Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està composta per 50 estats i un districte federal. La major part del país se situa al centre d’Amèrica del Nord —on es troben els seus 48 estats contigus i Washington D. C., el districte de la capital—, entre els oceans Pacífic i l’Atlàntic i limita amb Canadà al nord i amb Mèxic pel sud.

Història de les mudances a Estats Units

Els pobles indígenes, els primers habitants a realitzar mudances a Estats Units, porten milers d’anys habitant el que avui és el territori continental dels Estats Units. Aquesta població amerindia va ser reduïda per les malalties i la guerra després del primer contacte amb els primer habitants europeus, que van realitzar les seves mudances a Estats Units.

Al 1492, l’explorador Cristóbal Colón, patrocinat per la Corona Espanyola, va arribar al Carib, realitzant el primer contacte amb els pobles indígenes. El 2 d’abril de 1513, el conqueridor espanyol Juan Ponce de León va desembarcar en el que va cridar La Florida, la primera arribada europea documentada al territori nord-americans. Les primeres mudances a Estats Units d’espanyols a la regió, van ser seguits per uns altres en l’actual sud-oest d’Estats Units.

Mudances a Estats Units
Mudances a Estats Units

Els primers assentaments anglesos reeixits van ser la colònia de Virgínia en Jamestown en 1607 i la colònia de Plymouth fundada per pelegrins en 1620 que van començar a realitzar les seves mudances a Estats Units. En 1628, l’establiment de la província de la badia de Massachusetts va donar lloc a una nova ona d’immigració: per 1634, Nova Anglaterra estava habitada per prop de 10 000 puritans, que des de llavors es van establir, realitzant les seves mudances a Estats Units.

Els comerciants de pells francesos es van establir, van realitzar les seves mudances a EUA a Nova França, al voltant de la zona dels Grans Llacs; finalment França reclamaria gran part de l’interior d’Estats Units, fins a la costa del golf de Mèxic.

Mudances a Estats Units
Mudances a Estats Units

Mudances a Estats Units: transports

Al ser un país desenvolupat, els Estats Units compta amb una infraestructura de transports avançada: 6 465 799 km d’autopistes, 226 427 km de vies fèrries, i amb un volum de mudances a EUA molt important respecte a altres zones del continent americà.

La major part dels seus habitants utilitzen l’automòbil com el seu principal mitjà de transport.

Mudances a estats Units desd’Espanya

Estats Units és un de les primeres destinacions per als emigrants del planeta, especialment per a aquells d’origen llatí i espanyol. Des de 2006, aquest país s’ha convertit en la nació amb més immigrants legals del món. Gràcies al Programa d’Exempció de Visat, els ciutadans espanyols poden viatjar a EUA per motius de turisme i oci o per negocis i treball durant un període de temps no superior a 3 mesos, presentant un bitllet d’anada i tornada.

Si desea realizar cualquiera de los tipos de mudanzas a Estados Unidos, no dude en solicitar presupuesto para mudanzas internacionales o bien llamarnos al 900.330.000 le atenderemos encantados y le daremos toda la información necesaria.

Artículos relacionados

02/07/2019

De mudança

Quan s’acosta la data d’estar de mudança, cal començar a fer els...

0

18/05/2019

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

14/12/2017

El perquè de...

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com...

0

17/11/2017

Mudança a Australia

Si finalment es decideix realitzar mudança a Australia, ja sigui com a destinació de...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar