Mudances Oficines a Madrid

Quan es decideix realitzar mudances oficines a Madrid, el primer que pensem és que es produeixi de manera ràpida i eficient però sense pertorbar l’activitat en la menor forma possible, tant per a l’empresa com per als seus treballadors.

Mudances oficines a Madrid
Mudances oficines a Madrid

En mudances Flippers, tenim més de 30 anys d’experiència en mudances d’oficines. Mostrem especial atenció al trasllat d’equips informàtics, subministrant i utilitzant embalatges adequats. Així com diferents mètodes de trasllat condicionats per aquests menesters. Com per exemple mitjançant rolltainers. Són unes gàbies especials amb compartiments diferenciats per evitar que s’amunteguin o es facin malbé. Es disposa d’especialistes en el muntatge i desmuntatge de mobiliari. I també, per a la confecció de caixes per a documentació i arxiu i el seu embalatge. D’aquesta manera, es podrà facilitar a l’empresa i els seus empleats, la gestió i coordinació del trasllat d’oficines a Madrid, aportant mitjans tècnics i humans necessaris per a realitzar mudances oficines a Madrid de la forma menys pertorbadora i ràpida.

Mudances Flippers, ofereix serveis per a la correcta execució d’una mudança d’oficines a Madrid ràpida i segura. Els seus més de 30 anys d’experiència en execució i planificació els avalen, per aconseguir els millors resultats en les mudança oficines a Madrid, en la qual s’intentarà aconseguir la millor eficiència i eficàcia en la gestió del trasllat.

Flippers disposa de personal amb molta experiència, coberts davant de qualsevol dany que es pogués ocasionar durant l’execució de la mudança o accident que es pogués produir. Disposa de d’assegurança de transport i de responsabilitat civil. A més, s’ofereix al client l’opció de contractar assegurança a tot risc addicional per al contingut de la mudança. Com per exemple, per a l’equipament informàtic, mobiliari o equipament d’oficina.

Es disposa de mètodes de transport específic per si sorgeix la necessitat de traslladar maquinària de producció.

Flippers, ha anat adaptant els seus recursos humans i tècnics a les necessitats del mercat. Més exigents dia a dia per poder oferir al client mudances oficines a Madrid, amb les millors garanties d’una empresa de confiança.

Mudances oficines a Madrid
Mudances oficines a Madrid

Artículos relacionados

20/09/2017

Mudança Oficina: Claus per...

Si estàs a punt de fer una mudança d’oficina a una nova direcció, el més et...

0

04/08/2017

Mudança oficines: tot el que...

Un cop decidida la necessitat de traslladar-se d’oficina, cal tenir en compte que...

0

14/05/2016

Mudances oficines

Un cop decidit realitzar l’execució de les mudances oficines,...

0

07/05/2016

Mudances per empreses:...

Amb una mica d’organització i mètode, els canvis de localització impliquen les...

0

10/03/2016

Aspectes a tenir en compte,...

Si ets a punt de realitzar una mudança d’oficina a una nova ubicació, si hi ha...

0

Leave a Comments

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar