Mudances a Sabadell i la seva història

En l’època de la Revolució Industrial de Catalunya, la ciutat de Sabadell va ser pionera en el sector tèxtil i, a mitjan segle XIX, es va convertir en la ciutat dedicada al sector de la llana i filatures, més important d’Espanya. Avui en dia, encara es poden veure xemeneies distribuïdes per tota la ciutat.

Durant l’últim segle, Sabadell s’ha anat diversificant i han anat creixent les empreses de mudances, a Sabadell i les seves rodalies.

Mudances a Sabadell
Mudances a Sabadell

Mudances a Sabadell: Actualitat

Com hem comentat, el segle XIX va ser un període daurat per la indústria tèxtil de Sabadell. Es van produir moltes mudances i trasllats de noves empreses dedicades a aquest sector. A més d’altres sectors emergents que a poc a poc s’han anat consolidant a la ciutat, bàsicament del sector serveis.

Mudances a Sabadell
Mudances a Sabadell

A poc a poc el terme municipal en si, es va anar estenent, i la població es va multiplicar i escampar pels seus marges incrementat les mudances a Sabadell, gràcies en part a la immigració provinent d’Alacant, Múrcia i València. Aquest fet va provocar la creació d’empreses de mudances a Sabadell, per a col·laborar amb tots els que volguessin venir.

En la mateixa època, també es van crear importants entitats financeres, com el Banc Sabadell i la Caixa d’Estalvis de Sabadell. Va ser en aquell moment quan la població de Sabadell es va multiplicar gairebé per 10. En aquest moment, les mudances a la ciutat de Sabadell van patir un augment considerable. Gràcies a aquest augment de població, es van millorar molts serveis públics, com l’enllumenat i els subministraments públics.

Durant les últimes dècades, s’han creat nous barris a la ciutat on s’han produït noves mudances a Sabadell, molta població, la qual és immigrant.

A dia d’avui, la indústria segueix basant-se en el sector tèxtil i metal·lúrgic. Així mateix el sector terciari ha augmentat, també en les últimes dècades diversificant cada vegada més.

En els últims anys de la dècada dels anys 70, la ciutat va conèixer una forta crisi econòmica que va fer plantejar la necessitat d’un nou model de desenvolupament per a la ciutat del Vallès, frenant així moltes mudances a Sabadell i les seves rodalies.

Mudances a Sabadell
Mudances a Sabadell

Però per poder conèixer millor Sabadell, primer cal realitzar la mudança! A mudances Flippers realitzem mudances a Sabadell amb absoluta professionalitat, de forma ràpida i eficaç. El nostre fi és que tinguis les menors molèsties a la teva mudança. Sol·licita el teu pressupost gratuït i informa’t omplint aquest senzill qüestionari.

Artículos relacionados

14/12/2017

El perquè de...

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

07/07/2017

Mudança a Barcelona

Barcelona s’ha convertit en lloc de destí preferit per a professionals liberals,...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

Leave a Comments

*