Mudances Valdebebas

Valdebebas ha estat el major projecte urbanístic de la història recent de la Comunitat de Madrid, on habitants i diverses empreses han fet realitat, durant els últims anys, el seu projecte de mudances Valdebebas.

Els carrers estan dissenyats per ser recorreguts, amb bici, a peu o amb transport públic. És un emplaçament amb zones d’ esbarjo per als seus habitants que han decidit fer realitat les seves mudances Valdebebas.

Com a reforç de l’activitat, es construirà aproximadament 12.500 habitatges. Així mateix, comptarà amb més d’un milió de metres quadrats per a l’ús terciari, comerços, equipaments, etc. I s’espera que un gran conjunt de famílies i companyies facin realitat el seu propi projecte “Mudances Valdebebas”.

Demorant el somni de les mudances Valdebebas

Pels volts de l’anys 2010, a la ràdio s’anunciava la construcció d’uns nous habitatges a Valdebebas.  Centenars de famílies van apostar, en plena crisi de la contrucció, per realitzar les seves mudances Valdebebas.

Quan els edificis eren a punt de finalitzar, sobre el 2013, van paralitzar el lliurament dels habitatges. Demorant el somni de les mudances Valdebebas de moltes famílies. Van trobar-se amb molts problemes de llicències, i aquest fet va retardar l’entrega d’habitatges, fomentant la indignació de moltes famílies que van veure aturat el seu propi projecte familiar, demorant les seves mudances Valdebebas.

Valdebebas compta amb tots els elements indispensables per esdevenir un barri de referència a Madrid, on es construiran serveis com escoles, parcs, centres de salut, etc; i això farà augmentar les mudances Valdebebas. Augmentant les infraestructures i noves línies d’autobús.

Mudances Valdebebas i la Ciutat Esportiva del Real Madrid

A principis del 2011, La Ciutat Esportiva del Reial Madrid estava pràcticament aixecada amb la seva residència per a futbolistes a punt de finalitzar-se. Tan sols faltava per construir un dels parcs, dels sis que estan programats a la zona. Però no es posa ni un sol maó que no tingui la signatura del Sr. Florentino Pérez.

I mentre el president merenga es passejava en solitari per un dels majors desenvolupaments urbanístics que es van a fer a la capital, els cooperativistes miraven amb enveja les seves construccions i al poc temps començàren les crítiques. Els amos de les cooperatives tampoc estaven especialment contents. Sobretot perquè en més d’un cas ja havien presentat tota la documentació necessària per obtenir una llicència d’obra que sembla que mai arribava… Pasciència, és l’únic consell que se’ls pot donar.

Mudances Valdebebas
Mudances Valdebebas

Ara amb el barri més avançat i amb noves construccions en marxa, les mudances Valdebebas han començat a incrementar. Si estàs a punt de mudar-te a aquest nou barri, confia en una empresa de mudances com Flippers. Portem més de 35 anys canviant la teva vida.

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

11/03/2020

Mudances a Villaviciosa de...

Situació Villaviciosa de Odón Municipi situat a 20 km de Madrid, al sud-oest de Madrid,...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.