Mudances a Canadà: l’expatriat i la cerca d’ocupació

Si tenim la necessitat de realitzar mudances a Canadà, és necessari conèixer els diferents programes de treball que pot oferir-nos aquest país. És una bona destinació per a la recerca de noves oportunitats d’ocupació, sempre que no siguin en els sectors de sanitat o educació, ja que no formarien part del programa que s’indicarà. Hi ha un programa que permet treballar durant un període d’un any. És molt interessant per als expatriats que executen les seves mudances a Canadà i al seu torn no tenen feina inicial. Val la pena informar-se prèviament. Aquest ens permetrà emprar-de gairebé qualsevol ofici, ja que li major problema que presenta el país recau en els permisos de treball.

Mudances a Canadà
Mudances a Canadà

És important saber abans de realitzar mudances al Canadà que el sistema sanitari és públic. Tot i així, cobrirà només els tres primers mesos. Pel que recomana la contractació d’una assegurança mèdica privada abans d’entrar al país.

En realitzar aquest tipus de mudances internacionals per recerca de feina, és recomanable preparar un currículum en el format habitual del país. Aquest difereix bastant del format europeu tradicional que estem acostumats.

Tenir una ment oberta, facilitarà enormement la integració, ja que es tracta d’una cultura diferent. Aquest fet, farà augmentar les possibilitats d’èxit tant en la recerca d’un nou treball com la tranquil·litat que ens proporcionarà més endavant.

Tenir un nivell d’anglès fluid facilitarà encara més trobar una feina després de les mudances a Canadà, tenint en compte que és un país amb una taxa baixa d’atur. Si al seu torn es domina el francès, augmentarem la possibilitat d’ampliar la zona de recerca al Quebec, on es parlen els dos idiomes.

Mudances a Canadà
Mudances a Canadà

Si es disposa de títol oficial, caldrà preveure la seva convalidació. Això es deu principalment, al fet que és un tràmit de llarga durada, sobretot si està relacionat amb la Sanitat. Encara hi ha força demanda d’algunes professions com ara informàtics o músics. Aquests últims, han de disposar de llicències gratuïtes, ja que el Canadà fomenta la cultura en gran mesura. I així mateix, valora molt positivament les tasques de voluntariat.

Un cop aconseguit l’nova feina, després de les mudances a Canadà, ens adonarem:

  • Les fantàstiques condicions laborals
  • Els beneficis socials que ofereixen les empreses canadenques
  • I els sous que permeten una bona qualitat de vida.
Mudances a Canadà
Mudances a Canadà

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.