¿Com evitar una mudança horrible?

Els nervis i l’angoixa que suposa un trasllat, fa que molts concebin el procés com una mudança horrible i un glop difícil de passar

A continuació t’expliquem els típics inconvenients que poden ocórrer durant un trasllat i que el portarien a convertir-se en una mudança horrible.

  • Estalvi sense garanties. A vegades, per estalviar una mica de diners, tens la temptació de confiar els teus estris a persones o empreses poc qualificades, sense experiència i sobretot sense cap tipus de garantia. En aquest cas, sempre hem de pensar que “el barat, surt car”. Si vols les millors garanties d’èxit, investiga, compara i tria en base a empreses d’elevat prestigi i garanties de seguretat, com Flippers i evitaràs una mudança horrible.
  • Falta de Puntualitat o fins i tot que no es presentin en la data acordada. Un altre dels riscos que poden sorgir, si decideixes contractar empreses de dubtosa reputació és que arribi el dia i l’hora de la mudança i no es presenti ningú … I si t’has compromès amb l’amo de casa teva a desallotjar aquest dia? ¿I si en el teu nou habitatge tens feta una reserva per poder fer servir el muntacàrregues o aparcar el camió a la porta ?. Tot es convertirà en una mudança horrible. El respecte i el compromís amb els clients són valors a gala al món de les mudances. Una cosa que només respecten les empreses de prestigi i amb dècades d’experiència en el sector com mudances Flippers.
  • Un altre dels punts comuns en una mudança horrible sol ser el pressupost creixent. Abans de prendre la decisió per una o una altra empresa de mudança, sol·licita una visita d’inspecció a casa teva. ¿Per què? Per valorar el volum, els accessos i tots els possibles “extres” que puguin fer pujar el preu de la teva mudança. Després, exigeix ​​un pressupost tancat i per escrit de tots els serveis a realitzar. I assegura’t també, que està tot inclòs en el mateix. Flippers ofereix aquests serveis a tots els seus clients sense cost i sense compromís com a garantia d’un servei i treball ben fets.

Hi ha empreses pirata que tiren els preus de les mudances, oferint una oferta immillorable que després, quan ja tenen els estris dels clients en el seu poder, augmenta exponencialment i converteixen el procés en una experiència de mudança horrible.

Mudança horrible
Mudança horrible
  • La seguretat i garantia que els teus estris arribaran en perfecte estat a la teva nova casa. És un altre dels punts forts a tenir en compte per evitar una mudança horrible. Aquest problema és comú per a les empreses sense un marcat servei al detall, sense formació per als seus empleats o que simplement treballen amb personal que no està contractat per l’empresa i als que se sol pagar per hores. Tots aquests detalls s’eviten fàcilment contractant empreses com Flippers. Una empresa donada d’alta en el registre d’empreses de mudances i pertanyent als organismes i associacions més importants en el sector. Pots evitar una mudança horrible comparant empreses de les mateixes característiques. Aquestes t’oferiran serveis semblants amb totes les garanties.
Mudança horrible
Mudança horrible
  • Assegurança de transport a tot risc per evitar una mudança horrible. I si tot i haver contractat una empresa de prestigi, hi ha estris que no arriben en perfecte estat. Què passa? Amb Flippers pots estar segur. Una empresa que t’ofereix una pòlissa d’assegurança de transport a tot risc. Aquest cobreix qualsevol trencament o desperfecte, fent que una mudança horrible es converteixi en un simple tràmit. Així mateix, es responsabilitza de qualsevol desperfecte o anomalia en el procés, mitjançant la seva companyia asseguradora.

La conclusió final per evitar una mudança horrible, hauria de ser que la teva tranquil·litat, seguretat i comoditat valen molt més que l’estalvi d’uns quants euros.

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0