Mudances Girona

Mudances Girona - Destacada

Mudances Girona

Girona és una ciutat, capital de la comarca de l’Gironès, situada a la comunitat autònoma de Catalunya. Els rius Ter, Güell, Galligants i Onyar, travessen la ciutat i en l’actualitat compta amb una població d’uns 103.500 habitants que han fet realitat en algun moment els seus mudances Girona.

El Barri Vell, el seu casc històric, es troba delimitat a l’est pel camí de ronda de les antigues muralles carolíngies (segle IX) i de el baix edat mitjana (segles XIV i XV); el passeig de la Muralla.

Entre els seus monuments cal destacar l’antic barri jueu, el Call, un dels més ben conservats d’Espanya; la catedral, que disposa de la nau més ampla de l’món en estil gòtic, o les Cases penjades sobre el riu Onyar, molt característiques de la ciutat, on totes les façanes fluvials estan pintades seguint la paleta cromàtica.

Història de les mudances Girona

La història de la ciutat, i les primeres mudances Girona, es remunten als assentaments dels ibers de la tribu dels indigets.

Cap al 77 a. C. Pompeyo va construir un oppidum sobre la Via Heraclea i els van fundar l’originària Girona, denominada en llatí Gerunda. A la nova ciutat de Gerunda, es van generar infinitat de mudances Girona, d’habitants de Sant Julià de Ramis convertint la ciutat en un important centre de la regió. Malgrat que Gerunda es trobava a l’interior i allunyada de la costa, disposava de bones connexions amb el port d’Empúries.

A principis de segle XIX, les mudances Girona van descendir exponencialment a causa de la devastació produïda pels combats i setges patits durant la Guerra d’Independència Espanyola.

En 1856 es va inaugurar l’actual pont de Pedra, que va substituir a el pont medieval anterior, ja que era excessivament estret i costerut. Aquest nou pont, és el pont històric més important i representatiu de la ciutat.

Mudances Girona
Mudances Girona

Cap a 1889, l’Estat major de l’exèrcit espanyol va suprimir la categoria de plaça forta que fins llavors ostentava Girona, permetent-se l’enderroc d’una part de les muralles de sud de la ciutat, quedant la mateixa manera que en l’actualitat presenta.

Perquè han augmentat les Mudances Girona les últimes dècades

L’actual Universitat de Girona és la institució educativa de màxim nivell de la ciutat ..

Les instal·lacions de la universitat es troben dividides en tres campus: el campus de Barri Vell, el de centre de la ciutat, i el de Montilivi.

A causa de la creació de la universitat, les mudances Girona van augmentar, gràcies als estudiants i algunes de les seves famílies, que els van permetre traslladar-se a la ciutat des de poblacions properes sense la necessitat de desplaçar-se o traslladar-se a Barcelona per cursar estudis superiors.

Un altre fet, encara més proper als nostres dies, és la creació d’l’aeroport. Tot i que es va inaugurar a finals dels anys 60, des de 2003 va passar a ser una infraestructura de primer ordre per a l’arribada de les companyies aèries de baix cost, i l’aeroport de Girona-Costa Brava, va deixar de ser un aeroport de província, i va passar a convertir-se en un àmbit internacional.

Mudances Girona
Mudances Girona

Gràcies a aquesta infraestructura de transport, les mudances Girona han tornat a repuntar, sobretot per personal de sector que s’ha establert a la ciutat.

Mudances Girona – Costa Brava

La Costa Brava és el nom amb el qual es denomina a la zona costanera de Girona que comença a Blanes i acaba a la frontera amb França, a Portbou.

El seu nom descriu el seu paisatge agrest i escarpat que caracteritza gran part de la seva costa.

Tant pels seus habitants, tradicions i per la seva bellesa natural van despertar l’interès d’artistes com Picasso, Rusiñol o Dalí.

Els grecs van ser els primers a assentar-se en el territori a principis de segle VI a C, consolidant les mudances Girona – Costa Brava els romans, els qui van ocupar la zona al segle II a. C.

Ja a la dècada de 1930, els turistes omplien les platges barrejant-se amb pescadors i agricultors. A partir de la dècada de 1950 i 1960, el fenomen turístic es va estendre i va haver un gran desenvolupament urbanístic d’algunes localitats que van augmentar les mudances Girona, no només per establir tot l’any, sinó també per a segona residència.

Mudances Girona
Mudances Girona

Estàs pensant en traslladar-te a Girona? Si és així, compta amb l’ajuda d’una empresa de mudances amb Flippers. Està especialitzada en trasllats d’aquest tipus, igual que en mudances Barcelona o mudances a Madrid.