Mudances a pozuelo de alarcon

Categoriesmudances madrid

Pozuelo de Alarcón és un municipi de la Comunitat de Madrid. Es caracteritza pels seus espais naturals i els seus nombrosos rierols, que donen nom al municipi.

Els orígens de les mudances a Pozuelo de Alarcon es remunten a la Reconquesta. Des de llavors i fins a mitjan segle XIX, van proveir a Madrid de tot tipus de béns, destacant els adobs.

Mudances a Pozuelo de Alarcón
Mudances a Pozuelo de Alarcón

Mudances a Pozuelo de Alarcon en l’actualitat

Pozuelo de Alarcón, és conegut per molts espanyols com un “oasi de rics”, ja que les estadístiques consoliden la bonança del municipi, on destaquen nombroses residències luxoses en ubicació gairebé privilegiada entre pinedes.

Se situa al nord-oest a uns 15 quilòmetres de Madrid capital. Segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), Pozuelo és la localitat amb les rendes mitjanes més altes del país, triplicant la renda de, per exemple, Almeria i cinc vegades més que Torrevieja (Alacant).

Mudances a Pozuelo de Alarcón
Mudances a Pozuelo de Alarcón

Per tant, també és la que menys atur té.

Actualment 84.500 veïns han executat les seves mudances a Pozuelo de Alarcon fins a 2015, experimentat un gran creixement durant les últimes dècades.

S’ha convertit en una zona de residència ideal i nombrosos professionals de classe mitjana-alta, que van realitzar les seves mudances a Pozuelo de Alarcon, es desplacen diàriament a la capital per treballar. Gràcies a la seva proximitat amb Madrid, pel seu gran nombre de zones verdes, per la seva tranquil·litat, un bon pla de protecció del medi ambient i per un desenvolupament urbanístic pensat per gaudir tota la família, fan d’aquesta població un lloc perfecte per fer realitat les mudances a Pozuelo de Alarcon, i descartar altres poblacions atractives properes a la capital.

Existeixen grans urbanitzacions com la de Somosaguas, Los Angeles, Monteclaro, entre unes altres que concentren a gran part dels habitants de bastant poder adquisitiu. Sense oblidar La Finca, la més exclusiva d’Europa, de luxe exquisit, on alguns famosos futbolistes han decidit realitzar el somni de les seves mudances a Pozuelo de Alarcon, tenint en compte que el preu mitjà del metre quadrat ronda els 3.000€.

Mudances a Pozuelo de Alarcón
Mudances a Pozuelo de Alarcón

La seva taxa de natalitat supera lleugerament la de la mitjana espanyola. Pel que és el municipi espanyol amb la mida mitjana de la llar amb més membres per unitat familiar. Actualment se situa en: 3,23.

Mudances a Pozuelo de Alarcón
Mudances a Pozuelo de Alarcón

Estàs pensant en mudar-te a Pozuelo de Alarcon? Abans d’embarcar-te en ella, et recomanem que contractis una empresa de mudances com Flippers. Gràcies a aquesta, i als seus anys d’experiència aconseguiràs que la teva mudança sigui un èxit. Si en canvi, estàs interessat en una altra zona de la capital, Flippers també està especialitzat en mudances a Madrid.

Artículos relacionados

19/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

09/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

30/01/2019

Mudances Tres Cantos

Es tracta del municipi més jove de la Comunitat de Madrid. Es troba situat al nord de la...

0

26/09/2017

Mudança Madrid … per...

Madrid és una ciutat, capital d’Espanya, en l’actualitat amb més de 3...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Si està pensant en mudar-se a Alcobendas, no dubti en contactar amb Flippers. Una...

0

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar