Mudances de Barcelona a Madrid

Mudances de Barcelona a Madrid

Des de fa un temps, alguns empresaris catalans, han estat preocupats, degut a la situació política, comportant una deslocalització d’empreses, que en algun cas ha portat  a realitzar algunes mudances de Barcelona a Madrid, tant físicament com només fiscalment.

Mudances de Barcelona a Madrid
Mudances de Barcelona a Madrid

Mudances de Barcelona a Madrid: de la ciutat comptal a la capital

Segons s’explica, Madrid tracta de presentar la capital davant dels inversors, amb un marc polític i jurídic més estable i atractiu davant els impostos. Promou rebaixes fiscals, etc, enfront de la ciutat comptal, que a causa de la seva fiscalitat propia, ha contribuït a l’allunyament d’algunes companyies, moltes de les quals han hagut de fer realitat les seves mudances des de Barcelona a Madrid.

Mudances de Barcelona a Madrid: motius més destacables 

Mudances de Barcelona a Madrid
Mudances de Barcelona a Madrid
  • Mudances d’ empreses des de Barcelona a Madrid. Tal i com hem explicat línies enrera, la fiscalitat de Madrid a dia d’avui és un atractiu més i aquest és el motiu principal, pel qual algunes empreses han decidit traslladar-se a la capital. En alguns casos, quan una empresa comença a créixer necessitarà més espai, per gestionar els seus productes, atendre a clients i donar cabuda al màxim de treballadors. En ocasions, es precisarà de nou local i no sempre és posible trobar-lo a Barcelona, havent de fer cap cap a la capital i fent posible les mudances de Barcelona a Madrid.
  • Mudances (Barcelona a Madrid) per motius demobilitat geográfica de treballadors. La situación laboral al país, no es troba en un dels seus millors moments. Això és una evidencia. És per aquest motiu que, si apareix una oportunitat laboral,s’ha d’aprofitar al vol, encara i sent a una altra ciutat. Aquest motiu porta a desenvolupar en molts casos més mudances de Barcelona a Madrid, on moltes empreses tenen la seva central i és una bona zona on trobar feina del sector serveis.
  • Mudances de Barcelona a Madrid  per estalvi de costos. Un altre motiu per “sobreviure”, segons expliquen molts empresaris, és la necessitat de reduïr costos. Un dels costos més destacables per a una empresa poden ser els lloguers i els impostos, i com ja hem dit anteriorment, Madrid està promovent la seva ciutat en aquest últim motiu. Motiu més per recalcar la necessitat que algunes empreses de realitzar mudances de Barcelona a Madrid, intentat sobreviure i remuntar.

Artículos relacionados

02/07/2019

De mudança

Quan s’acosta la data d’estar de mudança, cal començar a fer els...

0

28/05/2019

Mudances oficines Barcelona

El més important  per a executar, amb les millors garanties, les mudances oficines a...

0

20/05/2019

Pressupost mudances Barcelona

El millor moment per a sol.licitar pressupost mudances Barcelona, es fora de la temporada...

0

18/05/2019

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a...

0

19/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

19/04/2019

Mudances Barcelona tarifes

Quan es decideix realitzar una mudança a la ciutat comtal, sorgeixen una sèrie de...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar