Mudances a Villaviciosa de Odon

Mudances a Villaviciosa de Odon

Categoriesmudances madrid

Situació Villaviciosa de Odón

Municipi situat a 20 km de Madrid, al sud-oest de Madrid, als límits de l’àrea metropolitana.

Es troba al costat del riu Guadarrama, molt prop de Boadilla del Monte i la pineda de Prado Redondo. El més destacable del municipi és la notable qualitat mediambiental. Per tot això, durant les últimes dècades, les mudances a Villaviciosa de Odon, han anat en augment.

És possible trobar a molts estudiants que han realitzat les seves mudances a Villaviciosa de Odón, que estan estudiant al campus de la Universitat Europea de Madrid, centre privat d’ensenyament superior, que es troba situat a la zona.

La localitat, està situada en un espai protegit per la Comunitat de Madrid, on trobar el Parc regional del curs mitjà del riu Guadarrama i el seu entorn. Aquesta particularitat ha portat a molts madrilenys amants de la Natura a dur a terme les seves mudances a Villaviciosa de Odon, per poder gaudir dia a dia de l’entorn i les llargues passejades per gaudir de les seves estones d’oci.

Mudances a Villaviciosa de Odon

Mudances a Villaviciosa de Odon: una mica d’història

Al marge esquerre del riu Guadarrama, en el lloc conegut com Calatalifa, van aparèixer ceràmiques musulmanes del segle X, vestigis del que en el seu moment va ser una muralla i el castell de Calatalifa, construït per ordre del califa cordovès Abderramán III, que a la fi del segle X, ell i el seu seguici, van decidir realitzar les seves mudances a Villaviciosa de Odon, encara que a data d’avui, lamentablement el trobem en ruïnes.

Mudances a Villaviciosa de Odon

Existeix un altre castell, declarat bé d’interès cultural des del 1949, conegut, per antonomàsia, com el castell de Villaviciosa de Odón. Construït a finals del segle XV.

A mitjan segle XVIII el rei Ferran VI i la seva família, van executar les seves mudances a Villaviciosa de Odon, al Castell; no podent gaudir d’ell durant molt de temps, ja que va morir a l’any següent d’haver-se traslladat.

Mudances a Villaviciosa de Odon

El municipi va sofrir molt durant  va ser durant la Guerra Civil. A la batalla de Brunete, al juliol de 1937, nombrosos edificis de la localitat, van quedar totalment o parcialment destruïts.

A mudances Flippers som especialistes en la realització de mudances a Villaviciosa de Odon i realitzarem un servei de qualitat i a l’altura de les seves expectatives. també pot confiar en nosaltres per mudances a Barcelona o mudances internacionals.

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

19/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

09/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

12/02/2019

Dies per mudança

L’execució d’una mudança no és tasca d’un únic dia. Per què?...

0

30/01/2019

Mudances Tres Cantos

Es tracta del municipi més jove de la Comunitat de Madrid. Es troba situat al nord de la...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Si està pensant en mudar-se a Alcobendas, no dubti en contactar amb Flippers. Una...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.