Mudança perfecta

Hi ha diversos punts a tenir en compte per poder realitzar la mudança perfecta:

1. Anticipa’t

La preparació i anticipació, sempre serà clau per a la realització d’una mudança perfecta. Revisa tot el que vulguis portar-te, analitza bé el que necessitaràs en el teu nou destí i el que faràs amb el que ja no vols (vendre-ho, llogar-lo, tirar-ho …). Pren-te el teu temps per revisar paperassa, tràmits i detalls a confirmar amb el país de destinació. Així com per trobar un habitatge a la teva nova ciutat.

Demana pressupost per la teva mudança perfecta a diferents empreses. Empreses que compleixin amb els requisits de garantia, confiança i seguretat que s’adapten a les teves necessitats. Compara els preus i els serveis elegits i exigeix sempre un pressupost per escrit de tots els serveis oferts.

La mudança perfecta és la que no té imprevistos de preus o sobre costos no estimats i aprovats per anticipat.

2. Decideix si faràs tu la mudança o te la faran.

Per a una mudança perfecta, l’ideal és contractar una empresa de mudances especialitzada com Flippers, que pugui dur a terme el treball d’embalar, empaquetar, carregar i transportar tots els teus estris a més de lliurar-los en la teva nova residència, ja sigui quatre carrers més enllà del teu habitatge actual o l’altra banda del món.

Mudança perfecta
Mudança perfecta

Tingues en compte que per a les mudances internacionals, hauràs de preparar i complir una sèrie de requisits amb les administracions locals i internacionals i hauràs de trobar a qui t’assessori.

La mudança perfecta és aquella en la qual un gran professional està al teu costat per assessorar-te. A més d’acompanyar-te en tots els passos a donar.

3. Embalar

Si contractes els serveis d’una empresa de prestigi internacional com Flippers, no hauràs de preocupar-te de l’embalatge de les teves pertinences. El nostre equip s’encarregarà del material necessari, triant en cada cas la millor opció per a la protecció i el transport amb les màximes garanties de seguretat.

A la mudança perfecta el client només ha de preocupar d’assenyalar els béns que cal transportar, no d’preparar-los pel transport.

4. El transport

Ja es tracti d’una mudança perfecta local, nacional o internacional, l’empresa de garantia que escullis et assessorarà sobre el millor mitjà de transport per a la teva mudança. No sempre un noli marítim és la millor opció per a un transport internacional. Ni el recórrer grans quantitats de quilòmetres la manera més eficaç per a una mudança a Europa. Tot és valorable i dependrà de molts factors. Com per exemple el volum, el pes, o les dates triades per al trasllat poden fer variar les opcions a triar en cada cas.

La mudança perfecta és la que s’adapta a cada client en cada situació i en cada moment.

4. Segur

Tingues en compte que en les mudances, és comú que algun dels teus estris resulti danyat.

Si per a la teva mudança perfecta, contractes una empresa com Flippers, que t’ofereixi les millors garanties i seguretat, et oferirà també una pòlissa d’assegurança de transport a tot risc. Una assegurança que es farà càrrec de qualsevol trencament o desperfecte que pugui ocórrer en la mudança. Assegura’t que no hi ha franquícies en aquesta pòlissa i que tots els teus objectes estaran coberts davant qualsevol dany que puguin patir. Has de fer un inventari de tots els béns que vols assegurar i atorgar-los un valor. Així, en cas de trencament, la companyia asseguradora pot fer-se càrrec de la reparació o substitució dels mateixos.

La mudança perfecta no és aquella en la qual no es trenca res. Sinó aquella en què encara que hi hagi hagut danys, retards o inconvenients, tenim la seguretat de comptar amb una empresa de prestigi que ens dóna suport i ajuda per poder trobar la millor solució.

Mudança perfecta
Mudança perfecta

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0