Mudances per empreses: consells pràctics

Amb una mica d’organització i mètode, els canvis de localització impliquen les tan temudes mudances per empreses i encara que sembli difícil, no ho serà tant si es fa seguint les recomanacions que es detallen. El primer consell per a realitzar mudances per empreses, sempre que el pressupost ho permeti, és confiar aquesta tasca a professionals com Flippers. Una empresa de mudances que té més de 30 anys d’experiència.

Mudances per empreses
Mudances per empreses

Mudances per empreses: Consells pràctics que resulten un èxit

 • Cal saber amb anticipació quants diners estem disposats a gastar per fer el trasllat.
 • Resulta convenient sol·licitar informació sobre mudances per empreses, i preus amb unes 3 setmanes abans de realitzar-la.
 • És aconsellable que s’enviï l’acceptació del pressupost per escrit, sol·licitant preu tancat, per evitar sorpreses a la seva facturació.
 • Per pressupostar les mudances per empreses, el més convenient és que un tècnic comercial visiti les instal·lacions. La finalitat és facilitar per escrit un pressupost el més ajustat possible a la realitat.
 • Comprovar que la companyia que es contracti (si es decideix aquesta fórmula) estigui inscrita en el registre municipal. I així mateix, que disposi d’assegurances, tant de responsabilitat civil com de mercaderies.
 • Desconfiar de les mudances per empreses excessivament econòmiques ja que la qualitat, l’eficàcia i el servei tenen el seu preu. Ja que és important contractar un servei amb totes les garanties i evitar disgustos posteriors.

 • Abans de realitzar les mudances per empreses és convenient fer un inventari dels efectes que es traslladaran.
 • Es recomana guardar una còpia de l’albarà per si s’ha de reclamar amb posterioritat.
 • Etiquetar clarament les caixes que continguin objectes fràgils perquè siguin manipulades amb més cura.
 • S’aconsella realitzar còpies de seguretat de la informació dels ordinadors per evitar pèrdua d’informació. Cal estar previngut, en el cas que hi hagués alguna incidència durant el trasllat.
 • Per començar a preparar les mudances per empreses, s’han d’embalar els efectes de cada treballador per departaments, etiquetant cada caixa amb descripció del contingut i el departament de procedència i destinació. D’aquesta manera és la millor manera d’indicar als operaris de l’empresa de mudança on s’hauran d’ubicar cada caixa i facilitarà la localització en arribar a les noves instal·lacions.
 • S’ha de tenir especial atenció abans d’iniciar les mudances per empreses, si hi ha articles de valor i documentació com a documents legals, pòlisses d’assegurances, etc. En aquest cas, es recomana enviar per missatgeria o portar personalment en una caixa.
 • Si es disposa de mobles o objectes valuosos, una bona idea és fer fotografies abans del trasllat. D’aquesta manera, si sofriren algun desperfecte durant el trasllat es podria recórrer a l’assegurança, facilitant així la seva gestió.
Mudances per empreses
Mudances per empreses

Artículos relacionados

28/05/2019

Mudances oficines Barcelona

El més important  per a executar, amb les millors garanties, les mudances oficines a...

0

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

20/09/2017

Mudança Oficina: Claus per...

Quan apareix la necessitat d’executar una mudança d’oficina a una nova...

0

30/08/2017

Mudances Oficines a Madrid

La història de les mudances d’oficines a Madrid a través dels seus edificis,...

0

04/08/2017

Mudança oficines: tot el que...

Un cop decidida la necessitat de traslladar-se d’oficina, cal tenir en compte que...

0

14/05/2016

Mudances oficines

Un cop decidit realitzar l’execució de les mudances oficines,...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar