Mudances a Sitges: Serà pel seu Carnestoltes?

El Carnestoltes de Sitges, un dels més populars de Catalunya. Sitges, un dels pobles més bonics i acollidors de la costa catalana, es converteix aquests dies en una festa amb el millor ambient i diversió assegurada. Aquest ambient festiu és un ganxo i motiu pel qual moltes persones han decidit realitzar les seves mudances a Sitges.

Mudances a Sitges
Mudances a Sitges

Sitges és una localitat de la província de Barcelona a Catalunya, i està situada en la costa mediterrània a 36 km al sud de Barcelona ciutat. La seva població al 2011 va ser de 28.617 habitants.

El microclima de Sitges, entre les muntanyes del Garraf i els corrents del vent del mar, permet que  el cel estigui buidat de núvols uns tres-cents dies a l’any. Les nits, les platges, les festes, la seva proximitat a Barcelona, la tranquil·litat i, per descomptat, la seva gent, són un gran al·licient tant per a joves com a grans. Per això, molts d’ells, han decidit finalment, fer realitat les seves mudances a Sitges. Es creu que la ciutat que apareix referida en textos clàssics romans i grecs situada entre les antigues Tarraco i Barcino, la Blanca Subur, podria ser Sitges. Sent un punt important de mudances a Sitges, des de fa segles.

Mudances a Sitges
Mudances a Sitges

Mudances a Sitges: Vacances d’americans sitgetans

Al 1833 més del 27% dels catalans que comerciaven amb Amèrica eren sitgetans, que exportaven roba, vi, malvasia i aigua-ardent. La vila es converteix en un punt de mudances a Sitges d’estiueig dels americans sitgetans.

Mudances a Sitges: Història del Carnestoltes

El Carnestoltes de Sitges té més de 100 anys d’història i una llegenda explica que la primera vegada que es va escoltar la paraula “Carnestoltes” va ser en l’esquela d’un bufó del Sitges del segle S. XV que es deia Carles de Ca Torras. Aquest bufó va morir el dimecres de cendra, que és el primer dia de la quaresma. Cada any la ciutat acull a gairebé un milió de visitants de totes les nacionalitats que omplen els carrers, desitjosos de diversió i desinhibició, molts dels quals han decidit fer les seves mudances a Sitges.

Mudances a Sitges
Mudances a Sitges

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

0

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

0

27/03/2020

Mudances urgents Barcelona

Diàriament a la ciutat comtal es dóna la necessitat d’executar mudances urgents...

0

28/05/2019

Mudances oficines Barcelona

El més important  per a executar, amb les millors garanties, les mudances oficines a...

0

20/05/2019

Pressupost mudances Barcelona

El millor moment per a sol.licitar pressupost mudances Barcelona, es fora de la temporada...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.