Mudances Canada. Què t’espera al país?

Com a empresa especialitzada en mudances internacionals des de fa 35 anys, rebem freqüentment encàrrecs per realitzar mudances Canada. Què converteix a Canadà en una destinació tan sol·licitada per als expatriats? 

Mudances Canada
Mudances Canada

Canadà, el gran zona septentional del continent americà, és un país d’enorme extensió geogràfica, de fet, és el segon més gran del món i el major Amèrica, amb 10 milions de quilòmetres quadrats de superfície.

La immigració està als orígens de Canadà, des del començament de la seva història com a país. Potser a causa d’això, Canadà és un país que rep uns 250 mil immigrants cada any, en la majoria de les ocasions juntament amb les seves mudances Canada. Es tracta del país del món més receptiu en el que a immigració es refereix, la qual cosa ha acabat convertint a Canadà en una societat de gran diversitat cultural i freqüents oportunitats per a persones de qualsevol part del planeta.

Abans d’agafar la teva maleta i encarregar a Flippers les teves mudances Canada, potser t’interessa saber una mica més, sobre les polítiques d’immigració d’aquest país.

Sota un marc legal estricte i perfectament organitzat, Canadà practica l’anomenada “immigració selectiva”, és a dir, obre les seves portes a ciutadans de tot el planeta, sempre que compleixin una sèrie de requisits com la titulació en determinades àrees que Canadà considera interessants per al desenvolupament del seu teixit empresarial i professional i que desitgin organitzar les seves mudances Canada.

L’entrada dels expatriats juntament amb les seves mudances Canada, és assignada per un sistema de punts, que atorga els mateixos a els qui compleixen aquests requisits. És imprescindible parlar un dels dos idiomes del país, anglès o francès, per poder accedir a un treball allí i al propi país. Bàsicament, la política d’immigració canadenca accepta a ciutadans de tot el món, sempre que puguin aportar alguna cosa al creixement del seu país.

Una vegada has estat acceptat per traslladar-te juntament amb les teves mudances Canada, el govern posa a la disposició dels expatriats tot un sistema d’ajudes, des de cursos gratuïts d’idiomes si no ho controles massa, fins a facilitats per a la teva integració a la cultura i societat canadenques o cursos gratuïts d’orientació laboral per trobar treball.

Què trobaràs després de les mudances Canada?

Canadà és un dels països del món amb millor qualitat de vida del planeta: la seva taxa de desocupació és del 8,5%. Segons l’Índex de Desenvolupament Humà elaborat per l’ONU anualment, Canadà és el vuitè millor país del món per viure a causa de la seva qualitat de vida, prosperitat econòmica, nivells educatius i expectativa de vida. The Wall Street Journal, basant-se en els paràmetres de l’OCDE, va declarar a Canadà el sisè país més feliç del món pels seus excel·lents indicadors de benestar general.

A més, t’interessa saber que allí la salut i l’educació són gratuïtes per a tots els seus ciutadans i residents que arriben amb les seves mudances Canada. El país acull als immigrants i els permet gaudir dels mateixos avantatges que a la resta de canadencs, però a canvi també els exigeix.

Les lleis de Canadà són molt estrictes. La realització d’algun acte considerat delictiu per un expatriat comporta el rebuig immediat i fortes sancions que poden acabar fins i tot en la deportació del país.

Entre  als inconvenients de la teva expatriació, juntament amb les teves mudances Canada, hauràs de bregar amb els 5 mesos de cruíssim hivern amb temperatures de fins a -40ºC, fet que condiciona tota la vida hivernal al país. No obstant això, t’encantarà saber que en aquesta època els canadencs es llancen a la pràctica de l’esquí, l’hoquei sobre gel –esport nacional- i les escapades hivernals en general.

Mudances Canada
Mudances Canada

Els canadencs estan molt orgullosos del seu increïble patrimoni natural, i ho demostren essent profundament respectuosos amb el medi ambient. Compten amb la major reserva d’aigua dolça del planeta, ja que el centre del seu extens país està poblat per llacs. Entre les activitats preferides dels canadencs està el gaudir d’aquests recursos naturals mitjançant el senderisme i les excursions a l’aire lliure. Podràs gaudir de tot aquest extens patrimoni després de realitzar les teves mudances Canada.

Si t’has decidit i vols fer les teves mudances Canada, a Mudances Flippers comptem amb tots els recursos i l’experiència necessaris per realitzar qualsevol de les mudances a Canadà amb les màximes garanties. Portem 35 anys fent-ho amb èxit! Demana el teu pressupost gratuït i sense compromís trucant al 900 300 000, o demani un pressupost. Contactarem amb tu el més aviat possible amb un pressupost ajustat a les teves necessitats.

Artículos relacionados

14/12/2017

El perquè de...

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

30/05/2017

Tipus de Transport per a la...

Hem de saber que no és el mateix, una mudança que un transport, encara que a priori...

0

Leave a Comments

*