Mudances Tres Cantos

Mudances Tres Cantos

Categoriesmudances madrid

Es tracta del municipi més jove de la Comunitat de Madrid. Es troba situat al nord de la capital, a 23 Kms. Fins l’any 1991, formava part de Colmenar Vell.

Encara i la seva joventut, les mudances Tres Cantos, estan a l’ordre del dia, donat a la seva proximitat a la zona metropolitana. Està considerada una ciutat dormitori, però s’ha de destacar que es troba localitzada a la zona del parc natural del Parc Regional de la conca alta del Manzanares. Aquest fet ha fet incrementar notablement les mudances Tres Cantos, ja que és un bon lloc per residir:

  • Bona comunicació
  • Naturalesa propera
  • I a pocs quilòmetres de la ciutat.

En tractar-se d’un municipi de nova creació, es pot trobar arquitectura moderna, destacant el Parc Tecnològic de Madrid, que reuneix les empreses més modernes, que afavoreixen les activitats de l’anomenada nova economia, que donen prioritat a la no contaminació del parc, que sens dubte, és un dels atractius que han atret nombrosos habitants que han fet possibles les Mudances Tres Cantos, durant les gairebé tres últimes dècades.

Mudances Tres Cantos
Mudances Tres Cantos

Els habitants que recentment han executat les seves mudances Tres Cantos podran gaudir de diverses activitats interessants i divertides. Com per exemple, la visita a Burrolandia, on es pot visitar una comunitat d’ases i fins i tot donar-los de menjar. Aquesta visita agradarà als més petits de la casa, i als no tant petits! I si es vol anar de compres, no s’ha de perdre el mercat. Es pot trobar a l’Avinguda Viñuelas un cop a la setmana. En ell, es podrà comprar gairebé de tot.

Mudances Tres Cantos
Mudances Tres Cantos

Podem destacar també el Soto de Viñuelas. Es tracta d’un impressionant vedat de caça, reconvertit en ruta per als amants de la bicicleta de muntanya. Allà, també es troba un espectacular castell.

Mudances Tres Cantos
Mudances Tres Cantos

Per tots aquests motius, si finalment decideixes fer realitat les mudances Tres Cantos, Mudances Flippers, podrà executar el servei amb les millor garanties. Una empresa especialitzada en mudances a Madrid i mudances a Barcelona.

Artículos relacionados

11/03/2020

Mudances a Villaviciosa de...

Situació Villaviciosa de Odón Municipi situat a 20 km de Madrid, al sud-oest de Madrid,...

0

29/01/2020

Mudança guardamobles Madrid

Arribat el moment de buscar i contractar la mudança guardamobles Madrid, és quan...

0

19/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

09/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Si està pensant en mudar-se a Alcobendas, no dubti en contactar amb Flippers. Una...

0