Mudances a Canadà: l’expatriat i la cerca d’ocupació

Si esteu pensant en mudar-vos al Canadà, no dubteu a contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 40 anys dexperiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid i mudances a Barcelona.

Canadà és un país d’Amèrica del Nord organitzat en deu províncies i tres territoris. La seva capital és la ciutat de Ottawa, i la més densament poblada és Toronto, on la mudança al Canadà és diàriament present.

El territori que ocupa avui dia el país, va ser habitat per diversos grups de població aborigen durant mil·lennis. Des de finals del segle XV, nombroses expedicions britàniques i franceses van explorar la seva costa atlàntica, on posteriorment es van establir. Després de la Guerra Franco-índia, el 1763, França va cedir gairebé totes les seves colònies nord-americanes.

És per això que tots aquells interessats a executar una mudança al Canadà, han de saber que hi ha 2 llengües oficials: l’anglès i el francès, que va quedar com a herència de la seva història.

Canadà, actualment, és un país industrial i tecnològicament pioner i avançat. Disposa d’extensos dipòsits de combustibles fòssils, per la qual cosa és àmpliament autosuficient. Avui dia és un dels països més desenvolupats. Compte amb una economia diversificada, amb grans jaciments i abundants recursos naturals. Per tot això, el Canadà està classificat entre els 50 millors països en qualitat de vida.

Mudances a Canadà
Mudances a Canadà

Amb la mudança al Canadà no només és gairebé segur que es trobarà una bona feina, sinó que també permetrà:

  • Gaudir de la seva naturalesa, bressol del nombre més gran d’óssos polars del món.
  • Accés per poder gaudir de gairebé 3.000 pistes d’hoquei
  • No us avorriu, gràcies a l’ampli ventall d’experiències i de la cultura del Gran Nord Blanc.

Mudances a Canadà, informació del país

El sistema sanitari de Canadà és excel·lent, situant-se entre els millors del món.

També és un país progressista, divers i multicultural, on a part de les dues llengües oficials es parlen gairebé 140 idiomes diferents. Per això, si està pensant fer en breu una mudança al Canadà, especialment en una de les seves principals ciutats, com Ontario, Columbia Britànica, Quebec o Alberta, aquest és un dels avantatges per als estrangers.

Com a curiositat, Canadà disposa del 20% de l’aigua dolça del món als seus llacs i rius, i el litoral més llarg del planeta.

Abans de començar a fer les maletes, per executar la mudança al Canadà, s’hauran de conèixer les lleis i les normes duaneres. Per exemple, Quins aliments estan prohibits? Quins tipus de visat hi ha? Ja que n’hi ha diversos, depenent del tipus de treball a realitzar. Hi ha una manera particular d’entrar al país per als treballadors qualificats i els empresaris, i fins i tot mètodes perquè les famílies vinguin sota un visat familiar.

Mudances a Canadà
Mudances a Canadà

Trobar allotjament a Canadà és una de les primeres coses en què ha de pensar un expatriat abans de fer la mudança al Canadà. És un país amb moltes opcions i tipus diferents de vivenda. Habitualment els contractes de lloguer són per un any, i no sol sol·licitar fiança.

Les males notícies? La crisi de l’habitatge provocada per l’allau d’expatriats que en les darreres dècades han decidit executar la mudança al Canadà. Això ha provocat escassetat d‟habitatges il‟increment de preus de les propietats.

A Canadà i Quebec, el voltatge estàndard és de 110-120 V amb una freqüència de 60 Hz, per la qual cosa endolls europeus no són compatibles, i cal un adaptador o convertidor.

Mudança al Canadà i la recerca de feina

Els enginyers que tinguin previst fer una mudança al Canadà a la recerca de feina, els alegrarà saber que el seu salari estarà entre els més alts del país. A Canadà, els sectors en creixement que ofereixen grans oportunitats són: el sector TI, fabricació, serveis, el sector immobiliari o les comunicacions. Es valora la joventut del treballador i el domini de les llengües oficials del país. Al Canadà, de mitjana, els salaris són el doble comparant amb països com Espanya.

Mudances Flippers Int., posa a disposició tots els seus mitjans tècnics i humans necessaris per dur a terme la mudança al Canadà amb totes les garanties d’èxit.

Mudances a Canadà
Mudances a Canadà
Valora este post

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop apareix la necessitat d’emprendre una mudança, el més important és...

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa ens provoca emocions que van des del nerviosisme i la inquietud...

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...