Mudanzas online

Mudances Online: aspectes a tenir en compte

Des de fa uns anys, gràcies a l’accessibilitat per la major part de la població a Internet, podem afirmar que es tracta d’una eina perfecta per a gestionar pressupostos. Ja no només en l’àmbit professional, sinó també, en el terreny personal.

És senzill, còmode i àgil. Evita realitzar desplaçaments i simplificar tràmits. D’aquesta manera, la gestió de pressupostos en línia cada vegada és més habitual. En menys d’una hora es poden haver sol·licitat més d’un parell de pressupostos de mudances en línia.

Mudances Online
Mudances Online

Es recomana, abans de sol·licitar mudances a través de web, investigar sobre les empreses a les quals se’ls sol·licita pressupost i evitar sorpreses desagradables, com la falta de qualitat del servei al no oferir les suficients garanties del servei que s’hagi contractat.

És important tenir en compte una sèrie de recomanacions que a continuació es desenvolupen abans de contractar mudances en línia:

• Independentment d’haver-se sol·licitat la mudança línia, hem d’exigir el pressupost per escrit, encara que el mateix sigui enviat per correu electrònic, detallant el cubicatge, preu i serveis que inclou.

• Es recomana visitar el màxim de pàgines web d’empreses que ofereixin mudances en línia. I així, comprovar que siguin companyies reals, on es detall una raó social, CIF, etc.

• Les empreses que ofereixen mudances línia, ofereixen normalment visita prèvia d’inspecció per calcular el volum dels estris i mobiliari a traslladar, veure accessos als habitatges (o oficines), així com algun altre detall que pogués fer variar el preu total del pressupost que es faciliti.

• És important tenir en compte, a l’hora de valorar mudances en línia, les dates de recollida i lliurament que pugui oferir cada companyia. Cal tenir en compte, sobretot en trasllats nacionals i internacionals, que les empreses poden pressupostar en dues modalitats: en servei directe o grupatge. Sent el segon més competitiu que l’anterior. El motiu és que es comparteix transport amb altres mudances que segueixen una ruta similar. Aquesta modalitat serà possible en mudances que no siguin excessivament voluminoses. Com per exemple, en petites mudances internacionals, mudances a Madrid o mudances a Barcelona.

Mudances Online
Mudances Online
Valora este post

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop apareix la necessitat d’emprendre una mudança, el més important és...

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa ens provoca emocions que van des del nerviosisme i la inquietud...

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...