Mudances de Barcelona a Madrid

Des de fa un temps, alguns empresaris catalans, han estat preocupats, degut a la situació política, comportant una deslocalització d’empreses, que en algun cas ha portat  a realitzar algunes mudances de Barcelona a Madrid, tant físicament com només fiscalment.

Mudances de Barcelona a Madrid
Mudances de Barcelona a Madrid

Mudances de Barcelona a Madrid: de la ciutat comptal a la capital

Segons s’explica, Madrid tracta de presentar la capital davant dels inversors, amb un marc polític i jurídic més estable i atractiu davant els impostos. Promou rebaixes fiscals, etc, enfront de la ciutat comptal, que a causa de la seva fiscalitat propia, ha contribuït a l’allunyament d’algunes companyies, moltes de les quals han hagut de fer realitat les seves mudances des de Barcelona a Madrid.

Mudances de Barcelona a Madrid: motius més destacables 

Mudances de Barcelona a Madrid
Mudances de Barcelona a Madrid
  • Mudances d’ empreses des de Barcelona a Madrid. Tal i com hem explicat línies enrera, la fiscalitat de Madrid a dia d’avui és un atractiu més i aquest és el motiu principal, pel qual algunes empreses han decidit traslladar-se a la capital. En alguns casos, quan una empresa comença a créixer necessitarà més espai, per gestionar els seus productes, atendre a clients i donar cabuda al màxim de treballadors. En ocasions, es precisarà de nou local i no sempre és posible trobar-lo a Barcelona, havent de fer cap cap a la capital i fent posible les mudances de Barcelona a Madrid.
  • Mudances (Barcelona a Madrid) per motius demobilitat geográfica de treballadors. La situación laboral al país, no es troba en un dels seus millors moments. Això és una evidencia. És per aquest motiu que, si apareix una oportunitat laboral,s’ha d’aprofitar al vol, encara i sent a una altra ciutat. Aquest motiu porta a desenvolupar en molts casos més mudances de Barcelona a Madrid, on moltes empreses tenen la seva central i és una bona zona on trobar feina del sector serveis.
  • Mudances de Barcelona a Madrid  per estalvi de costos. Un altre motiu per “sobreviure”, segons expliquen molts empresaris, és la necessitat de reduïr costos. Un dels costos més destacables per a una empresa poden ser els lloguers i els impostos, i com ja hem dit anteriorment, Madrid està promovent la seva ciutat en aquest últim motiu. Motiu més per recalcar la necessitat que algunes empreses de realitzar mudances de Barcelona a Madrid, intentat sobreviure i remuntar.

Artículos relacionados

14/12/2017

El perquè de...

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

26/09/2017

Mudança Madrid … per...

Madrid és una ciutat, capital d’Espanya, en l’actualitat amb més de 3...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

07/07/2017

Mudança a Barcelona

Barcelona s’ha convertit en lloc de destí preferit per a professionals liberals,...

0

Leave a Comments

*