Mudances Badalona: Urbanisme

Mudances Badalona, és avui en l’actualitat la tercera ciutat de Catalunya en població. L’expansió brutal de l’últim segle en un marc de disseny de model urbanístic poc sostenible, ha fet créixer la ciutat subdividida en àrees, “les diferents Badalonas”, que a part de diferenciar realitats socials i provocar desigualtats, ha perdut en interconnexió (s’ha de baixar al centre per accedir als barris perifèrics) i ha arribat a provocar amb la irrupció de l’autopista C-31 l’expressió dels badaloneses baixem a Badalona. Així la ciutat afronta avui dia els reptes del segle XXI.

Mudances Badalona i els seus districtes

Districte 1: Casagemes, Manresà, Centri, Dalt la Vila, Coll i Pujol i Progrés.

Districte 2: Sant Crist, Sistrells, Lloreda, Nova Lloreda, Puigfred, La Pau i Montigalà Occidental.

Districte 3: Montigalà Oriental, Canyet, Mes Ram, Bufalà, Pomar, Pomar de dalt, Morera i Els Guixeres.

Districte 4: La Salut, Sant Joan de Llefià, Sant Mori de Llefià i Sant Antoni de Llefià.

Districte 5: Gorg, La Mora, Congrés, Ca Claris i Raval.

Districte 6: Artigas, Sant Roque i El Remei.

Mudances Badalona i els seus barris

Pomar:

L’actual barri de Pomar està format per blocs de promoció pública construïts en 1968 pel Ministeri de l’Habitatge, el resultat del qual va ser la creació de 2.000 nous habitatges en les quals van realitzar unes 10.000 mudances Badalona l’any 1973, la majoria d’ells barraquistas afectats per les riuades dels anys seixanta o famílies desallotjades procedents de les expropiacions per l’autopista.

Mudances a Badalona

La Salut:

En el 2015 tenia 18.589 habitants, sent el barri que més mudances Badalona ha tingut en aquests últims anys, representant el 8,6% del total.

És un dels barris amb major índex de mudances Badalona d’immigració. L’any 2010 era el barri amb major percentatge d’immigrants amb el 20,7% del total.

Mudances a Badalona

Llefiá:

Una de les vies més antigues de Badalona era la que travessava tota la zona de camps de cultiu que durant molt temps va ser Llefiá: la carretera de València. I des de temps  enrere un dels barris més antics amb mudances Badalona. Era aquesta un camí amb arbres a banda i banda que després de passar per Llefiá vadeaba el riu Besós i arribava fins a les portes de Barcelona per continuar després cap al sud fins a València.

Mudances a Badalona

Sant Roque:

Els terrenys sobre els quals està edificat el barri van ser històricament els aiguamolls del riu Besós, que al segle XIX es van convertir en terres de cultiu. El barri va ser edificat per l’Obra Sindical de la Llar, per acollir als barraquistas de Montjuïc i del Somorrostro i als afectats per les riuades del Vallés de 1962 que van haver de realitzar les seves mudances Badalona amb caràcter d’urgència.

És un fet que les mudances Badalona són cada vegada més habituals. Si vas a mudar-te allà, has de confiar en una empresa de mudances com Flippers. Més de 35 anys d’experiència en mudances Badalona.

Mudances a Badalona

Valora este post

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

Un cop decidit el trasllat d’un habitatge i emprendre una nova vida, el primer que...

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

22/05/2020

Guardamobles oficines

Què és un guardamobles? Un guardamobles és una nau o un local, destinat a custodiar...

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

20/04/2020

Mudances durant l’estat...

Anem a posar-vos en situació sobre que és un estat d’alarma abans...

06/04/2020

Mudances de qualitat

Actualment es poden trobar gran quantitat d’empreses de mudances que es dediquen a...