Mudanzas online

Mudances Online: aspectes a tenir en compte

Des de fa uns anys, gràcies a l’accessibilitat per la major part de la població a Internet, podem afirmar que es tracta d’una eina perfecta per a gestionar pressupostos. Ja no només en l’àmbit professional, sinó també, en el terreny personal.

És senzill, còmode i àgil. Evita realitzar desplaçaments i simplificar tràmits. D’aquesta manera, la gestió de pressupostos en línia cada vegada és més habitual. En menys d’una hora es poden haver sol·licitat més d’un parell de pressupostos de mudances en línia.

Mudances Online
Mudances Online

Es recomana, abans de sol·licitar mudances a través de web, investigar sobre les empreses a les quals se’ls sol·licita pressupost i evitar sorpreses desagradables, com la falta de qualitat del servei al no oferir les suficients garanties del servei que s’hagi contractat.

És important tenir en compte una sèrie de recomanacions que a continuació es desenvolupen abans de contractar mudances en línia:

• Independentment d’haver-se sol·licitat la mudança línia, hem d’exigir el pressupost per escrit, encara que el mateix sigui enviat per correu electrònic, detallant el cubicatge, preu i serveis que inclou.

• Es recomana visitar el màxim de pàgines web d’empreses que ofereixin mudances en línia. I així, comprovar que siguin companyies reals, on es detall una raó social, CIF, etc.

• Les empreses que ofereixen mudances línia, ofereixen normalment visita prèvia d’inspecció per calcular el volum dels estris i mobiliari a traslladar, veure accessos als habitatges (o oficines), així com algun altre detall que pogués fer variar el preu total del pressupost que es faciliti.

• És important tenir en compte, a l’hora de valorar mudances en línia, les dates de recollida i lliurament que pugui oferir cada companyia. Cal tenir en compte, sobretot en trasllats nacionals i internacionals, que les empreses poden pressupostar en dues modalitats: en servei directe o grupatge. Sent el segon més competitiu que l’anterior. El motiu és que es comparteix transport amb altres mudances que segueixen una ruta similar. Aquesta modalitat serà possible en mudances que no siguin excessivament voluminoses. Com per exemple, en petites mudances internacionals, mudances a Madrid o mudances a Barcelona.

Mudances Online
Mudances Online

Artículos relacionados

02/07/2019

De mudança

Quan s’acosta la data d’estar de mudança, cal començar a fer els...

0

18/05/2019

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

14/12/2017

El perquè de...

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar