Mudances a Badalona

Mudances a Badalona en aquest últims anys

En aquests últims anys sembla que les mudances a Badalona i la seva immigració s’hagi convertit en el fet referencial de la ciutat. No les seves platges, ni la Serra de Marina, ni la Penya, ni el patrimoni romànic. Ha comportat que tant dins, com majorment fora de la ciutat, se la identifiqui, només pels problemes dels  immigrants nouvinguts.

Donada aquesta sensació generalitzada, probablement, si es fes una enquesta als propis veïns de Badalona sobre el nivell d’immigració de la ciutat, aquests situarien a Badalona en les posicions més altes, juntament amb les ciutats amb una major problemàtica sobre aquest tema a Catalunya.

A Badalona, sobre una població total de 218.886 habitants, han realitzat mudances a Badalona, 32.203 veïns estrangers, que equival a un 14,71% de la població, mentre que la població espanyola representa el restant 85,29%, equivalent a 186.683 habitants.

Mudances a Badalona i la seva població extrangera

Els nouvinguts que han fet realitat les seves mudances a Badalona són: Les  comunitats marroquina, pakistanesa, xinesa, equatoriana, boliviana, índia, romanesa, colombiana i peruana.

La convivència de comunitats tan dispars culturalment, en un territori tan petit, i havent crescut exponencialment en els últims 10 anys, és el motiu de les possibles tensions que poden aparèixer, entre la població estrangera que ha emigrat, aquests últims anys. Amb aquestes dades es pot considerar “normal” que l’ajust entre comunitats, és a dir, la integració de totes i cadascuna de les diferents realitats culturals, sigui complicat i es converteixi en un objectiu prioritari per part de les administracions.

Si a la distribució asimètrica i la diversitat cultural li vam sumar els efectes de la crisi econòmica, encara s’accentua més el problema de les mudances a Badalona d’aquests últims anys.

Mudances a Badalona i el comerç

El carrer Trafalgar de Barcelona ha estat testimoni dels millors i pitjors moments del comerç de la ciutat. A principis dels anys 80, els majoristes de roba venien a merceries, paradistes de mercats ambulants, botigues de roba… La vida era feliç a la Barcelona preolímpica. Mesos després que Cobi s’acomiadés de la ciutat, va aterrar una dura competència en forma de locals regentats per empresaris xinesos al carrer que serveix de frontera entre L’Eixample i Ciutat Vella.

Mudances a Badalona
Mudances a Badalona

Les botigues xineses van desplaçar a les locals i aviat van ser majoria. Des de fa tres anys, no obstant això, estan abandonant l’enclavament i fent realitat les seves mudances Badalona, a un polígon industrial de la ciutat on han decidit instal·lar-se i realitzar els seus trasllats, un gran nombre de comerciants d’aquesta nacionalitat, deixant el carrer Trafalgar de Barcelona desproveïda, a penes, de comerç.

Mudances a Badalona
Mudances a Badalona

Per aquestes i per moltes altres raons, si està pensant en fer mudances a Badalona, no dubti en comptar amb Mudances Flippers, portem 35 anys canviant la teva vida.

Artículos relacionados

28/05/2019

Mudances oficines Barcelona

El més important  per a executar, amb les millors garanties, les mudances oficines a...

0

20/05/2019

Pressupost mudances Barcelona

El millor moment per a sol.licitar pressupost mudances Barcelona, es fora de la temporada...

0

19/04/2019

Mudances Barcelona tarifes

Quan es decideix realitzar una mudança a la ciutat comtal, sorgeixen una sèrie de...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

22/01/2019

Mudances Girona

Girona és de les poques ciutats a Espanya que tenen el privilegi de disposar de mar i...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar