Mudances a Barcelona: Històries i llegendes de Barcelona

1. Mudances Barcelona: El Palau de la Virreina

L’edifici del segle XVIII de les Rambles es diu Palau de la Virreina i respon al nom de la seva propietària, María Francesca Fiveller i Bruc. Ella va decidir realitzar les seves mudances Barcelona, després d’haver estat abandonada en l’altar pel nebot del virrey de Perú, va accedir a casar-se amb… el propi virrey! de més de 70 anys. Va ser ell, Manuel Amat i Junyent, qui va manar construir el palau, però, donada la gran diferència d’edat, va morir tan sol tres anys després de les noces. Per això, el palau és conegut pel nom d’ella que va ser qui ho va gaudir. També, perquè es diu que s’ha vist el seu fantasma vagant pels límits del palau i fins a la Plaça Real.

Mudances Barcelona

2. Mudances Barcelona: Óssa Major d’Antoni Gaudí

Totes les obres d’Antoni Gaudí ténen un alt contingut simbòlic i religiós, com la solemne Torre Bellesguard. Però, el més curiós és que 7 dels seus edificis conformen la constel·lació de l’Óssa Major vista des del cel. Des que Antoni Gaudí va decidir fer les seves mudances Barcelona, va deixar els edificis més emblemàtics de la ciutat.

3. Mudances Barcelona de grans Presidents: El pont del Bisbe

Aquest pintoresc afegit construït el 1928 per unir al Palau de la Generalitat amb la Casa dels Canonges tanca diferents mites .. Lloc on es van produir Mudances a Barcelona dels presidents Macià, Companys i Tarradellas. Quin és un dels més coneguts? S’afirmava que els fonaments de Barcelona s’enfonsarien si algú s’atrevia a retirar la daga que se situa sota la Calavera.

Mudances Barcelona

Mudances Barcelona

 

4. Mudances Barcelona : Curiosa al·legoria de la justícia a la bústia de la Casa de l’Ardiaca

L’origen de la Casa de l’Ardiaca es remunta al segle XII. Però va ser remodelada a inicis del segle XX, per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, realitzant les seves mudances a Barcelona, l’il·lustre Col·legi d’Advocats.

D’aquesta remodelació, és el ja famós bústia modernista que, seguint l’encàrrec, feia al·lusió a la justícia. Està decorat amb, a més de l’escut de la institució, tres orenetes, fulles d’heura i una tortuga. Manifestava que tot i que la justícia hauria de ser ràpida com una oreneta, intervé també la burocràcia que es cola per tot arreu, com l’heura, i acaba provocant que sigui tan lenta ‘com una tortuga!

Mudances Barcelona

Si planeges anar-te a viure a Barcelona, realitza qualsevol de les mudances Barcelona amb experts professionals. ¡Preocupa’t només de viure l’experiència! A mudances Flippers portem 35 anys fent-ho, pots deixar-ho a les nostres mans amb total tranquil·litat. Demana avui mateix el teu pressupost gratis i sense compromís, trucant al 900.330.000. Ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Artículos relacionados

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

0

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

0

27/03/2020

Mudances urgents Barcelona

Diàriament a la ciutat comtal es dóna la necessitat d’executar mudances urgents...

0

28/05/2019

Mudances oficines Barcelona

El més important  per a executar, amb les millors garanties, les mudances oficines a...

0

20/05/2019

Pressupost mudances Barcelona

El millor moment per a sol.licitar pressupost mudances Barcelona, es fora de la temporada...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.