Mudances Europa

Mudances Europa
Mudances Europa

La cimera de Lisboa i les mudances Europa

En la cimera de Lisboa al març de 2000, els Caps de Govern de la UE van acordar un nou objectiu estratègic per a la Unió Europea: convertir-la en l’economia més competitiva del món abans de 2012. Des de llavors, el Parlament Europeu ha aprovat tot un seguit de mesures econòmiques, dirigides a l’obertura dels mercats de diversos béns i serveis, que ha afavorit les mudances Europa.

Mudances Europa  i el Mercat interior de l’ UE

El mercat interior de la Unió Europea, també conegut com a mercat únic europeu o mercat comú europeu, és un dels instruments d’integració econòmica de la Unió, consistent en l’establiment d’un mercat comú entre els estats membres. En aquest mercat únic circulen lliurement els béns, serveis i capitals i les persones i, en el seu interior, els ciutadans de la Unió poden viure, treballar, estudiar o fer negocis amb llibertat. Gràcies a la lliure circulació de persones les mudances Europa s’han incrementat en les últimes dècades-

Cal destacar el que la doctrina tradicionalment ha denominat “Quatre Llibertats Fonamentals”, integrades per la lliure circulació de mercaderies, treballadors, serveis i capitals. En relació amb aquestes llibertats, els Tractats van distingir l’anomenat dret d’establiment, que ha fet establir a més d’un emigrant comunitari a un altre país fent realitat les seves mudances Europa.

Mudances Europa: Quatre Llibertats

Les Quatre Llibertats Fonamentals comprenen, en primer lloc, l’anomenada unió duanera, és a dir, la lliure circulació de mercaderies dins del mercat interior. Gràcies a la primera el sector transports s’ha beneficiat, facilitant els trasllats i mudances Europa. Juntament amb aquesta primera llibertat, potser la més important de totes, s’inclouen altres tres, la lliure circulació de treballadors, de serveis i de capitals.

Mudances Europa: Comparació de l’economia de la UE

La Unió Europea és la primera potència econòmica del món, només que no és un país independent, la qual cosa fa que la més gran del món sigui l’economia dels Estats Units.

Cal afegir també que l’economia europea està sortint d’una crisi econòmica, que ha fet frenar aquests últims anys les mudances europees, provocant que el creixement econòmic en estats com Alemanya o Itàlia sigui negatiu en alguns exercicis, creixent per sobre de l’economia americana així i tot, el conjunt de l’economia europea creix per sota del nivell de la nord-americana o de la xinesa.

Mudances Europa
Mudances Europa

Artículos relacionados

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

23/02/2018

Mudances a Chile

Chile té infinitat d’aventures que oferir tant al turista com al expatriat que...

0

14/12/2017

El perquè de...

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com...

0

17/11/2017

Mudança a Australia

Si finalment es decideix realitzar mudança a Australia, ja sigui com a destinació de...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar