Mudances de qualitat Destacada

Mudances de qualitat

A l’actualitat existeix gran quantitat d’empreses que es dediquen a executar trasllats i mudances. Però no totes poden oferir mudances amb la màxima qualitat.

Com detectar quina és la millor companyia per a contractar mudances de qualitat.

El més important és detectar l’especialitat de cada companyia i escollir la que es trobi dins de l’àrea més pròxima a la mudança. Algunes companyies només ofereixen mudances locals, és per això necessari assegurar-se del seu radi d’actuació.

Si la necessitat és traslladar-se a un altre país, es recomana revisar si la companyia opera amb les diferents navilieres o si disposa una bona flota de camions. Mudances Flippers, pot oferir mudances de qualitat, tant en mudança nacional, com a internacional; ja que disposa de delegacions a Madrid i Barcelona, facilitant així l’assistència a tota la península. Així mateix, a nivell internacional, pot oferir mudances a gairebé tots els països, tant a mudances d’habitatge, oficina i laboratoris. La seva millor garantia: els 40 anys d’experiència al sector.

Què ofereixen les mudances de qualitat?

Cada companyia de mudances brinda serveis i preus diferents. Algunes per a confeccionar els seus pressupostos es regeixen per l’accessibilitat a l’habitatge, unes altres ho calculen sobre la base del volum a traslladar. No totes ofereixen el servei de guardamobles o assegurança a tot risc. És per això, que el més recomanable, en buscar mudances de qualitat, és assegurar-se dels serveis que es precisen, amb la finalitat de localitzar a la companyia que millor convingui en cada cas.

Cal recordar que el preu no sols és un factor important per escollir mudances de qualitat. Ja que la qualitat té un preu i en aquest sector existeixen empreses de dubtosa qualitat.

Mudances de qualitat Feedback

Com detectar anticipadament si ens oferiran mudances de qualitat?

És important, abans de contractar el servei de mudança, assegurar-se que l’empresa compleix amb la normativa. És a dir si està degudament inscrita al Registre, si disposa de pòlissa de responsabilitat civil, si disposa d’una bona flota de transport…

Quina és la millor manera d’obtenir un preu competitiu per a les mudances de qualitat?

Si el que interessa és obtenir el preu més competitiu possible, sense prescindir de la qualitat, és triar un bon moment: Cal tenir en compte que els mesos d’estiu, els preus es veuen lleument incrementats, a causa de la seva alta demanda, és per això que fora d’aquests mesos, segurament serà més senzill obtenir preus més competitius.

Una altra dada destacable, és sol·licitar pressupostos en la modalitat de “grupatge”. L’empresa de mudances podrà oferir un preu més ajustat, ja que agrupant més d’una mudança al mateix vehicle, reduirà despeses de combustible, quilometratge, mitjans tècnics i humans. Traduint-se en un preu més econòmic.

Amb tot això, podem afirmar que és possible aconseguir mudances de qualitat a preus competitius i Mudances Flippers podrà assessorar els seus clients en qualsevol circumstància que se’ls presenti.

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

0

22/05/2020

Guardamobles oficines

Què és un guardamobles? Un guardamobles és una nau o un local, destinat a custodiar...

0

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

0

20/04/2020

Mudances durant l’estat...

Anem a posar-vos en situació sobre que és un estat d’alarma abans...

0

27/03/2020

Mudances urgents Barcelona

Diàriament a la ciutat comtal es dóna la necessitat d’executar mudances urgents...

0