Mudances internacionals Mexic

Emprendre el procés d’una mudança pot resultar caòtic. Implica enfrontar-se a mobilitzar totes les teves possessions, al mateix temps que abandonar un lloc conegut, potser volgut i encarar el desconegut, per la qual cosa és necessària la planificació i sempre és una gran idea comptar amb l’ajuda de professionals.

Mudances internacionals Mexic
Mudances internacionals Mexic

Les mudances internacionals Mexic o a qualsevol altre lloc del món, a més, impliquen una sèrie de complicacions tant econòmiques com a estratègiques. És comú plantejar-se milions de preguntes abans d’iniciar un procés semblant.Molt més si estem parlant d’una mudança transatlàntica, com per exemple, les mudances internacionals a Mexic. Canviar de continent, creuar l’oceà… aquestes no són tasques que puguin ser preses a la lleugera.

Emprendre qualsevol de les mudances internacionals Mexic, canviar de domicili (ja sigui personal o d’una oficina) amb destinació a una ciutat mexicana, ha de ser una tasca acuradament planejada, per la qual cosa es recomana iniciar els preparatius amb almenys cinc mesos d’anticipació.

 

Mudances internacionals Mexic
Mudances internacionals Mexic

El primer que s’ha de fer és buscar pressupostos, consultar diverses empreses que ofereixin el servei de mudances internacionals Mexic que estem buscant i comparar el que ens ofereixen. No val la pena decantar-se pel més econòmic sense analitzar acuradament els serveis facilitats per les diferents empreses de mudances internacionals Mexic, sobretot tenint en compte que Mèxic és un país que compta amb estrictes controls d’importació.

També és important considerar que l’empresa que anem a triar, compti amb tots els serveis que es requereixen en les mudances internacionals Mexic: desmuntatge de mobles, embalatge (ja sigui de contingut i a mida per a mobles i objectes delicats), despatxos i processos de duanes, trasllats porta a porta, assegurança, desembalatge i muntatge de mobles.

És important, en el moment de començar a planejar les mudances internacionals Mexic, asseure’s a pensar clarament què és el que s’ha d’ endur i què és el que en definitiva, no és tant necessari.
Una vegada hàgim determinat els mobles i objectes que desitgem portar amb nosaltres en les mudances internacionals Mexic, és el moment de decidir a quina empresa s’encarregarà la nostra mudança.
Embalar és la part més delicada del procés i totes les empreses professionals del sector, els asseguraran que sempre és preferible que l’embalatge ho realitzin professionals acostumats a fer aquests tipus de recollides amb especial cura i precaució amb els detalls i estris més fràgils. Tots sabem que l’especialització de qualsevol servei és una garantia d’èxit, així que: “Sabater a les seves sabates”.

Mudances Internacionals Mexic
Mudances Internacionals Mexic

És fonamental preguntar específicament per l’assegurança a l’hora de la planificació de les mudances internacionals Mexic, ja que habitualment les empreses d’assegurances no inclouran a les seves pòlisses de transport, objectes delicats o fràgils que no hagin estat embalats pels professionals de les mudances.

Específicament per a les mudances internacionals Mexic, el port d’entrada més important sol ser Veracruz, sobretot per a lliuraments a Ciutat de Mèxic DF. (També solen utilitzar-se els ports de Altamira o Manzanillo, encara que són menys comuns i els nolis solen ser més cars des d’Espanya).

Cal tenir en compte a les mudances internacionals Mexic el temps de lliurament des que arriba a l’embarcament al Port, o frontera (amb la documentació complerta abans de l’arribada de l’embarcament), és de 7 a 10 dies hàbils per a terrestres o marítims i de 3 a 5 dies per a enviaments aeris.

Enviament de vehicles a les mudances internacionals Mexic:

Mudances Internacionals Mexic
Mudances Internacionals Mexic

Segons les regulacions duaneres actuals, només està permesa la importació de vehicles per a Diplomàtics que retornen al país o per a estrangers com a importació temporal.

Mexicans que tornen al país no poden importar vehicles, només si són Diplomàtics.

És important que no s’inclogui cap tipus d’article que pugui necessitar permisos especials d’importació i/o que, per les seves característiques estigui prohibida la seva importació a les mudances internacionals Mexic. (Aquests articles són: Aliments, cigars o puros, medicines, monedes o bitllets, plantes o articles de flora o fauna, pornografia i tots els materials perillosos, corrosius, inflamables o explosius, així com armes de qualsevol tipus).

Artículos relacionados

18/05/2019

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

23/02/2018

Mudances a Chile

Chile té infinitat d’aventures que oferir tant al turista com al expatriat que...

0

14/12/2017

El perquè de...

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar