Mudances Europa

Mudances Europa
Mudances Europa

La cimera de Lisboa i les mudances Europa

En la cimera de Lisboa al març de 2000, els Caps de Govern de la UE van acordar un nou objectiu estratègic per a la Unió Europea: convertir-la en l’economia més competitiva del món abans de 2012. Des de llavors, el Parlament Europeu ha aprovat tot un seguit de mesures econòmiques, dirigides a l’obertura dels mercats de diversos béns i serveis, que ha afavorit les mudances Europa.

Mudances Europa  i el Mercat interior de l’ UE

El mercat interior de la Unió Europea, també conegut com a mercat únic europeu o mercat comú europeu, és un dels instruments d’integració econòmica de la Unió, consistent en l’establiment d’un mercat comú entre els estats membres. En aquest mercat únic circulen lliurement els béns, serveis i capitals i les persones i, en el seu interior, els ciutadans de la Unió poden viure, treballar, estudiar o fer negocis amb llibertat. Gràcies a la lliure circulació de persones les mudances Europa s’han incrementat en les últimes dècades-

Cal destacar el que la doctrina tradicionalment ha denominat “Quatre Llibertats Fonamentals”, integrades per la lliure circulació de mercaderies, treballadors, serveis i capitals. En relació amb aquestes llibertats, els Tractats van distingir l’anomenat dret d’establiment, que ha fet establir a més d’un emigrant comunitari a un altre país fent realitat les seves mudances Europa.

Mudances Europa: Quatre Llibertats

Les Quatre Llibertats Fonamentals comprenen, en primer lloc, l’anomenada unió duanera, és a dir, la lliure circulació de mercaderies dins del mercat interior. Gràcies a la primera el sector transports s’ha beneficiat, facilitant els trasllats i mudances Europa. Juntament amb aquesta primera llibertat, potser la més important de totes, s’inclouen altres tres, la lliure circulació de treballadors, de serveis i de capitals.

Mudances Europa: Comparació de l’economia de la UE

La Unió Europea és la primera potència econòmica del món, només que no és un país independent, la qual cosa fa que la més gran del món sigui l’economia dels Estats Units.

Cal afegir també que l’economia europea està sortint d’una crisi econòmica, que ha fet frenar aquests últims anys les mudances europees, provocant que el creixement econòmic en estats com Alemanya o Itàlia sigui negatiu en alguns exercicis, creixent per sobre de l’economia americana així i tot, el conjunt de l’economia europea creix per sota del nivell de la nord-americana o de la xinesa.

Mudances Europa
Mudances Europa

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

Un cop sorgeix la necessitat de traslladar d’habitatge i executar la mudança de el...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Si estàs pensant en realitzar mudances a Mexico, no dubtis en contactar amb Flippers....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

23/02/2018

Mudances a Chile

Si està pensant en mudar-se a Chile, no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de...

0

17/11/2017

Mudança a Australia: el que...

Australia és el sisè país més gran de l’món en superfície i la seva capital...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.