Mudances Internacionals de qualitat

Mudances Internacionals de qualitat: Mudances Flippers

A Mudances Flippers, vam continuar apostant per les mudances internacionals de qualitat en els nostres serveis internacionals.

Després d’haver obtingut els certificats ISO 9001 (Sistemes de Gestió de Qualitat), ISO 14001 (Gestió Mediambiental) i FIDI-FAIM com a reconeixement al nostre esforç, actualment hem rebut el certificat OHSAS 18001 (Corresponent a la “Gestió de la Salut i Seguretat en el Treball”) i el certificat ISO 39001 (Corresponent a la “Gestió de la Seguretat Vial”).

Mudances Internacionals de qualitat
Mudances Internacionals de qualitat

Aquests segells ens certifiquen com una de les empreses amb majors estàndards de qualitat del panorama nacional i internacional, permetent-nos oferir tots els nostres serveis, com Mudances Internacionals de qualitat, Mudances Nacionals, Locals, Trasllat de laboratoris i Mudances d’Oficines amb el màxim grau de professionalitat tant a les nostres instal·lacions de Madrid com les de Barcelona.

Mudances Internacionals de qualitat
Mudances Internacionals de qualitat

Per mantenir la qualitat dels nostres serveis en tots els trasllats a nivell internacional, des de fa anys, som membres actius de les més prestigioses associacions internacionals de mudances (FIDI, LACMA, IAM), el que ens permet estar sempre a l’avantguarda del sector i tenir accés a una xarxa d’agents que garanteixi els nostres estàndards de qualitat a qualsevol part del món, apostant sempre per l’excel·lència dels trasllats dels nostres clients i assegurant mudances internacionals de qualitat mes allà de les nostres fronteres.

Encara que, el que realment ens certifica dia a dia, és el reconeixement dels nostres clients a les nostres mudances internacionals.

La nostra estratègia empresarial va dirigida íntegrament al servei al client i valorem les aportacions i opinions de totes les persones que han confiat en nosaltres en alguna ocasió, per a la realització de les seves mudances internacionals de qualitat.

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

07/02/2020

Mudances nacionals i...

Una cop presa la decisió de contractar mudances nacionals i internacionals, el més...

0

05/12/2019

Mudances internacionals

Actualment podem afirmar que les mudances internacionals a Madrid, són molt habituals i...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.