Mudances Empreses: La importància de la professionalitat

Arribat el moment de realitzar les mudances empreses, sempre busquem que el preu sigui el més competitiu possible, però quan trobem autèntics “gangues”, hem de pensar quin és el per què. En molts d’aquests casos, es tracten d’empreses pirata: persones individuals, que ni tan sols tenen donada d’alta una empresa, o el seu personal no està degudament contractat, etc. Per tant, són negocis il·legals.

Mudances empreses
Mudances empreses

Aquest tipus de mudances empreses, tampoc solen disposar de llicències, ni estaran donades d’alta a Hisenda, ni pagar les taxes corresponents, etc. El més probable és que els seus camions tampoc estiguin retolats, ni disposin d’instal·lacions de guardamobles, ni oficines o despatx. Tots aquests punts fan generar desconfiança i inseguretat per contractar cap tipus de serveis a aquestes mudances empreses.

Les empreses de trasllats d’aquest tipus, no faran mai un pressupost previ ni enviaran ni signaran cap contracte amb el client. Únicament informaran del cost del servei per telèfon o en algun cas via correu electrònic, però mai pressupost formal. Per tant, en cap cas, el client tindrà dret a cap reclamació si es produís qualsevol desperfecte. No cal dir, que no podran oferir mai, aquest tipus de mudances empreses, una assegurança addicional de cap tipus.

La pertinença a alguna de les associacions nacionals o internacionals de garantia de qualitat com ara Fidi, és una altra manera per comprovar la qualitat de les empreses de mudances, i en cap cas estaran associats.

Mudances empreses
Mudances empreses

Mudances Flippers, té més de 35 anys d’experiència en trasllats i mudances, en àmbit local, nacional i internacional. Disposa de guardamobles tant a Barcelona com a Madrid, amb personal especialitzat. I a més, diferents vehicles per ajustar-se a tot tipus de mudances empreses o particulars. Per tant, una aposta segura per no sentir-se enganyat i amb totes les garanties, si en algun cas sorgís alguna incidència el dia del trasllat.

Mudances empreses
Mudances empreses

Coneixes la nostra especialització en Mudances Barcelona oa Mudances Madrid? Portem més de 35 anys canviant tu vida, sempre amb responsabilitat i professionalitat. A què esperes a sol·licitar-nos un pressupost i disposar de l’empresa més professional dedicada a les mudances?

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

0

22/05/2020

Guardamobles oficines

Què és un guardamobles? Un guardamobles és una nau o un local, destinat a custodiar...

0

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

0

20/04/2020

Mudances durant l’estat...

Anem a posar-vos en situació sobre que és un estat d’alarma abans...

0

06/04/2020

Mudances de qualitat

A l’actualitat existeix gran quantitat d’empreses que es dediquen a executar...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.