Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està composta per 50 estats i un districte federal. La major part del país se situa al centre d’Amèrica del Nord —on es troben els seus 48 estats contigus i Washington D. C., el districte de la capital—, entre els oceans Pacífic i l’Atlàntic i limita amb Canadà al nord i amb Mèxic pel sud.

Història de les mudances a Estats Units

Els pobles indígenes, els primers habitants a realitzar mudances a Estats Units, porten milers d’anys habitant el que avui és el territori continental dels Estats Units. Aquesta població amerindia va ser reduïda per les malalties i la guerra després del primer contacte amb els primer habitants europeus, que van realitzar les seves mudances a Estats Units.

Al 1492, l’explorador Cristóbal Colón, patrocinat per la Corona Espanyola, va arribar al Carib, realitzant el primer contacte amb els pobles indígenes. El 2 d’abril de 1513, el conqueridor espanyol Juan Ponce de León va desembarcar en el que va cridar La Florida, la primera arribada europea documentada al territori nord-americans. Les primeres mudances a Estats Units d’espanyols a la regió, van ser seguits per uns altres en l’actual sud-oest d’Estats Units.

Mudances a Estats Units
Mudances a Estats Units

Els primers assentaments anglesos reeixits van ser la colònia de Virgínia en Jamestown en 1607 i la colònia de Plymouth fundada per pelegrins en 1620 que van començar a realitzar les seves mudances a Estats Units. En 1628, l’establiment de la província de la badia de Massachusetts va donar lloc a una nova ona d’immigració: per 1634, Nova Anglaterra estava habitada per prop de 10 000 puritans, que des de llavors es van establir, realitzant les seves mudances a Estats Units.

Els comerciants de pells francesos es van establir, van realitzar les seves mudances a EUA a Nova França, al voltant de la zona dels Grans Llacs; finalment França reclamaria gran part de l’interior d’Estats Units, fins a la costa del golf de Mèxic.

Mudances a Estats Units
Mudances a Estats Units

Mudances a Estats Units: transports

Al ser un país desenvolupat, els Estats Units compta amb una infraestructura de transports avançada: 6 465 799 km d’autopistes, 226 427 km de vies fèrries, i amb un volum de mudances a EUA molt important respecte a altres zones del continent americà.

La major part dels seus habitants utilitzen l’automòbil com el seu principal mitjà de transport.

Mudances a estats Units desd’Espanya

Estats Units és un de les primeres destinacions per als emigrants del planeta, especialment per a aquells d’origen llatí i espanyol. Des de 2006, aquest país s’ha convertit en la nació amb més immigrants legals del món. Gràcies al Programa d’Exempció de Visat, els ciutadans espanyols poden viatjar a EUA per motius de turisme i oci o per negocis i treball durant un període de temps no superior a 3 mesos, presentant un bitllet d’anada i tornada.

Si desea realizar cualquiera de los tipos de mudanzas a Estados Unidos, no dude en solicitar presupuesto para mudanzas internacionales o bien llamarnos al 900.330.000 le atenderemos encantados y le daremos toda la información necesaria.

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.