Mudances preus

La recomanació estrella per aconseguir les millors mudances preus, és sol·licitar que un tècnic comercial realitzi una visita a l’habitatge o oficina. És igual que siguin mudances internacionals, mudances a Barcelona o mudances a Madrid.

D’aquesta manera s’emetrà un pressupost individualitzat, aconseguint el preu més competitiu, aconseguint que els pressupostos oferts siguin el més realistes possible.

Mudances preus Moving Day

En el moment de cridar a una empresa especialitzada com Flippers, es recomana indicar, a grans trets, què comprèn exactament la mudança, si hi haurà algun objecte destacable, com pugui ser un piano, una caixa forta o taula de billar, i el més aviat possible, es desplaçarà un tècnic comercial a l’adreça d’origen per a visualitzar accessos, cubicar el volum a traslladar, i així poder facilitar pressupost de mudances preus, segons les necessitats de cada client. Confeccionant un servei a mida a el millor preu que sigui possible.

Una altra opció és enviar un correu electrònic detallant un inventari de l’mobiliari i / o objectes personals a traslladar. D’aquesta manera, es podrà fer un càlcul el més aproximat possible a la realitat i així poder oferir també un pressupost per mudances preus.

A l’facilitar preus per a mudances, hi ha diferents factors que poden fer variar el preu final, com pugui ser el subministrament d’embalatge, si s’inclou encaixat, o no, d’estris a executar per l’empresa de mudances; desembalatge, etc., fins a poder oferir un servei complet per a la mudança contractada.

Mudances preus

Els preus de les mudances poden variar depenent de la dificultat de la mudança. Si els seus accessos siguin fàcils o no, i els serveis addicionals que es puguin contractar.

Algunes empreses de mudances poden oferir servei de guardamobles, com Flippers, que pot oferir addicionalment a les mudances preus pel servei d’emmagatzematge temporal, tant a Madrid com a Barcelona. És un servei habitual que es pot sol·licitar com a part addicional de l’pressupost. Hi ha altres extres, com ara la contractació d’una assegurança a tot risc per a la mercaderia traslladada, el trasllat de vehicles, entre altres.

Mudances preus Caixes

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

0

22/05/2020

Guardamobles oficines

Què és un guardamobles? Un guardamobles és una nau o un local, destinat a custodiar...

0

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

0

20/04/2020

Mudances durant l’estat...

Anem a posar-vos en situació sobre que és un estat d’alarma abans...

0

06/04/2020

Mudances de qualitat

A l’actualitat existeix gran quantitat d’empreses que es dediquen a executar...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.