Mudances a Chile

Chile té infinitat d’aventures que oferir tant al turista com al expatriat que decideix realitzar les seves mudances a Chile.

Disposa del desert més àrid del món, on millor realitzar l’observació espacial, glaceres mil·lenàries a les zones més australs del planeta, llacs als peus d’impressionants volcans i màgics boscos, així com illes de llegendes, important tradició en vins, i grans experiències per viure.

A part de poder gaudir de la Natura Oberta dels paisatges xilens, els que realitzin les seves mudances a és et bonic país, també podran trobar persones molt obertes i extensos territoris d’amplis horitzons.

Mudances a Chile: Seguretat

És un país que pot presumir de la seva seguretat i per tant és un bon lloc per fer trasllats a Chile, sent un pilar fonamental per al desenvolupament, sent una de les nacions amb menors taxes de criminalitat, sent Santiago la ciutat més segura a nivell Llatinoamericà .

Mudances a Chile: Recomanacions per entrar al país

Per ingressar a Chile, s’ha de presentar la documentació d’identificació com DNI o passaport. I depenent del país d’origen, el visat segellat.

Els ciutadans de la Unió Europea, Austràlia sud-americans, dels Estats Units i Canadà no necessiten visat turista. No obstant això, alguns països han de pagar una taxa en efectiu (impost de reciprocitat) en arribar a l’aeroport de Chile.

Mudances a Chile: nord i desert d’Atacama

Mudances a Chile
Mudances a Chile

L’altiplà andí puja a més de 4.000 metres d’altura, i es poden descobrir petits poblats que a dia d’avui, encara mantenen intactes les seves costums enmig de bells paratges dignes de ser fotografiats.

Zona per a gaudir de la pràctica d’esports nàutics o simplement prendre sol, i gaudir de platges de sorra clara, i dels exquisits productes que ofereix el mar.

Mudances a Chile: Illa de Pasqua

Mudances a Chile
Mudances a Chile

No hi ha lloc habitat al món que estigui tan aïllat en el mar com la polinèsia chilena. Els nostres primitius ancestres van ser els primers a realitzar mudances a Chile. I aquesta condició és la que li atorga la seva autenticitat i aura misteri, que la fa fascinant i et convida a conèixer-la

Mudances a Chile: Patagònia i Antàrtica

Exòtica, salvatge, extensa de bellesa infinita. Així van descriure la Patagònia els primers exploradors que van arribar fa gairebé 500 anys i així es manté fins avui.

A part de naturalesa es poden descobrir ciutats i pobles pioners. En ells, podràs respirar una història ramadera al millor estil gaucho de la Patagònia.

Si es desitja explorar la zona més austral del continent americà i embarcar-se en una experiència antàrtica, cal navegar pels fiords i canals així com per l’Estret de Magallanes.

Recordar que importar productes d’origen animal o vegetal, en ingressar s’hauran de declarar davant el Servei Agrícola i Ramader. D’aquesta manera es contribuirà a protegir la variada flora i fauna del país.

Mudances a Chile
Mudances a Chile

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

14/12/2017

El perquè de...

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com...

0

17/11/2017

Mudança a Australia

Si finalment es decideix realitzar mudança a Australia, ja sigui com a destinació de...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.