Mudances a Alcobendas, descobrint la localitat

Si està pensant en mudar-se a Alcobendas, no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 35 anys d’experiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid, i mudances a Barcelona.

És un dels més poblats municipis de la Comunitat de Madrid, és a dir les mudances a Alcobendas, estan a l’ordre del dia. Està situada a 17 km al nord de la capital, a la vall del riu Jarama. Sovint es comenta que Alcobendas és “la prolongació natural del passeig de la Castellana”.

Pot presumir d’aparèixer en l’obra del Quixot, així com un dels versos de Lope de Vega, aquell que diu “quién tiene mejores prendas desde Madrid a Alcobendas”.

Part d’Alcobendas es troba dins d’un dels espais protegits de la comunitat, el Parc regional de la conca alta del Manzanares, des de 1985, aquest fet ha fet plantejar a moltes famílies l’execució de les seves mudances a Alcobendas.

Mudances a Alcobendas
Mudances a Alcobendas

Mudances a Alcobendas: el Silicon Valley D’Espanya

Compta amb més 15.000 empreses censades. Podem afirmar que han executat, una empresa per cada set habitants. Sent el més semblat a Silicon Valley, gràcies a un ambiciós programa empresarial.

Mudances a Alcobendas
Mudances a Alcobendas

Alcobendas HUB Madrid Living Business és un gran motor que impulsa els trasllats a Alcobendas, facilitant la seva arribada a la ciutat de les  noves empreses.

Actualment, el municipi té una taxa d’atur del 9%, contrastant amb  la mitjana del país, que és del doble.

Entre les empreses que han va decidir realitzar les seves mudances a Alcobendas, es troben Ford, Kia, Mercedes, Toyota, Decatlhon, Bankiter, Pfizer, Lilly o Indra. I algunes tan potents com són Ali Baba i Amazon.

La seva ferma aposta pels negocis, anima cada any a centenars d’empreses a instal·lar-se, ja que disposa d’una localització envejable. Està molt propera a l’aeroport i de l’estació d’AVE.

Un altre punt a destacar perquè les empreses facin realitat les seves mudances a Alcobendas, és la seva baixa fiscalitat.

I per si tot el detallat anteriorment no fos suficient, cal destacar que ocupa el cinquè lloc en el rànquing de ciutats amb els comptes més sanejats, sent el seu Ajuntament el més transparent d’Espanya i l’únic que disposa del màxim guardó europeu a la qualitat en la seva gestió.

Mudances a Alcobendas
Mudances a Alcobendas
Valora este post

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

Un cop decidit el trasllat d’un habitatge i emprendre una nova vida, el primer que...

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

11/03/2020

Mudances a Villaviciosa de...

Villaviciosa de Odón es troba a 20 km de Madrid, al límit de l’àrea...

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop apareix la necessitat d’emprendre una mudança, el més important és...