A continuació enumerarem una sèrie de consells per a la correcta realització dels trasllats a l’estranger. Aquests li facilitaran la seva correcta execució i minimitzaran l’estrès que pot suposar una mudança d’aquestes característiques. En Flippers, s’ofereix un servei integral de qualitat a qualsevol destinació, amb més de 30 anys a l’esquena desenvolupant aquest tipus de tasques.

Mudances a l'estranger
Mudances a l’estranger

Consells per a les mudances a l’estranger: Anticipar

Es recomana, preparar el servei de mudances internacionals amb 2 mesos de marge. Per què? Perquè normalment es necessiten realitzar prèviament una sèrie de tràmits (com permisos, visats, tràmits duaners, etc …).

Consells per a les mudances a l’estranger: Sol·licitar diferents cotitzacions

Les empreses de mudances solen requerir una visita d’inspecció prèvia. Es necessita per cubicar el volum total de la mudança i veure els accessos de l’habitatge o oficina. Després d’això, es podrà fer les recomanacions professionals necessaris en cada cas.

Consells per a les mudances a l’estranger: Confeccionar inventari detallat

Es recomana assegurar el contingut de la mudança, en aquest cas, caldrà preparar un inventari detallat i valorat. Ja sigui per l’assegurança de transport a l’estranger, per al mobiliari o per estris que es traslladin.

Consells per a les mudances a l’estranger: Arribat el dia del trasllat …

Seguint aquesta petita pauta, el dia de la recollida de la mudança, tot hauria de dur-se a terme segons el previst anteriorment. Deixant únicament la porta oberta als operaris i permetre que treballin, esperar que ho carreguin, i emprendre el viatge a la nova destinació, esperant l’arribada de les pertinences a la nova residència.

Consells per a les mudances a l’estranger: Finalització del trasllat.

Un cop arribi el mobiliari i caixes, els operaris, de nou, s’ubicaran cada caixa en la seva estada corresponent, muntaran tot el mobiliari que prèviament s’hagués desmuntat en origen. I aquest serà el moment en què, la tan temuda mudança, es podrà donar per finalitzada.

Mudances a l'estranger
Mudances a l’estranger

Si necessita un pressupost sense compromís, la seguretat i confiança de mudances Flippers no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Artículos relacionados

14/12/2017

El perquè de...

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

30/05/2017

Tipus de Transport per a la...

Hem de saber que no és el mateix, una mudança que un transport, encara que a priori...

0

Leave a Comments

*

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar