Preparant-se per viure a Perú – Mudances Peru

A Mudances Flippers ja t’hem parlat de l’increment de les mudances Peru. L’economia de Perú ha crescut durant anys a una mitjana del 5% anual i encara que ara pateix per l’aturada dels preus de les matèries primeres, és encara una destinació que atreu molta inversió estrangera i a molts peruans que, després d’anys de viure fora, opten pel retorn juntament amb les seves mudances Peru.

Juntament amb les empreses arriben els directius i empleats que van a treballar i porten les seves mudances Peru.

Mudances Peru
Mudances Peru

De tal manera que si estàs pensant a fer les teves mudances Peru, et donem uns tips o consells perquè preparis la teva vida allí, des de l’experiència de Mudances Flippers.

Un factor a tenir en compte per preparar les teves mudances Peru són les Comunicacions amb Espanya. En aquests moments existeixen vols directes entre Lima i Madrid de les companyies aèries Air Europa, Iberia i LAN.

Com a primera recomanació, és molt positiu que llegeixis blogs o articles redactats per estrangers (de preferència altres europeus) que han traslladat el seu lloc de residència a Lima o a algun altre punt de la geografia peruana. Això pot resultar-te molt avantatjós, perquè aprendràs detalls de la vida quotidiana, des del punt de vista d’algú que ve de fora, després de les mudances Peru, com serà el teu cas. També és positiu perquè t’encoratjarà bastant. Descobriràs que els peruans, com la majoria dels llatinoamericans, reben molt bé a les persones que arriben d’un altre país i que són hospitalaris, càlids i amables. Això sens dubte et permetrà reduir els nivells d’estrès que normalment associem amb l’arribada a un país llunyà i diferent, juntament amb les teves mudances Peru.

Curiositats del país per a la preparació de les teves mudances Peru:

  • Sistema de pesos i mesures. Perú utilitza el sistema mètric de mesurament, per tant les distàncies es mesuren en metres, el pes en grams, la temperatura en graus Cèlsius i el volum en litres. L’única excepció es produeix en la venda de la bezina, que es mesura en galons (3,7854 litres).
  • Corrent elèctric. El corrent elèctric a Perú és de 220 volts i 60 cicles, excepte a Arequipa on s’utilitzen 50 cicles. Per utilitzar aparells dissenyats per 110 volts és necessari un transformador. Els endolls plans, nord-americans i europeus, necessiten adaptadors.
  • Telefonia. Les principals companyies telefòniques que operen a Perú són Clar, Movistar i Nextel.
  • Horari comercial i bancari. Els grans centres comercials solen obrir d’11:00 a 22:00 hores. L’horari del petit comerç se sol estendre entre les 8:00 i les 18:00 hores.

Pot ser que les teves mudances Peru impliquin traslladar-te amb la teva família, potser els teus fills assisteixin a una escola peruana, i mitjançant aquesta interacció, podràs adonar-te de la calidesa dels peruans de la seva vida en família. Podríem dir que sens dubte, en la seva cultura, tot gira entorn de la família i els valors familiars.

Inicialment, els expatriats solen començar per viure en un hotel i més endavant, per llogar un habitatge, quan arriben les seves mudances Peru des dels països de procedència.

Els preus dels habitatges a Lima, són per a tots els gustos i oportunitats: per un apartament de 100 m2, amb 3 dormitoris i 3 banys, se solen pagar uns 1.330 € / mes en el districte de Lima de Miraflores, mentre que en el veí San Isidro, per un àtic de 300 m2 amb vista a l’exclusiu club de golf, es paguen 5.760 € / mes.

Mudances Peru
Mudances Peru

En aquests dos districtes de la metròpoli de Lima, viuen 10 dels gairebé 31 milions peruans.

En termes generals, el preu del lloguer és molt menor, va de 8 a 15 € / m2 i baixa entre un 10% i un 15% a les principals ciutats de províncies com Trujillo, Arequipa o Piura.

Està també el detall del clima. Si et trasllades a Lima, en qualsevol de les mudances Peru, no esperis un clima molt extrem, tot el contrari, espera hiverns frescos i estius tòrrids, amb la platja a prop.

Respecte la gastronomia, podràs descobrir després de fer les teves mudances Peru, una multitut de deliciosos platerets basats en mariscs i peixos que et portaran gairebé un any sencer de descobriments gastronòmics.

Per contra, si les mudances Peru et porten a les regions altes del Cuzco, pots esperar un hivern més fred i un estiu menys calorós.

Mudances Peru
Mudances Peru

En els últims temps, són moltes les empreses europees de gran importància que estableixen filials a Cuzco, així que és una possibilitat que has de contemplar, a la teva planificació de les mudances Peru.

Finalment, Perú et demostrarà que l’espanyol, pot tenir manifestacions regionals molt variades, però que encara així, és un idioma que compartim, i no et serà difícil entendre els modismes específics del país.

Artículos relacionados

02/07/2019

De mudança

Quan s’acosta la data d’estar de mudança, cal començar a fer els...

0

18/05/2019

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

23/02/2018

Mudances a Chile

Chile té infinitat d’aventures que oferir tant al turista com al expatriat que...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar