Mudances Granollers

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de la comarca. És per això, que durant les últims dècades les mudances a Granollers han anat en augment. Així mateix, és una excel·lent ciutat per acollir reunions, congressos i convencions. Disposa de nombroses sales i espais de qualitat.

A la ciutat es pot gaudir a peu de la seva important oferta comercial i gastronòmica.

La bona ubicació dins de l’entorn industrial metropolità, ha afavorit les mudances Granollers de moltes indústries. A més, disposa de bones infraestructures de mobilitat. Per aquest motiu, és un lloc ideal per a celebrar qualsevol esdeveniment.

Prop de la ciutat hi ha el Circuit de Catalunya, escenari de les carreres automobilístiques amb més prestigi del món.

Mudances Granollers

Al seu torn, també es troba el Parc Firal, el Palau d’Esports, el Pavelló Municipal d’Esports, i una bona oferta hotelera, amb unes 1.400 places aproximadament.

A la zona sud, encara es conserven zones agrícoles i també es destaca el banc de llavors comarcal de diferents varietats locals, que permet recuperar, preservar, i donar valor a un valuós patrimoni que ha estat a punt de desaparèixer.

Per tots aquests fets, les mudances Granollers han anat en augment per bona part de la població de la zona per poder trobar una bona oferta de treball.

Mudances Granollers i la seva història

Es pot afirmar que les primeres mudances Granollers van ser produïdes fa més de 4.000 anys. Així, ho demostren els primers vestigis de troballes arqueològiques a la necròpolis de Can Trullàs, de l’època romana.

El mercat granollerí, s’esmenta per primera vegada en 1.040, i fins a dia d’avui és un dels més importants de la comarca.

Mudances Granollers

Es pot afirmar que un dels moments més importants per les mudances Granollers van ser durant l’aixecament de les muralles, a la fi del segle XIV. Malauradament a la fi del segle XIX, aquestes van ser enderrocades. Però encara es conserven restes, com cinc portals.

Mudances Granollers

Durant aquest període l’activitat econòmica de la capital del Vallès Oriental va anar evolucionant, així com l’augment de les mudances Granollers, gràcies al traçat de la carretera de Barcelona a Vic (1848) i l’arribada de les dues línies de tren.

Mudances Granollers
Mudances Granollers

Vols conèixer més històries d’altres ciutats d’Espanya? L’empresa de mudances Flippers, ho farà possible. Experta en mudances nacionals com trasllats a Madrid o trasllats a Barcelona. I així mateix, en trasllats internacionals.

Artículos relacionados

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

22/01/2019

Mudances Girona

Girona és de les poques ciutats a Espanya que tenen el privilegi de disposar de mar i...

0

13/12/2018

Mantes per a mudances

Quan es necessari moure mobles, o canviar el mobiliari antic por un de nou en un...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Empresa mudances a...

Durant els mesos juny, juliol, la major part del mes d’agost (excepte la segona...

0

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar