Mudances Oficines a Madrid

Quan es decideix realitzar mudances oficines a Madrid, el primer que pensem és que es produeixi de manera ràpida i eficient però sense pertorbar l’activitat en la menor forma possible, tant per a l’empresa com per als seus treballadors.

Mudances oficines a Madrid
Mudances oficines a Madrid

En mudances Flippers, tenim més de 30 anys d’experiència en mudances d’oficines. Mostrem especial atenció al trasllat d’equips informàtics, subministrant i utilitzant embalatges adequats. Així com diferents mètodes de trasllat condicionats per aquests menesters. Com per exemple mitjançant rolltainers. Són unes gàbies especials amb compartiments diferenciats per evitar que s’amunteguin o es facin malbé. Es disposa d’especialistes en el muntatge i desmuntatge de mobiliari. I també, per a la confecció de caixes per a documentació i arxiu i el seu embalatge. D’aquesta manera, es podrà facilitar a l’empresa i els seus empleats, la gestió i coordinació del trasllat d’oficines a Madrid, aportant mitjans tècnics i humans necessaris per a realitzar mudances oficines a Madrid de la forma menys pertorbadora i ràpida.

Mudances Flippers, ofereix serveis per a la correcta execució d’una mudança d’oficines a Madrid ràpida i segura. Els seus més de 30 anys d’experiència en execució i planificació els avalen, per aconseguir els millors resultats en les mudança oficines a Madrid, en la qual s’intentarà aconseguir la millor eficiència i eficàcia en la gestió del trasllat.

Flippers disposa de personal amb molta experiència, coberts davant de qualsevol dany que es pogués ocasionar durant l’execució de la mudança o accident que es pogués produir. Disposa de d’assegurança de transport i de responsabilitat civil. A més, s’ofereix al client l’opció de contractar assegurança a tot risc addicional per al contingut de la mudança. Com per exemple, per a l’equipament informàtic, mobiliari o equipament d’oficina.

Es disposa de mètodes de transport específic per si sorgeix la necessitat de traslladar maquinària de producció.

Flippers, ha anat adaptant els seus recursos humans i tècnics a les necessitats del mercat. Més exigents dia a dia per poder oferir al client mudances oficines a Madrid, amb les millors garanties d’una empresa de confiança.

Mudances oficines a Madrid
Mudances oficines a Madrid

Artículos relacionados

20/09/2017

Mudança Oficina: Claus per...

Si estàs a punt de fer una mudança d’oficina a una nova direcció, el més et...

0

30/08/2017

Mudances Oficines a Madrid

Quan es decideix realitzar mudances oficines a Madrid, el primer que pensem és que es...

0

04/08/2017

Mudança oficines: tot el que...

Un cop decidida la necessitat de traslladar-se d’oficina, cal tenir en compte que...

0

14/05/2016

Mudances oficines

Les mudances oficines, poden fer-se per diversos motius i el millor és planificar-ho amb...

0

07/05/2016

Mudances per empreses:...

Amb una mica d’organització i mètode, els canvis de localització impliquen les...

0

10/03/2016

Aspectes a tenir en compte,...

Si ets a punt de realitzar una mudança d’oficina a una nova ubicació, si hi ha...

0

Leave a Comments

*