Mudances durant el coronavirus Destacada

Mudances durant el coronavirus

A data d’avui Espanya està en estat d’alarma per tal d’evitar l’expansió de l’Covid-19. Donada aquesta situació, a la població se li estan generant molts dubtes sobre el que està permès i no fer mentre duri el confinament. D’aquí, que molts us estigueu preguntant que passa amb les mudances durant el coronavirus.

En quines causes es permet executar mudances durant el coronavirus?

Seguint les indicacions de Protecció Civil, estan permeses les mudances durant el coronavirus, que no siguin ajornables i siguin de caràcter d’urgència. És a dir, podríem considerar que es poden executar mudances durant el coronavirus que impliquin desplaçaments de personal que, ineludiblement, s’hagi de traslladar a un altre municipi o comunitat autònoma i hagin acompanyar els seus objectes personals. Podria donar-se el cas de personal sanitari o científic que temporalment s’hagi de desplaçar per poder donar suport a un altre centre hospitalari i / o recerca per tal d’aportar la seva suport. En aquests casos, les mudances durant el coronavirus, estarien més que justificades per la seva realització.

Seguint amb la intenció de donar fre a la pandèmia al nostre país… Una altra causa en què podrien estar permeses les mudances durant el coronavirus, serien els trasllats de laboratoris. S’estan donant casos que aquests trasllats s’han d’executar durant les setmanes de confinament de la població, ja que aquestes mudances podrien contenir equipament de laboratori o científic, així com mostres, que puguin ajudar a solucionar aquest actual problema a nivell mundial. És per això, que les mudances durant el coronavirus com laboratoris, podrien ser tant a nivell nacional com internacional. I en tots dos casos podrien executar-se, sense problema, fins i tot creuant fronteres.

Mudances durant el coronavirus Laboratoris

El decret actual, permet el transport de mercaderies, que estan autoritzades a continuar amb la seva tasca. D’aquesta manera, es permet als camions assortir als supermercats. I així mateix, el repartiment de la compra a domicili.

Com afecten les mudances durant el coronavirus, als particulars o autònoms?

En aquests últims dies, aquesta qüestió ha originat molts dubtes. I molts us pregunteu si les mudances durant el coronavirus per a particulars i petites empreses que hagin de traslladar-se, poden fer ús d’aquest servei.

Hi diferents causes o motius. Per exemple, hi ha ciutadans que han de deixar les seves llars o negocis per finalització de contracte, i no és possible demorar la sortida de el domicili d’origen.

En aquests casos, des CETM, patronal espanyola de transport de mercaderies, detalla que sí estan autoritzats a realitzar mudances durant el coronavirus, sempre que es compleixin amb les condicions de seguretat:

  • Utilitzar guants
  • Ús obligatori de màscares,
  • I desinfecció de el vehicle, per evitar la propagació de virus.

Mudances durant el coronavirus Desinfeccio

Així mateix, cal tenir present que només serà possible una persona per vehicle. I en tot moment, portar a mà la documentació que acrediti l’execució de mudances durant el coronavirus com:

  • Contractes d’arrendament
  • Justificants de desplaçament
  • I qualsevol altra informació que justifiqui adequadament aquesta mudança.

Sent conscients que a major distància, més dificultats per poder traslladar-se. És per això summament recomanable posposar aquestes mudances, en la mesura que sigui possible, i així contribuir a la no propagació d’aquest virus.

Què passa amb les mudances pel coronavirus ajornades?

Un cop superada l’obligació de confinament decretada pel Govern, es podrà procedir amb les mudances que van quedar pendents d’executar, amb total normalitat.

Una vegada, els diferents ajuntaments ofereixin la possibilitat de sol·licitar, novament, permisos per estacionar el vehicle i el treball a la via pública, totes aquestes mudances que s’han vist afectades pel confinament i la seva no possible execució, podran agendarse i realitzar-se com es ha vingut fent fins que va començar aquest brot.

És interessant, en tots aquests casos, aprofitar aquests dies de confinament per preparar la mudança ajornada, realitzant embalatges, un llistat de tasques per realitzar abans, durant i després de la mudança, o dedicar-se a fer cerques per al domicili de destinació, si encara no es disposa d’un.

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

0

20/04/2020

Mudances durant l’estat...

Anem a posar-vos en situació sobre que és un estat d’alarma abans...

0

06/04/2020

Mudances de qualitat

A l’actualitat existeix gran quantitat d’empreses que es dediquen a executar...

0

27/03/2020

Mudances urgents Barcelona

Diàriament a la ciutat comtal es dóna la necessitat d’executar mudances urgents...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0
COMUNICADO COVID-19Servicio de videollamadas y visita virtual

Debido a la situación actual por el COVID-19, nuestro equipo se encuentra teletrabajando. Hemos de informarle que las mudanzas no son servicios esenciales, salvo las de urgente necesidad o las que estén relacionadas con los sectores esenciales, por ello:

  • Nuestros departamentos comerciales, siguen prestando servicio mediante email, WhatsApp, Skype, FaceTime, etc… y lógicamente por teléfono. Actualmente realizamos una visita virtual de su domicilio, oficina o laboratorio, con la finalidad de facilitarle un presupuesto de la forma más inmediata y segura.
  • Si tiene alguna mudanza en tránsito, nuestro departamento logístico y de coordinación, le sigue atendiendo con normalidad por correo electrónico y telefónicamente según corresponda.
Más información