Mudances de Barcelona a Madrid

Mudances de Barcelona a Madrid

Des de fa un temps, alguns empresaris catalans, han estat preocupats, degut a la situació política, comportant una deslocalització d’empreses, que en algun cas ha portat  a realitzar algunes mudances de Barcelona a Madrid, tant físicament com només fiscalment.

Mudances de Barcelona a Madrid
Mudances de Barcelona a Madrid

Mudances de Barcelona a Madrid: de la ciutat comptal a la capital

Segons s’explica, Madrid tracta de presentar la capital davant dels inversors, amb un marc polític i jurídic més estable i atractiu davant els impostos. Promou rebaixes fiscals, etc, enfront de la ciutat comptal, que a causa de la seva fiscalitat propia, ha contribuït a l’allunyament d’algunes companyies, moltes de les quals han hagut de fer realitat les seves mudances des de Barcelona a Madrid.

Mudances de Barcelona a Madrid: motius més destacables 

Mudances de Barcelona a Madrid
Mudances de Barcelona a Madrid
  • Mudances d’ empreses des de Barcelona a Madrid. Tal i com hem explicat línies enrera, la fiscalitat de Madrid a dia d’avui és un atractiu més i aquest és el motiu principal, pel qual algunes empreses han decidit traslladar-se a la capital. En alguns casos, quan una empresa comença a créixer necessitarà més espai, per gestionar els seus productes, atendre a clients i donar cabuda al màxim de treballadors. En ocasions, es precisarà de nou local i no sempre és posible trobar-lo a Barcelona, havent de fer cap cap a la capital i fent posible les mudances de Barcelona a Madrid.
  • Mudances (Barcelona a Madrid) per motius demobilitat geográfica de treballadors. La situación laboral al país, no es troba en un dels seus millors moments. Això és una evidencia. És per aquest motiu que, si apareix una oportunitat laboral,s’ha d’aprofitar al vol, encara i sent a una altra ciutat. Aquest motiu porta a desenvolupar en molts casos més mudances de Barcelona a Madrid, on moltes empreses tenen la seva central i és una bona zona on trobar feina del sector serveis.
  • Mudances de Barcelona a Madrid  per estalvi de costos. Un altre motiu per “sobreviure”, segons expliquen molts empresaris, és la necessitat de reduïr costos. Un dels costos més destacables per a una empresa poden ser els lloguers i els impostos, i com ja hem dit anteriorment, Madrid està promovent la seva ciutat en aquest últim motiu. Motiu més per recalcar la necessitat que algunes empreses de realitzar mudances de Barcelona a Madrid, intentat sobreviure i remuntar.
Valora este post

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

Un cop decidit el trasllat d’un habitatge i emprendre una nova vida, el primer que...

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

27/03/2020

Mudances urgents Barcelona

Diàriament a la ciutat comtal es dóna la necessitat d’executar mudances urgents...

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...