Mudances Tarragona i les seves festes

Mudances Tarragona: Les Festes de Sant Magí

Amb l’arribada del mes d’agost tothom espera Sant Magí. La festa major d’estiu d’aquells que han fet els seus mudances Tarragona una realitat. Aporta frescor en forma d’aigua, com a element principal tradicional, i també en forma de molts actes organitzats per entitats que triomfen any rere any.

L’aigua, com a fil principal, en piscines improvisades, a la Remullada i en la “Sindriada” (sindriada). Amb els portants i en els càntirs del patró, així com en l’arribada al Portal del Carro durant la processó.

Mudances Tarragona
Mudances Tarragona

Mudances Tarragona: Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials Ciutat de Tarragona

El Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials Ciutat de Tarragona és un competició internacional. Aquesta competició consisteix en diferents pirotècnies d’exhibicions de focs artificials.

Té lloc cada primera setmana del mes de juliol durant unes nits, i és el més important de la Mediterrània. Hi van les pirotècnies més prestigioses del món, que rivalitzen en focs aeris, terrestres i aquàtics. Diàriament uns seixanta mil espectadors, contemplen la bellesa dels focs a la badia de la Punta del Miracle. Un magnífic paratge elogiat pel genial arquitecte Antoni Gaudí.

Mudances Tarragona
Mudances Tarragona

Mudances Tarragona: Les Festes de Santa Tecla

La festa té onze jornades repartides en deu dies i una nit completa, la del 22 al 23 de setembre. Uneix multitud d’activitats -al voltant de 480 en 2006- organitzades per cent trenta-sis col·lectius. Tenen una riquíssima seqüència ritual hereva d’aquells qui van fer els seus mudances Tarragona durant l’època medieval i modelada al llarg de set segles. Finalment, la diversitat dels actes que configuren el programa de Santa Tecla, que suposa any rere any, una extraordinària participació de públics molt diversos. Tots els que han fet els seus mudances a Tarragona, gent d’altres poblacions, grans i petits, fan que la ciutat esclati en la seva festa gran.

El model que combina el Seguici Popular i el fet “casteller” adquireix un esplendor extraordinari. El conjunt de balls, bestiari, entremesos, balls parlats, representacions al·legòriques i sonadors és el més ric de tots els Països Catalans. Així mateix, la singularitat dels pilars caminant, que pugen i baixen les escales de la Catedral de Tarragona, també és absolutament captivador.

Mudances Tarragona
Mudances Tarragona

Si està pensant en mudar-se a Tarragona, no dubti en contactar amb Mudances Flippers, una empresa especialitzada en mudances Tarragona. Portem més de 35 anys canviant la teva vida.

Artículos relacionados

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

0

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

0

27/03/2020

Mudances urgents Barcelona

Diàriament a la ciutat comtal es dóna la necessitat d’executar mudances urgents...

0

20/05/2019

Pressupost mudances Barcelona

El millor moment per a sol.licitar pressupost mudances Barcelona, es fora de la temporada...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0

12/02/2019

Dies per mudança

L’execució d’una mudança no és tasca d’un únic dia. Per què?...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.