Mudances Empreses: La importància de la professionalitat

Arribat el moment de realitzar les mudances empreses, sempre busquem que el preu sigui el més competitiu possible, però quan trobem autèntics “gangues”, hem de pensar quin és el per què. En molts d’aquests casos, es tracten d’empreses pirata: persones individuals, que ni tan sols tenen donada d’alta una empresa, o el seu personal no està degudament contractat, etc. Per tant, són negocis il·legals.

Mudances empreses
Mudances empreses

Aquest tipus de mudances empreses, tampoc solen disposar de llicències, ni estaran donades d’alta a Hisenda, ni pagar les taxes corresponents, etc. El més probable és que els seus camions tampoc estiguin retolats, ni disposin d’instal·lacions de guardamobles, ni oficines o despatx. Tots aquests punts fan generar desconfiança i inseguretat per contractar cap tipus de serveis a aquestes mudances empreses.

Les empreses de trasllats d’aquest tipus, no faran mai un pressupost previ ni enviaran ni signaran cap contracte amb el client. Únicament informaran del cost del servei per telèfon o en algun cas via correu electrònic, però mai pressupost formal. Per tant, en cap cas, el client tindrà dret a cap reclamació si es produís qualsevol desperfecte. No cal dir, que no podran oferir mai, aquest tipus de mudances empreses, una assegurança addicional de cap tipus.

La pertinença a alguna de les associacions nacionals o internacionals de garantia de qualitat com ara Fidi, és una altra manera per comprovar la qualitat de les empreses de mudances, i en cap cas estaran associats.

Mudances empreses
Mudances empreses

Mudances Flippers, té més de 35 anys d’experiència en trasllats i mudances, en àmbit local, nacional i internacional. Disposa de guardamobles tant a Barcelona com a Madrid, amb personal especialitzat. I a més, diferents vehicles per ajustar-se a tot tipus de mudances empreses o particulars. Per tant, una aposta segura per no sentir-se enganyat i amb totes les garanties, si en algun cas sorgís alguna incidència el dia del trasllat.

Mudances empreses
Mudances empreses

Coneixes la nostra especialització en Mudances Barcelona oa Mudances Madrid? Portem més de 35 anys canviant tu vida, sempre amb responsabilitat i professionalitat. A què esperes a sol·licitar-nos un pressupost i disposar de l’empresa més professional dedicada a les mudances?

Artículos relacionados

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

23/05/2019

Permisos d’aparcament

Actualment, és obligatori sol·licitar a l’Ajuntament de cada població els...

0

17/05/2019

Assegurança de mudances

La realització d’una mudança en les nostres vides genera estrès. Amb la...

0

11/04/2019

Ports i mudances

A continuació detallarem els dos termes, ja que en moltes ocasions es indueix a error...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar