si ho comparem amb mudar-se al juliol o agost, ja que el mercat de les mudances, té una alta temporalitat. Tots els expatriats desitgen estar ja assentats quan comencin els períodes escolars, a més que durant les vacances estivals s’aprofita i s’assumeix millor la tasca de mudar-se.

És necessari tenir en compte que realitzar la mudança en dies entre setmana o bé durant el cap de setmana, així com exigir a l’empresa de mudança que realitzi la recollida o lliurament en un horari específic, pot suposar un sobre cost addicional.

En quant a l’embalatge i desembalatge dels béns, el millor és que sigui l’empresa de mudances per la qual finalment ens decidim, qui realitzi aquestes tasques, perquè preparar la mudança no es converteixi en multitud d’hores de treball, realitzant tasques que podrien dur a terme els professionals, d’una manera eficaç i efectiva, a més de poder d’aquesta manera, reduir el volum i amb això reduir el cost final de mudar-se.

També és molt diferent mudar-se  a una altra adreça dins d’una mateixa ciutat, a una altra dins del mateix país o fer-ho internacionalment. Per descomptat, a major distància, major cost al pressupost de mudança.

Mudar-se exigeix valentia i coratge per enfrontar-se a les noves situacions i al desconegut i molt valor per fer el necessari per migrar d’un escenari a un altre, d’una realitat a una altra, de reinventar-se.

Mudar-se
Mudar-se

En temps difícils, mudar-se pot suposar una oportunitat per retrobar-se i començar una nova etapa, entorn i identitat, a més d’un nou habitatge. Fer-ho juntament amb tota la família, pot suposar una apassionant aventura, on els començaments, ensenyaments i decisions seran compartits i gaudits per tots.

Si ha decidit mudar-se, pots confiar en mudances Flippers. Una empresa de mudances que porta més de 35 anys realitzant tot tipus de mudances tant nacionals com internacionals.

Tags:

Artículos relacionados

14/12/2017

El perquè de...

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

30/05/2017

Tipus de Transport per a la...

Hem de saber que no és el mateix, una mudança que un transport, encara que a priori...

0

Leave a Comments

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar