Mudances Valdemoro, una localitat en creixement

Categoriesmudances madrid

Cada cop més gent que viu a la capital, prepara les seves mudances Valdemoro i la pregunta que ens ve al cap és, per què Valdemoro?

Mudances Valdemoro
Mudances Valdemoro

El gran creixement d’aquesta localitat ha propiciat un increment de mudances Valdemoro, en els últims quinze anys, el desenvolupament demogràfic i econòmic de la zona ha donat lloc a un increment substancial de la població, traduït en la construcció de noves infraestructures de transport, habitatges, centres educatius i d’oci, convertint a Valdemoro en una de les zones més populars i millor preparades per viure a la Comunitat de Madrid.

Mudances Valdemoro, raons del seu creixement

Hem comentat que Valdemoro s’ha convertit en una localitat en apogeu, hi ha diversos motius pels quals les mudances Valdemoro cada vegada són més freqüents. En principi, pel preu de l’habitatge, molt més assequible que a la capital.

També hem de tenir en compte que es troba només a 26 Km del centre de Madrid, a més de comptar amb una bona xarxa de transports.

Una altra de les raons de les mudances Valdemoro és per motius laborals, a la zona es troba el Col·legi de Guàrdies Joves “Duc de Fumada” lligada a la Guàrdia Civil, un centre per a la formació dels futurs membres del cos.

Mudances Valdemoro, els accessos

Un altre dels punts forts de l’increment de mudances Valdemoro, són els seus accessos a Madrid.

Amb cotxe es troba en el quilòmetre 26.7 de l’ autopista de peatge R-4, on amb només 20 minuts estàs al centre de Madrid, la qual cosa facilita la planificació logística de les mudances Valdemoro.

I què passa si no tens cotxe? Cap problema, Valdemoro disposa una àmplia xarxa de transports públics, especialment amb l’estació de rodalies, amb trens que passen regularment i tenen parada, per exemple a Sol, al centre de Madrid.

Respecte als autobusos, trobaràs un gran nombre de línies que van per tot Valdemoro i municipis de la zona com Getafe, Parla o Aranjuez i per descomptat, els que van fins a diferents zones de Madrid.

Mudances Valdemoro, coneix la localitat

Les mudances Valdemoro, es poden donar per tots els motius que ja hem comentat, a més disposa de diferents llocs d’interès que fan molt més atractiva la localitat.

Per exemple, el seu meravellós entorn natural, Valdemoro compta amb més de dos milions de metres quadrats de pinedes, és ple de camins per fer senderisme i gaudir de l’aire lliure.

Sumat a una interessant oferta cultural amb exposicions durant tot l’any i a l’estiu compta amb un atractiu especial, el famós cinema d’estiu, on s’estrenen les principals pel·lícules del moment.

Mudances Valdemoro, i la sanitat

Un altre detall important a l’hora de la planificació de les mudances Valdemoro, són els serveis mèdics que pot oferir el municipi; El 24 de novembre de 2007 va entrar en servei l’Hospital Infanta Elena de Valdemoro, que compta amb 100 llits, 8 quiròfans i 2 paritoris, així com servei d’Urgències i Hospital de dia. Dóna servei a les localitats de Valdemoro, Sant Martín de la Vega, Ciempozuelos i Titulcia, forma part de la xarxa pública sanitària de la Comunitat de Madrid, i està gestionat per l’empresa sueca Capio Sanitat.

Valdemoro a més té dos centres de salut, dependents de la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid i que donen servei a tota la localitat i ajuden a l’hora de triar aquesta localitat per a la teva mudança a Valdemoro:
– Centre de Salut Valdemoro
– Centre de Salut el Restón

Mudances Valdemoro: Educació

Valdemoro compta amb una àmplia oferta educativa, tant pública, concertada o privada, que ha provocat que les mudances Valdemoro augmentessin en els últims anys:

 • Educació Infantil I cicle: 5 centres públics, 4 concertats i 6 privats.
  • Educació Infantil II cicle: 9 centres públics, 4 concertats i 2 privats.
  • Educació Primària: 9 centres públics, 5 concertats i 2 privats.
  • Educació Secundària: 4 centres públics, 4 concertats i 2 privats.
  • Batxillerat: 3 centres públics i 3 concertats.
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà: 1 centre públic i 1 concertat.
  • Cicles Formatius de Grau Superior: 1 centre públic i 1 concertat.

A més, Valdemoro disposa d’Escola Oficial d’Idiomes, que imparteix els cursos d’Inglés, Francès i Alemany, una Escola Municipal de Música i Dansa, un Centre d’Ensenyament d’Adults i una Aula Universitària de la UNED. Tots aquests centres educatius es troben agrupats al Centre d’Activitats Educatives, al Carrer Cuba.

Mudances Valdemoro, curiositats

 • L’origen del popular refrany “Entri Pinto i Valdemoro” és una miqueta incert, si bé hi ha algunes teories sobre aquest tema. Algunes apunten al fet que tots dos pobles estaven separats per un rierol, unes altres fan referència a la dinastia dels Àustrias, doncs Valdemoro era un lloc de descans en el camí cap a Aranjuez, altres teories assenyalen cap a una possible frontera cristiano-musulmana durant la reconquesta i també està la teoria de la qualitat dels vins de tots dos municipis, ja que els vins de Valdemoro eren d’una qualitat superior i quan hi havia algun vi intermedi, se solia dir que estava entre Pinto i Valdemoro. També és probable que Fernando III passés diversos dies a la Casa de Postes que existia a la línia divisòria i que en preguntar pel rei a la Cort, algú respongués amb la coneguda frase.
  El fet és que aquesta frase ha contribuït al fet que Valdemoro es conegui a tot el món.
 • És un dels dos únics municipis de la Comunitat de Madrid, on es poden tobar un dels famosos Toros d’Osborne, (situat en el Quilòmetre 28 de la A4) de dels anys 70 i va ser indultat l’any 1.994.

Pot ser que aquestes curiositats no et decideixin a realitzar la teva mudança a Valdemoro, però si que t’ajudaran a definir el municipi en el qual penses instal·lar-te i a donar una pista als teus coneguts del perquè has triat aquesta localitat per a la realització de la teva mudança a Valdemoro.

Preparats per a la vostra nova vida a Valdemoro? A mudances Flippers us ajudem amb les vostres mudances Valdemoro, amb una gestió eficaç i professional, perquè t’oblidis de tot i et concentris a gaudir de la teva nova localitat.

Artículos relacionados

26/09/2017

Mudança Madrid … per...

Madrid és una ciutat, capital d’Espanya, en l’actualitat amb més de 3...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

09/06/2017

Mudances a pozuelo de alarcon

Mudances a Pozuelo de Alarcon Pozuelo d’Alarcón és una ciutat pertanyent a la...

0

28/04/2017

Mudances de Barcelona a

Des de fa un temps, alguns empresaris catalans, han estat preocupats, degut a la...

0

30/12/2016

Mudances Valdebebas

Valdebebas ha estat el major projecte urbanístic de la història recent de la Comunitat...

0

23/12/2016

Mudances Madrid Preus

Per poder oferir mudances Madrid preus personalitzats el més senzill i més recomanable...

0

Leave a Comments

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar