Mudances nacionals i internacionals

Mudances nacionals i internacionals

Una cop presa la decisió de contractar mudances nacionals i internacionals, el més recomanable és sol·licitar que ens assessori una empresa especialitzada, com a Mudances Flippers, especialistes en mudances nacionals i internacionals, amb més de 30 anys d’experiència  gestionant trasllats  d’oficines a grans volums, mudances particulars i trasllats de laboratoris.

Mudances nacionals i internacionals

Quan es contacta amb una empresa especialista en mudances nacionals i internacionals, es persegueix que s’encarreguin de tot: desmuntar l’habitatge o oficina, traslladar-la i tornar a muntar-la a destinació.

Les empreses que ofereixen mudances nacionals i internacionals, han de disposar d’un bon servei logístic i una flota de vehicles terrestres moderna. Així, podrà dur a terme qualsevol tipus de trasllat. Així mateix, ha de tenir bons contactes amb tots els principals operadors aeris i marítims. Per què? Per així poder oferir un servei amb les millors garanties, en tots els àmbits.

Un aspecte indispensable en aquest tipus de mudances, és l’embalatge; ja que si no s’utilitzen els materials adequats, alguns  estris poden sofrir desperfectes per no estar embalats amb materials de qualitat o adequats per a cada cas. No ha d’utilitzar-se  el mateix material d’embalatge per a objectes fràgils, que per a estris voluminosos o mobiliari.

És molt recomanable, que l’empresa de mudances que es contracti, ofereixi la possibilitat de contractar una assegurança a tot risc per als estris traslladats.

Existeixen altres serveis addicionals que val la pena tenir en compte que l’empresa de mudances ofereixi, com pugui ser:

  • El guardamobles
  • O la possibilitat d’executar trasllats en modalitat combinada, oferint així un preu més competitiu. D’aquesta manera, s’utilitza el mateix vehicle per a més d’una mudança, en rutes similars.

L’únic requisit per a qualsevol pressupost que es sol.liciti sol·licitat, és que l’empresa el faciliti de manera gratuïta, sense compromís i sempre per escrit, detallant al màxim el servei ofertat.

Mudances nacionals i internacionals

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

05/12/2019

Mudances internacionals

Actualment podem afirmar que les mudances internacionals a Madrid, són molt habituals i...

0

02/08/2019

Mudances nacionals preus

Quan s’ha pres la decisió de fer una mudança, cal valorar diferents aspectes:...

0

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

19/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

09/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0