Mudança oficines: tot el que cal saber

Un cop decidida la necessitat de traslladar-se d’oficina, cal tenir en compte que la mudança oficines s’ha de produir de manera suau però ràpida i eficient, evitant que produeixi la menor molèstia per a l’empresa i els seus treballadors.

Mudança oficines
Mudança oficines

En mudances Flippers, tenim àmplia experiència en mudança oficines. Amb especial interès en el trasllat d’equips informàtics, amb embalatges adequats, i diferents mètodes de trasllat habilitats per a aquests menesters, com pot ser mitjançant rolltainers, unes gàbies especials per a la seva millor trasllat. Disposem d’especialistes en el desmuntatge i muntatge de mobiliari, preparació de caixes de documentació i arxiu. D’aquesta manera, podem facilitar a l’empresa i els seus treballadors, la gestió i coordinació de la mudança oficines. Aportem els mitjans tècnics necessaris per a realitzar el trasllat de la forma menys pertorbadora i ràpida.

Mudances Flippers, permet oferir un trasllat d’oficines ràpid i segur, els més de 30 anys d’experiència en la planificació i la seva execució ens avalen, per aconseguir el millor resultat en la mudança oficines, en què sempre busquem l’eficiència i eficàcia en la mudança oficines.

Es disposa de personal experimentat. Estan coberts davant de qualsevol accident que es pogués produir, o dany que es pogués ocasionar durant l’execució del trasllat. Disposem d’assegurança de transport i assegurança de responsabilitat civil, podent oferint la possibilitat de contractar una assegurança a tot risc addicional per al contingut, sobre el valor dels objectes de la mudança: per a mobiliari, equipament informàtic o qualsevol estri de l’oficina que traslladi.

En el cas que l’empresa tingui la necessitat de traslladar maquinària de producció, també disposem de mètodes de transport específic per poder ajustar les mudança oficines a qualsevol situació que es pugui presentar.

Flippers, amb més de 30 anys d’experiència en el sector, ha anat adaptant els seus recursos tècnics i humans a les necessitats del mercat, que són cada vegada més exigents i pot adaptar-se a totes les necessitats que puguin sorgir per a les mudances d’oficines.

Mudança oficines
Mudança oficines

Guardamobles per a la mudança oficines

Flippers disposa d’instal·lacions adequades de guardamobles, tant a Barcelona com Madrid, que faciliten l’emmagatzematge d’arxiu temporal, mobiliari. I així poder per donar millor servei als clients que necessitin d’aquesta necessitat.

Per a les mudances d’oficines: material d’embalatge

Flippers disposa de caixes de cartró de diferents mides. Estan dissenyades especialment per poder identificar contingut, lloc de procedència, i d’aquesta manera, facilitar la ubicació i desembalatge.

En totes les nostres mudances d’oficina, subministrem paper bombolla o mantes, entre d’altres. L’objectiu és protegir el mobiliari durant el procés de qualsevol mudança d’oficines.

Mudança oficines
Mudança oficines

Artículos relacionados

28/05/2019

Mudances oficines Barcelona

El més important  per a executar, amb les millors garanties, les mudances oficines a...

0

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

20/09/2017

Mudança Oficina: Claus per...

Quan apareix la necessitat d’executar una mudança d’oficina a una nova...

0

30/08/2017

Mudances Oficines a Madrid

La història de les mudances d’oficines a Madrid a través dels seus edificis,...

0

14/05/2016

Mudances oficines

Un cop decidit realitzar l’execució de les mudances oficines,...

0

07/05/2016

Mudances per empreses:...

Amb una mica d’organització i mètode, els canvis de localització impliquen les...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar