Mudances preus

La millor recomanació per aconseguir les millors mudances preus, és sol·licitar que un tècnic comercial ralice visita a l’habitatge, ja que és la millor manera de facilitar el preu més ajustat i realista possible.

Mudances preus
Mudances preus

Poder facilitar mudances preus el millor és cridar a una empresa especialitzada com Mudances Flippers, indicar què comprèn exactament la mudança i si hi ha algun objecte destacable, com un piano o taula de billar i al més aviat possible que sigui possible, enviaran a un dels seus tècnics comercials a l’habitatge  perquè pugui visualitzar els accessos i altres i valorar  el volum a traslladar així poder facilitar pressupost de mudances preus, atenent a les necessitats del client i un servei fet a mesura al millor preu possible. Una altra opció és enviar un correu electrònic amb un inventari detallat del mobiliari i objectes personals a traslladar.

Per poder facilitar mudances preus, existeixen diferents factors que poden fer variar el valor final.  El subministrament previ d’embalatge: paper de bombolles, caixes, precinte,… si s’inclou encaixat d’estris, o no; si els operaris simplement carregaran, traslladaran i descarreguessin; fins a un servei complet per a mudances preu en el qual els operaris realitzaran, fins a l’últim detall. És per això, les mudances preus varien depenent de la dificultat de la mudança , i si els seus accessos siguin fàcils o no, i els serveis addicionals que es contractin i entre un servei o un altre pot haver-hi una diferència considerable de preu.

Algunes empreses de mudances ofereixen servei de guardamueble, en el cas de Flippers, disposen de 2 guardamobles i la península on emmagatzemar temporalment mobiliari i estris personals, en el cas, per exemple, que s’estigui adequant la nova residència, o per qualsevol altre motiu. És un servei pràctic que es pot sol·licitar al pressupost i pugui formar part de les mudances preus.

Les mudances preus, poden variar depenent del volum que es traslladi, la dificultat dels accessos, poden fer modificar els preus finals, així com els quilòmetres de distància entre origen i destinació. Hem de tenir present que quants més serveis afegim a la nostra mudança, més encarirà el seu preu final. Tenim la possibilitat de contractar una mudança senzilla a la possibilitat de contractar un a mudança completa amb tots els serveis, tranquil·litat i garanties.

Mudances preus
Mudances preus

Artículos relacionados

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

23/05/2019

Permisos d’aparcament

Actualment, és obligatori sol·licitar a l’Ajuntament de cada població els...

0

17/05/2019

Assegurança de mudances

La realització d’una mudança en les nostres vides genera estrès. Amb la...

0

11/04/2019

Ports i mudances

A continuació detallarem els dos termes, ja que en moltes ocasions es indueix a error...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar