Mudances Internacionals

Mudances Internacionals

Sol·licita pressupost

Mudances Internacionals

[si-contact-form form=’28’]

L’equip de professionals de Flippers s’encarrega de forma integral de les seves mudances internacionals: desmuntem la seva llar i la tornem a muntar a qualsevol lloc del món, perquè hi pugui viure des del primer dia. Un servei integral de mudança internacional, logística i transport que dóna resposta a totes les seves necessitats.

Apliquem el nostre enfocament professional i la nostra formació especialitzada a cada mudança i garantim així la seguretat i la integritat de qualsevol objecte que el nostre client necessiti traslladar, des dels més voluminosos (mobles, quadres, llums, etc.), fins als més delicats (cristalleria, porcellana, vaixella, etc.), incloent-hi els de més valor personal (llibres, marcs de fotos, roba, etc.).

EQUIPO

L’equip de Flippers el formem especialistes qualificats, amb anys d’experiència en tots els processos de treball que integra una mudança internacional, des de la part executiva fins a l’organitzativa i la logística. Perquè la nostra professió també és la nostra vocació, ens impliquem personalment. Cuidem cada objecte i cada detall i sempre utilitzem els embalatges de la màxima qualitat i els més adequats per a cada mudança internacional.

SEGUROS A MEDIDA

A Flippers ens agrada fer les coses ben fetes; per això disposem d’una assegurança de responsabilitat civil que cobreix els treballadors, l’habitatge i els nostres clients durant la mudança. També disposem d’assegurances a mida per a cada tipus de mudança, si el client ho desitja.

LOGÍSTICA

La feina de Flippers en l’àmbit de les mudances internacionals és possible gràcies als nostres suports logístics. Flippers ha signat acords amb els principals operadors marítims i de càrrega aèria i disposa d’una flota terrestre moderna: tot el que cal per garantir el millor servei en la seva mudança internacional.

Serveis addicionals

  • Guardamobles propis: : Naus de màxima seguretat totalment agençades, equipades amb un sistema ignífug i control de la temperatura i la humitat. Emmagatzematge en contenidors metàl·lics.

  • Transport de vehicles: Acompanyen la resta de la mudança internacional o es traslladen de forma independent: motos, cotxes, embarcacions, etc.

  • Agrupatges per a petits enviaments: Tant aeris com marítims, si el volum no justifica l’ús d’un contenidor o d’un vehicle exclusiu.

Suports logístics

  • Marítim: A través d’acords amb els principals operadors marítims, Flippers ofereix una cobertura global en el servei de mudances internacionals.

  • Terrestre: Disposem d’una flota moderna de vehicles adaptats a qualsevol necessitat de volum.

  • Aeri: Garantim el lliurament de les seves pertinences a qualsevol ciutat del món, amb rapidesa, seguretat i eficiència.

mudanzas internacionales

Des de fa més de 35 anys, som una empresa especialitzada en mudances internacionals, amb el màxim grau de professionalitat i d’especialització. Milers de clients satisfets, des de grans corporacions a professionals particulars, passant per organismes estatals, han confiat en Flippers.