Mudances Colmenar Viejo

Categoriesmudances madrid

Colmenar Vell és el tercer terme de la província de Madrid, només el supera Madrid i Aranjuez.

Es troba als peus de la Serra de Guadarrama.

Al llarg dels anys, l’explotació del granit, i l’explotació ramadera, han modificat el seu paisatge. Actualment el seu paisatge de devesa ha anat cobrant protagonisme, amb el seu ramaderia bovina i caballar.

Mudances a Colmenar Viejo
Mudances a Colmenar Viejo

Les mudances a Colmenar Viejo, fa unes dècades, van ser molt comuns. A causa dels seus treballadors de les pedreres i nombrosos grangers que es van traslladar al municipi en la recerca de treball.

Mudances a Colmenar Viejo: Un municipi amb patrimoni artístic

El patrimoni artístic de Colmenar Viejo més destacat és l’Església de l’Assumpció, l’Ermita de la Mare de Déu del Remei, les capella de Santa Ana i la de Sant Francesc d’Assís (S. XV).

L’Església de l’Assumpció es va començar a construir al segle XV, en estil gòtic i elements renaixentistes, destacant la torre del campanar. Alberga valuoses obres com el retaule major.

Mudances a Colmenar Viejo
Mudances a Colmenar Viejo

L’Ermita de la Mare de Déu del Remei, de barroc, amb la seva portada procedent d’un antic hospital. La Capella de Santa Anna destaca per la seva pòrtic gòtic i tenir alguns elements mudèjars i flamígers.

Tant els visitants com els que han decidit realitzar les seves mudances a Colmenar Viejo, recorren el casc històric i els seus voltants per gaudir dels conjunts arquitectònics com el de la Plaça Major o el de la Plaça de Luis Gutiérrez.

Mudances a Colmenar Viejo: “La festa de la Vaquilla”

Els que han realitzat les seves mudances a Colmenar Viejo podran confirmar que la festa que més es pot destacar és la Festa de la Vaquilla, que se celebra cada 2 de Febrièr.

Aquesta festa sembla remuntar-se a antiguitat romana, ja llavors, quan els romans van decidir executar les seves mudances a Colmenar Viejo i durant el Carnaval, els joves es disfressaven amb pells d’animals i banyes, i corrien després de les dones per simbolitzar la fertilitat passat l’hivern. Actualment les mares es reuneixen per vestir la vaqueta amb una armadura de fusta, amb diverses “costelles” folrades on pengen mocadors de seda de colors.

Les vaquetes prenen els carrers “ballant” pels carrers del poble juntament amb els mossos. Posteriorment, cadascuna torna al lloc d’on va sortir, on simbòlicament, es mata i es beu la seva sang.

Mudances a Colmenar Viejo
Mudances a Colmenar Viejo

Si estàs interessat en realitzar mudances a Colmenar Viejo, no dubti en contactar amb Mudances Flippers. Una empresa que garanteix els millors serveis per a les mudances a Colmenar Viejo. Però també a la resta de mudances a Madrid.

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

11/03/2020

Mudances a Villaviciosa de...

Situació Villaviciosa de Odón Municipi situat a 20 km de Madrid, al sud-oest de Madrid,...

0

19/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

09/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

30/01/2019

Mudances Tres Cantos

Es tracta del municipi més jove de la Comunitat de Madrid. Es troba situat al nord de la...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.