Mudances internacionals Mexic

Emprendre el procés d’una mudança pot resultar caòtic. Implica enfrontar-se a mobilitzar totes les teves possessions, al mateix temps que abandonar un lloc conegut, potser volgut i encarar el desconegut, per la qual cosa és necessària la planificació i sempre és una gran idea comptar amb l’ajuda de professionals.

Mudances internacionals Mexic
Mudances internacionals Mexic

Les mudances internacionals Mexic o a qualsevol altre lloc del món, a més, impliquen una sèrie de complicacions tant econòmiques com a estratègiques. És comú plantejar-se milions de preguntes abans d’iniciar un procés semblant.Molt més si estem parlant d’una mudança transatlàntica, com per exemple, les mudances internacionals a Mexic. Canviar de continent, creuar l’oceà… aquestes no són tasques que puguin ser preses a la lleugera.

Emprendre qualsevol de les mudances internacionals Mexic, canviar de domicili (ja sigui personal o d’una oficina) amb destinació a una ciutat mexicana, ha de ser una tasca acuradament planejada, per la qual cosa es recomana iniciar els preparatius amb almenys cinc mesos d’anticipació.

 

Mudances internacionals Mexic

El primer que s’ha de fer és buscar pressupostos, consultar diverses empreses que ofereixin el servei de mudances internacionals Mexic que estem buscant i comparar el que ens ofereixen. No val la pena decantar-se pel més econòmic sense analitzar acuradament els serveis facilitats per les diferents empreses de mudances internacionals Mexic, sobretot tenint en compte que Mèxic és un país que compta amb estrictes controls d’importació.

També és important considerar que l’empresa que anem a triar, compti amb tots els serveis que es requereixen en les mudances internacionals Mexic: desmuntatge de mobles, embalatge (ja sigui de contingut i a mida per a mobles i objectes delicats), despatxos i processos de duanes, trasllats porta a porta, assegurança, desembalatge i muntatge de mobles.

És important, en el moment de començar a planejar les mudances internacionals Mexic, asseure’s a pensar clarament què és el que s’ha d’ endur i què és el que en definitiva, no és tant necessari.
Una vegada hàgim determinat els mobles i objectes que desitgem portar amb nosaltres en les mudances internacionals Mexic, és el moment de decidir a quina empresa s’encarregarà la nostra mudança.
Embalar és la part més delicada del procés i totes les empreses professionals del sector, els asseguraran que sempre és preferible que l’embalatge ho realitzin professionals acostumats a fer aquests tipus de recollides amb especial cura i precaució amb els detalls i estris més fràgils. Tots sabem que l’especialització de qualsevol servei és una garantia d’èxit, així que: “Sabater a les seves sabates”.

Mudances Internacionals Mexic

És fonamental preguntar específicament per l’assegurança a l’hora de la planificació de les mudances internacionals Mexic, ja que habitualment les empreses d’assegurances no inclouran a les seves pòlisses de transport, objectes delicats o fràgils que no hagin estat embalats pels professionals de les mudances.

Específicament per a les mudances internacionals Mexic, el port d’entrada més important sol ser Veracruz, sobretot per a lliuraments a Ciutat de Mèxic DF. (També solen utilitzar-se els ports de Altamira o Manzanillo, encara que són menys comuns i els nolis solen ser més cars des d’Espanya).

Cal tenir en compte a les mudances internacionals Mexic el temps de lliurament des que arriba a l’embarcament al Port, o frontera (amb la documentació complerta abans de l’arribada de l’embarcament), és de 7 a 10 dies hàbils per a terrestres o marítims i de 3 a 5 dies per a enviaments aeris.

Enviament de vehicles a les mudances internacionals Mexic:

Mudances Internacionals Mexic

Segons les regulacions duaneres actuals, només està permesa la importació de vehicles per a Diplomàtics que retornen al país o per a estrangers com a importació temporal.

Mexicans que tornen al país no poden importar vehicles, només si són Diplomàtics.

És important que no s’inclogui cap tipus d’article que pugui necessitar permisos especials d’importació i/o que, per les seves característiques estigui prohibida la seva importació a les mudances internacionals Mexic. (Aquests articles són: Aliments, cigars o puros, medicines, monedes o bitllets, plantes o articles de flora o fauna, pornografia i tots els materials perillosos, corrosius, inflamables o explosius, així com armes de qualsevol tipus).

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

07/02/2020

Mudances nacionals i...

Una cop presa la decisió de contractar mudances nacionals i internacionals, el més...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

05/12/2019

Mudances internacionals

Actualment podem afirmar que les mudances internacionals a Madrid, són molt habituals i...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.