Mudança doficina

Aspectes a tenir en compte, en fer una mudança d’oficina

Si ets a punt de realitzar una mudança d’oficina a una nova ubicació, si hi ha alguna cosa que realment et convé és mantenir-te ben organitzat. A part de comptar amb una empresa de reconeguda confiança al món executiu com l’és Mudances Flippers, hi ha una sèrie de punts essencials que no has d’ometre en el moment d’organitzar la teva imminent mudança, ja que aquest procés és molt més complex que realitzar una mudança domèstica.

Mudança d'oficina

La mudança d’oficina, és aconsellable planificar-la amb antelació perquè no afecti el bon funcionament del negoci, amb bona organització i planificació. Així mateix, la mudança d’oficina pot donar-se per diversos motius: per canvi d’instal·lacions o per haver quedat obsoletes.

El més important és decidir què portarem a la nostra mudança d’oficina. Serà un bon moment per decidir si mantenim el mobiliari. I si és possible, s’hauria d’aprofitar per fer neteja, tant de documentació, ordinadors o mobles d’oficina.

Els passos a seguir per realitzar un trasllat d’oficina són:

  • Sol·licitar pressupost, prèvia visita d’instal·lacions per poder realitzar cubicatge el més ajustat a la realitat del mobiliari, caixes, equipament informàtic i documentació.
  • És aconsellable realitzar un inventari per tenir controlat en origen i destinació, la qual cosa s’ha traslladat.
  • S’aconsella contractar una empresa com Flippers per a la gestió de la mudança d’oficina. Una empresa especialista en aquest tipus de serveis i amb més de 35 anys d’experiència en el sector.
  • S’haurà de embalar el mobiliari, desmuntar el que sigui necessari i confeccionar les caixes corresponents per poder encaixar documentació i objectes personals.
  • Desconnectar, protegir, i etiquetar els equips informàtics.
  • Identificar els paquets que es traslladen de la direcció d’origen a l’adreça de destí.
  • En contractar una mudança d’oficina, és recomanable contractar annex una assegurança a tot risc. Aquest, us previndrà de possibles incidents que es puguin produir en realitzar el trasllat d’instal·lacions.

Idees que faciliten la mudança d’oficina

Mudança d'oficina

  • El més important és decidir què es traslladarà a les noves oficines.
  • Desconfiar dels pressupostos que no es detallin els treballs a realitzar i summament econòmics. El servei, la qualitat i l’eficàcia tenen el seu preu.
  • Preparar una caixa, amb “l’imprescindible”, per tenir-la controlada des del primer moment a l’arribada a les noves instal·lacions. Aquest petit gest ajuda a no perdre el temps innecessàriament per poder començar a posar en funcionament el nou centre de treball.

Artículos relacionados

28/05/2019

Mudances oficines Barcelona

El més important  per a executar, amb les millors garanties, les mudances oficines a...

0

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

20/09/2017

Mudança Oficina: Claus per...

Quan apareix la necessitat d’executar una mudança d’oficina a una nova...

0

30/08/2017

Mudances Oficines a Madrid

La història de les mudances d’oficines a Madrid a través dels seus edificis,...

0

04/08/2017

Mudança oficines: tot el que...

Un cop decidida la necessitat de traslladar-se d’oficina, cal tenir en compte que...

0

14/05/2016

Mudances oficines

Un cop decidit realitzar l’execució de les mudances oficines,...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar