Consells per Mudances a l’estranger

mudanzas al extranjero

Consells per Mudances a l’estranger

A continuació enumerarem una sèrie de consells per a la correcta realització dels trasllats a l’estranger. Aquests li facilitaran la seva correcta execució i minimitzaran l’estrès que pot suposar una mudança d’aquestes característiques. En Flippers, s’ofereix un servei integral de qualitat a qualsevol destinació, amb més de 30 anys a l’esquena desenvolupant aquest tipus de tasques.

Mudances a l'estranger
Mudances a l’estranger

Consells per a les mudances a l’estranger: Anticipar

Es recomana, preparar el servei de mudances internacionals amb 2 mesos de marge. Per què? Perquè normalment es necessiten realitzar prèviament una sèrie de tràmits (com permisos, visats, tràmits duaners, etc …).

Consells per a les mudances a l’estranger: Sol·licitar diferents cotitzacions

Les empreses de mudances solen requerir una visita d’inspecció prèvia. Es necessita per cubicar el volum total de la mudança i veure els accessos de l’habitatge o oficina. Després d’això, es podrà fer les recomanacions professionals necessaris en cada cas.

Consells per a les mudances a l’estranger: Confeccionar inventari detallat

Es recomana assegurar el contingut de la mudança, en aquest cas, caldrà preparar un inventari detallat i valorat. Ja sigui per l’assegurança de transport a l’estranger, per al mobiliari o per estris que es traslladin.

Consells per a les mudances a l’estranger: Arribat el dia del trasllat …

Seguint aquesta petita pauta, el dia de la recollida de la mudança, tot hauria de dur-se a terme segons el previst anteriorment. Deixant únicament la porta oberta als operaris i permetre que treballin, esperar que ho carreguin, i emprendre el viatge a la nova destinació, esperant l’arribada de les pertinences a la nova residència.

Consells per a les mudances a l’estranger: Finalització del trasllat.

Un cop arribi el mobiliari i caixes, els operaris, de nou, s’ubicaran cada caixa en la seva estada corresponent, muntaran tot el mobiliari que prèviament s’hagués desmuntat en origen. I aquest serà el moment en què, la tan temuda mudança, es podrà donar per finalitzada.

Mudances a l'estranger
Mudances a l’estranger

Si necessita un pressupost sense compromís, la seguretat i confiança de mudances Flippers no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.